Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze moderne en sfeervolle eengezinswoning, gelegen aan de rand van het prachtige natuurgebied “De Nedereindse plas”. Hier kan je direct vanuit je woning heerlijk wandelen en fietsen! Voor de kinderen zijn er ook diverse speeltuintjes in de directe omgeving. De goed onderhouden en smaakvol vormgegeven tussenwoning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken (vernieuwd in 2018), 3 slaapkamers, een prachtige badkamer (2021) en een heerlijk zonnige, diepe tuin met berging en ruime veranda. Het kozijnwerk is vernieuwd en voorzien van kunststof kozijnen met dubbele, isolerende beglazing.

Locatie: De woning bevindt zich in een groene woonwijk met diverse speelplekken en voldoende parkeergelegenheid. Eveneens heeft de woning vrij uitzicht over het hofje en de daarachter gelegen groenstrook en geen overburen. Op loopafstand ligt recreatiegebied “de Nedereindse plas” winkels, scholen en het OV zijn op loopafstand. De historische binnenstad van IJsselstein met gezellige winkels en restaurants is eveneens op korte afstand. De autosnelwegen A2 en A12 zijn binnen 10 rijminuten bereikbaar.

Indeling Begane grond: Ruime entree met meterkast, trapkast met de unit van de vloerverwarming, trapopgang en toilet met fontein. We lopen rechtdoor, via de stijlvolle zwarte glasdeur naar de gezellige en lichte woon-/eetkamer met open keuken (totaal ca. 49,6 m²). Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de comfortabele zithoek, aan de achterzijde is de eethoek met moderne open keuken in hoekopstelling. Deze is in 2018 geheel vernieuwd en voorzien van een kunststof werkblad en inbouwapparatuur zoals een koel/vriescombinatie, vaatwasser, 5 pits-gaskookplaat, rvs-afzuigkap, combi-magnetron en heteluchtoven. Vanuit de keuken/eetkamer bieden openslaande deuren toegang tot de tuin (zonnige zuidoosten).

De gehele begane grond is voorzien van een moderne laminaatvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop is er toegang tot de drie slaapkamers (resp. 12.6, 11.3 en 8.1 m²), een ruime bergkast en de was-/stookruimte met tweede toilet. De hoofdslaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over een ruime inloopkast. Deze slaapkamer heeft een luxe badkamer (2021) ensuite, voorzien van ruime inloopdouche met regendouche en met Grohe Smart Shower Control thermostaatkraan. Verder beschikt de badkamer over een dubbele wastafel met meubel, elektrische handdoekradiator, fraaie druppelvormige spiegel met verlichting, dimbare spots en een groot draai-/kiepraam. Dit grote raam biedt een bijzondere ervaring: al douchend kunt u genieten van de prachtige zonsondergang!

Tuin: De woning beschikt over een ruime voor- en achtertuin. De voortuin is onlangs opnieuw aangelegd. De onderhoudsvriendelijke achtertuin (met buitenverlichting en buitenkraan) ligt ideaal op het zuidoosten, wat betekent dat je hier de hele dag van de zon kunt genieten! Achter in de tuin vind je een stenen berging met achterom en een aangrenzende grote, houten veranda met elektra en sfeerverlichting. Direct aan de achtergevel bevindt zich een verhoogd, houten terras.

Bijzonderheden: • Sfeervolle 4-kamer eengezinswoning gelegen in een groene omgeving; • Ligging naast het recreatiegebied “De Nedereindse Plas”; • Goed onderhouden en instapklaar; • Nieuwe dakbedekking + schoorsteen (2022); • Volledig voorzien van isolerende beglazing en kunststof kozijnen; • Vloer volledig geïsoleerd (2022); • Betonvloer is behandeld tegen betonrot (met certificaat); • Moderne keuken met hoogwaardige apparatuur (2018); • Luxe badkamer, geheel vernieuwd in 2021; • Zonnige tuin op het zuidoosten met grote houten veranda; • Woning is voorzien van energielabel C; • Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 359

Overige

Perceel oppervlakte 157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 359

Overige

Perceel oppervlakte 157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij