Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM

Ben je op zoek naar een eengezinswoning dat ruimte en comfort biedt? Dan hebben wij de perfecte woning voor jou! Dit huis beschikt over een royale (uitgebouwde) woonkamer, vier ruime slaapkamers en een prachtige tuin op het zonnige zuidwesten.
De moderne open keuken maakt het plaatje compleet. Deze woning is ideaal voor stellen en gezinnen die op zoek zijn naar een fijne en lichte woning met voldoende opbergruimte en een gezellige buitenruimte.

HIGHLIGHTS 

Royale woonkamer: Met uitbouw, pvc-vloer en openslaande deuren naar de gerenoveerde tuin (2023).
Ruime slaapkamers: Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een vierde slaapkamer op de tweede verdieping.
Moderne open keuken: Voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4-pits inductieplaat, oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap.
Authentiek detail: Raampje in de woonkamer is afkomstig uit de Oude Prodentfabriek.
Complete badkamer: Uitgerust met een toilet, dubbele wastafel en een inloopdouche.
Veel opbergruimte: Inbouwkast op de tweede verdieping, berging in de tuin en een aangebouwde berging aan de voorzijde.
Gezellige tuin: Gelegen op het zuidwesten, deel het in met een loungebank of eettafel.
Handige extra’s: Dakkapel met kunststof kozijnen, screens op de tweede verdieping en horren voor ramen en deur aan de achterzijde.
Kindvriendelijke wijk: Gelegen in Schothorst, met voorzieningen in de buurt zoals winkelcentrum Schothorst en het station. Binnen 10 minuten fietsen bevind je je in de bruisende binnenstad van Amersfoort. Voor een wandeling kun je terecht bij Park Schothorst. 

JOUW NIEUWE (T)HUIS 

Deze prachtige woning, gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt, biedt alles wat je je kunt wensen. De royale woonkamer met pvc-vloer is uitgebouwd en de openslaande deuren trekken je aandacht naar de gezellige tuin.
Een bijzonder detail in deze woonkamer is het raampje afkomstig uit de Oude Prodentfabriek, wat een vleugje historie toevoegt aan de moderne uitstraling van de woning. De convector zorgt voor aangename warmte tijdens de koudere maanden, waardoor het altijd comfortabel vertoeven is.

De moderne open keuken is voorzien van de nieuwste inbouwapparatuur, zoals een 4-pits inductieplaat, een oven, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. De strakke afwerking en het slimme ontwerp bieden voldoende opbergruimte en werkblad.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, perfect voor een gezin met kinderen. De kamers zijn licht en luchtig, met voldoende ruimte voor bedden, kasten en speelhoekjes. De complete badkamer is uitgerust met een toilet, dubbele wastafel en een inloopdouche, waardoor de ochtendroutine van het hele gezin soepel verloopt.

De tweede verdieping verrast je met een vierde slaapkamer die ideaal is voor opbergruimte of als logeerkamer. Hier vind je ook een handige inbouwkast voor extra opbergruimte en een wasruimte. De dakkapel met kunststof kozijnen zorgt voor extra licht en ruimte, terwijl de screens voor de ramen de kamer koel houden in de zomer.

De horren voor de ramen en de deur aan de achterzijde maken dat je altijd kunt genieten van frisse lucht zonder insecten binnen te laten.

De tuin, gelegen op het zuidwesten, is een combinatie van rust en gezelligheid. De recent gerenoveerde tuin (2023) biedt volop mogelijkheden voor buitenleven. Of je nu een loungebank wilt plaatsen voor ontspannen zomeravonden of een eettafel voor gezellige diners met vrienden en familie, deze tuin heeft het allemaal. De houten berging met elektra biedt ruimte voor onder andere tuinspullen gereedschap en  kinderfietsjes, terwijl de aangebouwde berging aan de voorzijde extra opbergruimte biedt, ook voorzien van elektra.

Deze fijne woning is gelegen in de kindvriendelijke wijk Schothorst. Winkelcentrum Schothorst ligt op korte afstand, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Zin in een sportsessie? Dan ben je bij Park Schothorst aan het goede adres! Maak een wandeling naar of fiets binnen 10 minuten naar de bruisende binnenstad van Amersfoort. Wandel langs de historische stadsmuren, bezoek je favoriete winkel en sluit af bij een restaurant. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 136

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 128
Inhoud woonhuis 476

Overige

Perceel oppervlakte 136

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort