Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JOUW NIEUWE (T)HUIS

Welkom in de Laakse Tuinen, waar deze prachtige, instapklare woning wacht op een nieuw gezin! Met energielabel A++, een moderne open keuken, vloerverwarming en maar liefst 18 zonnepanelen ben je hier voorbereid op een duurzame toekomst. Geniet van de ruimte met vier slaapkamers en een royale badkamer. Parkeer de auto's op de twee eigen parkeerplekken. Perfect voor wie meer ruimte nodig heeft én de luxe van een moderne woonomgeving waarderen. De woning ligt ideaal nabij de polders, winkelcentrum en station Vathorst.

HOOGTEPUNTEN
Energielabel A++: Duurzaam en kostenbesparend, perfect voor de bewuste bewoner.
Moderne open keuken: Uitgerust met een schiereiland, composiet werkblad en high-end inbouwapparatuur zoals een 5-pits inductieplaat, oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en afzuigkap.
Comfortabel wonen: Pvc-visgraatvloer met vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, balansventilatie en screens aan de voor- en achterzijde. 
Ruime slaapkamers: Drie op de eerste verdieping en één op de tweede verdieping. Alle openslaande ramen zijn voorzien van horren. De tweede verdieping is naar eigen wens in te delen. 
Royale badkamer: Inclusief ligbad, dubbel wastafelmeubel en inloopdouche. Ook op de eerste verdieping is een separaat toilet.
Gezellige tuin: Er is genoeg ruimte voor het plaatsen van een gezellige loungebank en een eettafel. Er is een elektrisch zonnescherm in de tuin. 
Externe bergruimte: Vrijstaande stenen berging met elektra.
Zonnepanelen en parkeerfaciliteiten: Met 18 zonnepanelen (2022), twee parkeerplaatsen onder een carport en een mogelijkheid tot het plaatsen van een laadpaal. Voor het mandelig terrein zijn de kosten ca. €53,- per maand.
UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stap binnen in deze schitterende woning en voel direct de warmte van het thuiszijn. De entree leidt je naar de ruime woonkamer, waar de pvc-visgraatvloer (met vloerverwarming) onmiddellijk een gezellige sfeer creëert. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een grote zithoek waar het hele gezin kan ontspannen. De moderne open keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Het schiereiland vormt het middelpunt, ideaal voor gezellige gezinsmaaltijden of een borrel met vrienden. De hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits inductieplaat, oven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en afzuigkap, maken koken een waar genot.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. Alle openslaande ramen zijn uitgerust met horren, zodat je zelfs in de zomer van een goede nachtrust kunt genieten. De royale badkamer is voorzien van een ligbad, een dubbel wastafelmeubel en een inloopdouche. Het melkglas biedt voldoende privacy terwijl het natuurlijke licht volop binnenkomt. Het aparte toilet op deze verdieping is een praktische toevoeging.

De tweede verdieping biedt nog een slaapkamer en een royale ruimte die naar eigen wens kan worden ingedeeld. Daarnaast biedt deze verdieping volop bergruimte voor al je seizoensgebonden spullen.

De gezellige tuin biedt genoeg ruimte voor een gezellige loungebank en een eettafel. In de tuin is er een vrijstaande stenen berging met elektra, ideaal voor je fietsen of andere spullen. Er is een elektrisch zonnescherm in de tuin.
De 18 zonnepanelen (2022) dragen bij aan een duurzame leefomgeving en verlagen je energiekosten aanzienlijk. Met twee parkeerplaatsen en de mogelijkheid tot het plaatsen van een laadpaal ben je ook klaar voor de toekomst van elektrisch rijden. 

De woning ligt in de Laakse Tuinen, een rustige en kindvriendelijke buurt in de wijk Vathorst. Op korte afstand vind je de uitgestrekte polders voor heerlijke wandelingen en fietstochten. Het winkelcentrum Vathorst en station Vathorst zijn gemakkelijk te bereiken, waardoor je altijd dichtbij alle benodigde voorzieningen bent.




Brochure-hoofdstukken:

Energielabel A++: Met Energielabel A++ voel je de voordelen van duurzaamheid direct in je portemonnee en leefomgeving. 

