Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek deze verrassend ruime en uitstekend onderhouden hoekwoning, gelegen in de populaire en kindvriendelijke wijk Achterveld!

Hier heb je het gevoel van buiten wonen in de stad. De woning heeft namelijk aan de achterzijde heerlijk vrij uitzicht op een weiland met gezellige grazende koeien en schapen. Hoe leuk is dat! De ruime woning, met een woonoppervlak van 114m2 beschikt over een zonnige woon/eetkamer, vier ruime slaapkamers, een riante badkamer, zonnige zij- en achtertuin én een heerlijk dakterras.

Locatie: Ook de locatie is ideaal. Er is altijd voldoende parkeergelegenheid in de straat. In de nabije omgeving zijn diverse speelweides en een kinderboerderij. Daarnaast heb je alle benodigde voorzieningen zoals basisscholen, kinderdagverblijven en het gelijknamige winkelcentrum Achterveld op korte afstand. Het gezellige centrum van IJsselstein met winkels, horecagelegenheden, bioscoop en theater is binnen vijf minuten te bereiken. De sneltramhalte ligt op enkele minuten loopafstand. Daarnaast zijn de snelwegen A2 en A12 snel en gemakkelijk te bereiken, wat deze woning niet alleen ideaal maakt voor gezinnen, maar ook voor forenzen die op zoek zijn naar een perfecte balans tussen werk en ontspanning.

Kortom, reden genoeg voor een bezichtiging! Wij laten u de woning met veel plezier zien!

Indeling: Begane grond: We komen binnen in een ruime entree met garderobe, meterkast, toilet met fontein, deur naar de berging, trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeur naar de woonkamer met open keuken. De tuingerichte woonkamer heeft een brede, glazen achterpui met toegang tot de tuin en fraai zicht op het achtergelegen weiland. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de half-open keuken. Deze is voorzien van een granieten werkblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pits keramische kookplaat, geïntegreerde afzuigkap, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. De gehele begane grond is voorzien van een moderne laminaatvloer. In de woonkamer bevindt zich een ruime trapkast. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de inpandige berging, bereikbaar zowel vanuit de woning als van de straat.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop is er toegang tot 3 ruime slaapkamers, een inloopkast en de badkamer. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een handmatig bedienbaar rolluik voor extra koelte en verduistering. De tweede slaapkamer, eveneens aan de achterzijde, beschikt ook over een handmatig bedienbaar rolluik. De derde slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. De ruime badkamer biedt alles wat je nodig hebt: een 2-persoonsligbad met jacuzzi, een inloopdouche, tweede toilet, dubbele wastafel met meubel en een handdoekradiator. Tussen de slaapkamers bevindt zich ook nog een verrassend ruime inloopkast, volledig voorzien van vaste kasten.

Tweede verdieping: Vanaf de overloop heeft u toegang tot de was/stookruimte, de 4e slaapkamer en het dakterras. De royale slaapkamer is voorzien van kamerbrede, vaste schuifdeurkasten. Het zonnige dakterras met houten vloer is een heerlijke plek waar je de hele dag door kunt genieten van het weidse uitzicht.

De tuin: De achter- en zijtuin is netjes bestraat en onderhoudsarm met als leuk detail het lager gelegen houten terras aan de waterkant. Een handmatig bedienbare zonwering biedt extra schaduw op warme dagen. Uw tuingereedschap en kussens kunt u kwijt in de tuinkast. Groot extra voordeel is de zijtuin met toegang naar de straat. Deze ruimte is perfect voor het stallen van de kliko’s, fietsen of uw motor.

Bijzonderheden: • Bouwjaar 1990; • Ruim woonoppervlak van 114 m2; • Zonnige achtertuin én dakterras op het zuiden; • Vrij uitzicht aan de achterzijde; • CV-installatie Remeha Tzerra 2015; • Alle (op maat gemaakte) raambekleding blijft achter; • De woonkamer is onlangs voorzien van sfeervolle houten (akoestische) wandpanelen; • Rolluiken op de eerste en tweede verdieping aan de achterzijde (handmatig); • Gelegen in de geliefde en groene wijk Achterveld, nabij alle voorzieningen en sneltram; • Voorzien van energielabel A; • Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 119

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1990
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1990
Woon oppervlakte 114
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 119

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij