Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**Gezien de vele aanvragen, vragen wij u contact op te nemen via het contactformulier rechts van de advertentie. LET OP!! Wij kunnen op dit moment alleen nog maar wachtlijstplaatsen vergeven.**

Op zoek naar een ruime woning op loopafstand van de gezellige binnenstad van IJsselstein? Dan is deze uitgebouwde hoekwoning echt een bezichtiging waard! Gelegen aan een zeer rustige, doodlopende straat, in de groene en kindvriendelijke woonwijk “Kasteelkwartier”.

De goed onderhouden woning heeft veel te bieden! Kijk eens naar de heerlijke tuin, royale woonkamer met open keuken, drie ruime slaapkamers, kleedkamer, badkamer en het balkon aan de achterzijde van de woning. Echt een heerlijk huis met voldoende ruimte voor je gezin, hobby en thuiswerk!

De locatie dichtbij de binnenstad van IJsselstein is ook geweldig! Van scholen tot aan theater is alles op loopafstand te vinden. Spring op de fiets verken de groene omgeving of ga gezellig te voet wat drinken of winkelen in het historische centrum van IJsselstein. Wil je naar de “grote stad”? De sneltram of bus brengt je binnen een half uurtje naar hartje Utrecht. De autosnelwegen A2/ A12 zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

Indeling: Begane grond; Entree met toegang tot de meterkast, toilet met fontein, trapopgang naar de eerste verdieping, trapkast en toegang tot de woon/eetkamer met open keuken. De hoogglans zwarte keuken ligt aan de tuinzijde en is voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4 pits-inductiekookplaat, geïntegreerde RVS-afzuigkap, (nieuwe) vaatwasser, (nieuwe)koelkast en heteluchtoven. Vanuit de keuken is er toegang naar de achtertuin. De zithoek bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een extra zijraam. Dit zorgt voor lekker veel lichtinval. De hoge boom voor de woning houdt de ruimte heerlijk koel op warme dagen!

1e verdieping: Vanaf de overloop hebben we toegang tot twee slaapkamers (ca. 17,2 en 8 m²) en de badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een naastgelegen kleedkamer, voorheen de vierde slaapkamer. Eventueel kan dat eenvoudig weer als een slaapkamer terug gerealiseerd worden. Vanuit de grote slaapkamer is er doorgang naar het balkon (noordoosten). De badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouchekop en een brede wastafel met meubel.

2e verdieping: Via een vaste trap komen we op de tweede verdieping met dakkapel aan de achterzijde. Op deze verdieping bevindt zich de derde, zeer ruime zolderkamer (ca. 14,9 m²) met bergruimte achter de knieschotten. Op de voorzolder bevindt zich de wasmachine/droger aansluiting en de opstelplaats van de CV (Nefit HR 2023).

De tuin: Het huis heeft heerlijke diepe tuin met een ruime, stenen schuur en achterom. De schuur heeft een volledig vernieuwd dak. De verkoper heeft ook dubbele deuren laten plaatsen voor het makkelijk inrijden van een motor. Achter de schuur bevindt zich nog een tweede terras, waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Via de zijkant van het huis loop je naar de straat.

Bijzonderheden: - Goed onderhouden en uitgebouwde hoekwoning; - Op loopafstand van het centrum van IJsselstein; - In 2023 voorzien van spouwmuurisolatie, - Begane grond volledig voorzien van HR++ glas; - Vaatwasser en koelkast in 2023 vernieuwd; - Dak van de schuur is in 2023 volledig vervangen; - Schuur is in 2023 voorzien van dubbele deuren; - Kleedkamer naast hoofdslaapkamer is makkelijk (terug) te veranderen naar slaapkamer; - CV Nefit HR 2023; - In deze wijk is er betaald parkeren of parkeren met vergunningen (maximaal 2 met voordelige tarieven); - Gelegen nabij het stadspark; - In de koopakte zullen aanvullende artikelen worden opgenomen inzake de leeftijd van de woning; - Schilderwerk buitenom in 2022/2024 gedaan; - Uitbouw begane grond met balkon is in 1999 gerealiseerd; - Energielabel C; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 352

Overige

Perceel oppervlakte 185

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 352

Overige

Perceel oppervlakte 185

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij