Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Drie in één, drie zelfstandige woonruimtes in één vrijstaand huis, de ruimtes zijn allemaal in verbinding met elkaar.

Op een van de geliefde locaties in de wijk Achterveld ligt dit vrijstaand geschakelde huis. Deze woning biedt alle ruimte die te wensen valt, van beneden slapen tot en met een eigen woonverblijf voor bijvoorbeeld uw kinderen. Het huis heeft 5 slaapkamers waarvan 1 op de begane grond en een werkkamer. Het huis heeft aan de voorzijde een voortuin en een eigen oprit waar met gemak 2 auto's kunnen staan. De zonnige achtertuin op het Zuidwesten is verzorgd aangelegd. Door de zeer gunstige ligging biedt het huis veel privacy omdat er direct achter de tuin geen woningen staan. Achter in de tuin is er een berging/technische ruimte met de CV installatie.

Alle voorzieningen, zoals winkelcentrum Achterveld, diverse scholen/kinderopvang en uitvalswegen liggen op korte afstand van het huis. Ook ligt de Achtersloot om de hoek met een prachtig stilte-/natuurgebied.

Indeling:

Begane grond:

Entree, hal met garderobekast, meterkast en trapopgang. De keuken ligt aan de voorkant van het huis en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De eetkamer ligt tevens aan de voorzijde van het huis. Aan de achterzijde van het huis ligt de lichte en ruime woonkamer met vloerverwarming, openslaande tuindeuren en fraaie houtkachel. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de werkkamer met lichtkoepel. Vanuit de werkkamer is er toegang tot de slaapkamer met airco en de badkamer ensuite, beide ruimtes voorzien van vloerverwarming. Ook is er vanuit de werkkamertoegang tot de tweede entree met een Japans toilet (douche functie) en een wasmachine opstelling en de aparte trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de 2e badkamer, separaat toilet en 2 slaapkamers (ca. 20,5 m² en ca. 13,8 m²) waarvan de grote slaapkamer een keukenopstelling heeft en toegang tot een klein balkon. Vanuit de overloop is er toegang tot de tweede ruime en lichte overloop met keukenopstelling en toegang tot 3e badkamer met toilet.

Tweede verdieping:

Twee slaapkamers gelegen aan beide kanten van de overloop. Overloop met cv-installatie en wasmachineopstelling.

Bijzonderheden:

- Rustig gelegen vrijstaand huis met slapen op de begane grond; - Tuin op het Zuidwesten; - Bouwjaar 1991; - Energielabel B; - Rustige ligging in een kindvriendelijke omgeving; - Elektrisch zonnescherm gemonteerd aan de achtergevel; - Oplevering december 2024; - Begane grond voorzien van een water ontharder.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 206
Inhoud woonhuis 776

Overige

Perceel oppervlakte 280

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 206
Inhoud woonhuis 776

Overige

Perceel oppervlakte 280

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij