Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Heeft u geen groene vingers maar wel veel behoefte aan ruimte? Dan is deze zorgeloze en speels ingedeelde split-level woning met zonnig dakterras en inpandige garage een absolute aanrader!

De goed onderhouden tussenwoning heeft een verrassende indeling met zes verschillende niveaus en een totaal woonoppervlak van 133 m2 en inhoud van maar liefst 538 m3. De woning beschikt over een inpandige garage, ruime woonkamer met gezellige houtkachel, een aparte woonkeuken, 3 (voorheen 4) slaapkamers, 2 badkamers en een zonnig dakterras. De goed geïsoleerde woning is zeer energiezuinig (energielabel A) en beschikt over 3 airconditioning-units welke kunnen koelen en verwarmen. Verder beschikt de woning over 6 zonnepanelen (2023).

De locatie: Ook hier is gemak weer het sleutelwoord: Het winkelcentrum Achterveld en de sneltram- en bushalte naar het centrum van IJsselstein en Utrecht liggen letterlijk aan uw voeten. De autosnelwegen A2 en A12 zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

Kortom, een niet-alledaagse, zorgeloze woning met voldoende ruimte voor uw gezin, gasten, werk en hobby!

Indeling:

Begane grond: Op de begane grond bevindt zich de entree met (vernieuwde) meterkast en de verwarmde, inpandige garage met uitstort gootsteen, wasmachine- en drogeraansluiting.

Niveau 1: Een aantal treden hoger bevindt zich de ruime, lichte woonkamer van ca. 28,5 m² met een gezellige houtkachel, elektrische rolluiken en openslaande deuren met frans balkon.

Niveau 2: Weer een paar treden hoger bevindt zich de woon-/eetkeuken van ca. 23 m² met leuke doorkijk naar de lagergelegen woonkamer. De keuken ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over een kunststof werkblad, een 4-pits inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en vrijstaande koel/vriescombinatie. Op dit niveau bevindt zich ook het toilet met fontein (2021) en een ruime bergkast.

Niveau 3: We lopen weer 'n paar treden naar boven. Hier bevindt zich, aan de achterzijde van de woning, een ruime slaapkamer (ca. 12,4 m2). Deze is voorzien van een (extra stille) airconditioning (deze kan zowel koelen als verwarmen). Naast deze slaapkamer ligt de grote, luxe badkamer (in 2021 is deze geheel vernieuwd) met inloopdouche, wastafel met meubel, toilet en handdoekradiator.

Niveau 4: En weer gaan we verder, een paar treden hoger. Hier bevindt zich aan de voorzijde van de woning, de tweede ruime slaapkamer (ca. 19,3 m2). Voorheen waren dit 2 slaapkamers, dit is eenvoudig weer terug te veranderen. Naast de slaapkamer ligt de tweede badkamer. Dit is origineel een berging maar de verkoopster heeft hier een gastenbadkamer laten bouwen met douche, toilet (sanibroyeur, 2023) en wasbak met meubel. In deze ruimte hangt ook de cv-ketel (Intergas HRE 2023) en mechanische ventilatie-unit.

Niveau 5: Dan lopen we naar het laatste, 5e niveau, met de 3e slaap/werkkamer (ca. 9,8 m2), voorzien van een wastafel. Een brede glaspui met electrisch zonnescreen biedt toegang tot het sfeervolle, zonnige dakterras (zuidwesten) van ca. 15 m². De dakbedekking en het terras is in 2020 geheel vervangen.

Bijzonderheden: • Ruime, speelse splitlevelwoning met 6 niveau’s, bouwjaar 1989; • Woonoppervlak 133 m2, inhoud 538 m3; • Drie slaapkamers, waarvan één eenvoudig te splitsen is tot 2 slaapkamers; • Badkamer en toilet zijn in 2021 geheel vernieuwd; • Beschikt over tweede (gasten)badkamer; • Ruim en zonnig dakterras op het zuidwesten; • Dakterras is in 2020 voorzien van nieuwe dakbedekking; • Woonkamer en 2 slaapkamers zijn voorzien van airconditioning (koelen en verwarmen); • Woonkamer is voorzien van elektrische rolluiken, glaspui van dakterras is voorzien van elektrisch zonnescreen; • Voorzien van 6 zonnepanelen (2023); • Door de gehele woning ligt een (open) grintvloer, deze is recent geheel gereinigd; • De woning is aan de buitenzijde in 2108/2020 geschilderd; • Grote inpandige garage en voldoende bergruimte; • Gelegen dichtbij alle voorzieningen en openbaar vervoer; • Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 538

Overige

Perceel oppervlakte 62

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 133
Inhoud woonhuis 538

Overige

Perceel oppervlakte 62

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij