Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

In de mooie wijk ‘Corlaer’ is deze verzorgde tussenwoning beschikbaar. De woning beschikt over een lichte woonkamer, 4 slaapkamers, moderne keuken en complete badkamer. Daarnaast beschikt de woning over een heerlijke zonnige achtertuin met overkapping en een vrijstaande stenen berging en hebben de huidige bewoners in 2022 10 zonnepanelen geplaatst.

De woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk ‘Corlaer’. Deze wijk kenmerkt zich door de ruime opzet, diverse scholen, veel groen en speelmogelijkheden voor kinderen en voldoende parkeerruimte. Het centrum van Nijkerk, met diverse winkels, horeca en gezellige terrasjes ligt op enkele minuten fietsen. Ook is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A28/A1.

Bouwjaar 1993. Woonoppervlak 99 m². Perceeloppervlakte 135m². Energielabel B.

INDELING

Begane grond: Entree/hal met vernieuwde meterkast, provisiekast, trapopgang naar de 1e verdieping, toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning is de moderne open keuken (2023) gesitueerd in hoekopstelling in een tijdloze, neutrale kleurstelling. Diverse inbouwapparatuur maken deze keuken compleet: koel-vriescombinatie, combi oven, inductiekookplaat en vaatwasser. Ook is er aan de buitengevel aan de voorzijde zonwering bevestigd.

De tuingerichte woonkamer is heerlijk licht. Door de grote raampartijen aan de achterzijde van de woning komt er veel daglicht naar binnen. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz. Tevens is er een sfeervolle gashaard aanwezig.

Via de woonkamer is de achtertuin bereikbaar. Aan de achtergevel is een overkapping gerealiseerd. Door de volledige bestrating is de zonnige achtertuin zeer onderhoudsvriendelijk. De tuin is op het noordwesten gelegen en er kan hier dus lekker van de avondzon worden genoten. Ook is er een vrijstaande stenen berging voorzien van elektra en een achterom aanwezig.

Eerste verdieping: op deze verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig, waarvan twee aan de achterzijde, deze slaapkamers beschikken over een dakkapel. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en spachtelputz wandafwerking. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een hoekbad met douche, wastafel met meubel en een wandcloset.

Tweede verdieping: via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping. Op de voorzolder met Velux dakraam (2022) vindt u de opstelling van de cv ketel (Nefit, 2012), de aansluitingen voor de wasapparatuur en de mechanische ventilatie (2019). Op deze verdieping treft u ook een ruime vierde slaapkamer met Velux dakraam (2022) aan. Deze is voorzien van een laminaatvloer en gipsplafond. Daarnaast is nog veel ruimte aanwezig achter de knieschotten en extra vliering om al uw spullen op te bergen.

Bijzondere kenmerken - Moderne keuken uit 2023 - Heerlijk lichte tuingerichte woonkamer - Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2022 - Ventilatieroosters aangebracht in slaapkamer, keuken, woonkamer en toilet - 4 slaapkamers aanwezig - Complete badkamer - Onderhoudsvriendelijke zonnige tuin met overkapping - 10 zonnepanelen aanwezig - Gelegen op een kindvriendelijke locatie - Diverse scholen en uitvalswegen op korte afstand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 344

Overige

Perceel oppervlakte 135

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1993
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1993
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 344

Overige

Perceel oppervlakte 135

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Zijlstra ERA Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..