Moderne open keuken: Deze moderne open keuken is een droom voor elke thuiskok. Het schiereiland biedt niet alleen extra werkruimte maar is ook een perfecte plek voor sociale interactie tijdens het koken. Met een composiet werkblad dat zowel stijlvol als duurzaam is, en high-end inbouwapparatuur waaronder een 5-pits inductieplaat, oven, koelkast, vriezer, vaatwasser en afzuigkap, is deze keuken volledig uitgerust voor al je culinaire avonturen. Of je nu een snelle maaltijd bereidt of een uitgebreid diner, deze keuken biedt alle faciliteiten die je nodig hebt.

Comfortabel wonen: Comfortabel wonen begint met een fijne temperatuur in huis. De pvc-visgraatvloer met vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping zorgt voor een gelijkmatige, aangename warmte. Geen koude voeten meer in de winter! Daarnaast zorgt de balansventilatie voor een constant frisse luchtstroom, wat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat. De screens aan de voor- en achterzijde bieden niet alleen schaduw en privacy, maar houden ook de warmte buiten tijdens warme zomerdagen. Hierdoor is je woning altijd comfortabel, ongeacht het seizoen.

Ruime slaapkamers:  De woning biedt volop ruimte met drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een extra slaapkamer op de tweede verdieping. Elke kamer is voorzien van horren, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van frisse lucht zonder insecten binnen te laten. Deze slaapkamers zijn perfect voor een groeiend gezin, met voldoende ruimte voor kinderen om te spelen, te leren en te slapen. De royale tweede verdieping kan ook dienen als gastenverblijf of thuiskantoor, afhankelijk van jouw behoeften.

Royale badkamer: De royale badkamer is een mix van rust en luxe. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbel wastafelmeubel en inloopdouche. Ook op de eerste verdieping is een separaat toilet.
Na een lange dag kun je heerlijk ontspannen in het ligbad, terwijl het dubbele wastafelmeubel zorgt voor voldoende ruimte voor het hele gezin. De inloopdouche is modern en ruim, en het melkglas biedt de nodige privacy zonder het natuurlijke licht te blokkeren. Het aparte toilet op de eerste verdieping is een praktische aanvulling, zodat je nooit hoeft te wachten. Deze badkamer combineert functionaliteit met luxe, perfect voor dagelijks comfort.

Gezellige tuin: De gezellige tuin is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Er is genoeg ruimte voor het plaatsen van een loungebank waar je kunt relaxen met een goed boek of een glas wijn. Daarnaast biedt de tuin voldoende ruimte voor een eettafel, zodat je kunt genieten van heerlijke zomeravonden met vrienden en familie. Deze buitenruimte is perfect voor barbecues, tuinfeesten of gewoon om tot rust te komen na een drukke dag. De tuin biedt een verlengstuk van je leefruimte, ideaal voor zowel ontspanning als vermaak. Er is een elektrisch zonnescherm in de tuin, waardoor je kunt genieten van zowel zon als schaduw in de tuin. 

Externe bergruimte: De vrijstaande stenen berging met elektra biedt extra opslagruimte voor al je spullen. Of je nu fietsen, tuingereedschap of seizoensgebonden decoraties wilt opbergen, deze berging heeft voldoende ruimte om alles netjes en georganiseerd te houden.  Dit maakt de berging niet alleen praktisch, maar ook veelzijdig in gebruik.

Zonnepanelen en parkeerfaciliteiten: Met 18 zonnepanelen, geïnstalleerd in 2022, ben je goed voorbereid op een duurzame toekomst. Deze zonnepanelen helpen je energiekosten te verlagen en dragen bij aan een milieuvriendelijke levensstijl. De woning beschikt ook over twee parkeerplaatsen onder een carport, wat ideaal is voor gezinnen met meerdere auto's. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een laadpaal, perfect voor het opladen van een elektrische auto. Dit maakt de woning niet alleen energiezuinig maar ook klaar voor de toekomst van mobiliteit. Voor het mandelig terrein betaal je ca. €53,- per maand. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 549

Overige

Perceel oppervlakte 207

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 155
Inhoud woonhuis 549

Overige

Perceel oppervlakte 207

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort