Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

De meest duurzame en groene eengezinswoning in IJsselstein van dit moment! Welke leuke koper of kopers gaan hier hun droomwoning van maken?

Deze riante eengezinswoning met 5 slaapkamers is bijzonder zuinig door de vergaande investeringen in duurzaamheid met zijn A+++ energielabel als gevolg, maar het heeft veel meer te bieden. De tijdloze badkamer met separaat toilet, moderne keuken uit 2018 of compleet volgroeide tuin, dit huis heeft het allemaal. En als bonus maken de kunststof kozijnen en deels trespa/kunststof boeiboorden het ook nog eens onderhoudsvriendelijker. Kort samengevat is deze woning van onder tot boven geheel onder handen genomen.

De ligging achterin de wijk IJsselveld West kenmerkt zich als rustig, groen en kindvriendelijk. De woning is centraal gelegen nabij de groene weilanden van het Groene Hart, maar ook nabij het recreatiegebied ‘De Nedereindse Plas’. Voor de dagelijkse boodschappen is er winkelcentrum “De Clinckhoeff” op enkele minuten lopen als ook het historische centrum van IJsselstein met zijn gezellige winkels, restaurants en bars op een kleine 10 fietsminuten. Wilt u iets verder weg dan zijn de uitvalswegen naar A2 en A12 en sneltram naar Utrecht/Nieuwegein uitstekend bereikbaar. En wanneer u terug komt na een lange rit, zijn er voldoende parkeerplaatsen in het hofje direct achter de woning beschikbaar.

Indeling: Begane grond Via de entree komt u in de hal met vernieuwde meterkast, garderobe, bergruimte, trapkast en gemoderniseerd toilet (2022). Ook vindt u hier de trapopgang naar de eerste verdieping, toegang tot woonkamer en keuken. In de doorzonwoonkamer is het goed vertoeven doordat het zeer zonnig is met de grote raampartijen (met triple glas!) aan voor- en achterzijde. En met de vloerverwarming heeft u ook nooit koude voeten. De aangrenzende keuken is bijzonder compleet uitgevoerd met veel bergruimte, een extra diep werkblad, Quooker, vaatwasser, combi-stoomoven, combi-magnetron, vacumeerlade, koelkast, vriezer, 4 pits inductiekookplaat en rvs afzuigkap met koolstoffilters. Achter de keuken is nog een praktische bijkeuken voor de schoenen en schoonmaakspullen.

Eerste verdieping Via de gerenoveerde trap komt u op de verdieping waar u via de overloop bij de badkamer, het toilet en 3 slaapkamers komt. De badkamer is functioneel en tijdloos met de dubbele wastafel met meubel en de ruime douchecabine. De slaapkamers zijn wisselend in grootte maar 2 van de 3 zijn zeer ruim te noemen en zijn ook voorzien van horren voor de ramen. Eveneens op de overloop bevindt zich het toilet welke ook gerenoveerd is in 2022.

Tweede verdieping Ook grotere gezinnen hebben hier de ruimte met nog eens 2 slaapkamers, ruime wasruimte op de overloop en beperkte bergruimte onder het schot. De ruimte komt voornamelijk door de dubbele dakkapel. Naast de wasruimte op de overloop vindt u ook de in het dak geïntegreerde warmtepomp, de boiler en omvormer van 15 (van de 21) zonnepanelen.

De tuin De achtertuin is op het noordoosten gelegen en heeft veel ochtendzon, maar achterin is ook in de avond nog een zonnestraaltje te pakken. De vele borders, afwisselende grote tegels en het grint maken het speels en stijlvol. Er is ook een overkapping aan de schuur vanwaar u ook achterom naar het parkeerterrein kunt. Op de schuur liggen de overige zes zonnepanelen met een eigen omvormer.

Overtuigd van deze meest complete woning van IJsselstein? Maak dan snel een afspraak of bel uw aankoopmakelaar!

Bijzonderheden: - Vraag uw hypotheekadviseur naar de extra leenmogelijkheden bij een A+++ energielabel; - Met 5 slaapkamers ook geschikt voor de grotere gezinnen; - Kindvriendelijke en rustige buurt maar met voorzieningen op loop- en fietsafstand; - 21 zonnepanelen en een in het dak geïntegreerde (geluidsgeïsoleerde) warmtepomp; - Een volgroeide, groene tuin met veel privacy en voldoende zitplaatsen; - Extern schilderwerk recent (2024) gedaan; - Hoogwaardig geïsoleerde woning; - Alle slaapkamers zijn voorzien van screens, evenals het raam aan de voorzijde van de woonkamer; - Volledig gasloos en 0 op de meter; - Vloerverwarming op de begane grond en op de eerste verdieping laagtemperatuur verwarming/radiatoren; - Historische centrum van IJsselstein op hooguit 10 fietsminuten; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 480

Overige

Perceel oppervlakte 157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 480

Overige

Perceel oppervlakte 157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij