Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Ben je op zoek naar een prachtig, instapklaar appartement met energielabel A in een waterrijke omgeving en ook nog eens dichtbij voorzieningen? Dan ben je aan de Forel 198 in Amersfoort helemaal aan het juiste adres!

Het appartement bevindt zich op de negende verdieping. Je komt binnen via de hal, waar je direct het ruime en lichte woongedeelte betreedt. Vanuit hier kun je naar de prachtige serre én er is een luxe open keuken aanwezig. Verder zijn er nog twee slaapkamers, de badkamer en een aparte wasruimte aanwezig. Je auto parkeer je eenvoudig op je eigen parkeerplaats achter het gebouw en je beschikt over een tweede berging in de onderbouw.

Jouw nieuwe thuis
Als je binnenkomt in de heerlijk ruime woonkamer word je verrast door de hoeveelheid licht en de mooie afwerking. Daarnaast profiteer je van een leuke hoek met vrij uitzicht en een serre met eveneens een prachtig uitzicht over de Eemvallei en de stad Amersfoort.

De ruimte is hoogwaardig afgewerkt met gestucte wanden en een PVC-vloer waardoor je jouw nieuwe woning direct kunt gaan inrichten. Daarnaast is het gehele appartement goed geïsoleerd, waardoor het zo goed als geen geluid doorlaat.
Aansluitend komen we in de moderne luxe keuken. Het geheel is geplaatst in een wandopstelling met vrijstaand kookeiland, uitgevoerd in een zwarte kleur en afgewerkt met een granieten aanrechtblad. Uiteraard is er ook gedacht aan het nodige kookcomfort, te noemen een 5-pits inductieplaat, combi-oven, koelkast en vriezer, vaatwasser en een Quooker.

Vanuit de woonkamer kom je via een hal bij de twee slaapkamers. De vertrekken variëren van formaat, zijn lekker licht en ook weer keurig afgewerkt waardoor je ze vrijwel direct kunt betrekken.
En dan is er nog de badkamer, dé plek waar je lekker kunt ontspannen. De royale badkamer is van grond tot plafond betegeld en heeft een verzorgde en moderne uitstraling. De indeling bestaat uit een ligbad, douche, toilet en een wastafel.
In een aparte ruime vind je de witgoedaansluitingen.

Kenmerken:
- Instapklaar appartement met een hoog afwerkingsniveau;
- De woning heeft energielabel A,
- Er zijn gemeenschappelijke ruimtes op de begane grond, waaronder een huiskamer en een klusruimte;
- De servicekosten bedragen € 238,57 per maand;
- Eigen parkeerplaats achter het complex;
- Gezonde VvE, zie https://www.vvelabalise.nl/

Omgeving
Het appartementencomplex is gelegen in de wijk Nieuwland, een rustige wijk, met veel water in de omgeving. Tevens heb je een prachtig en breed uitzicht op de Eemvallei. Verder is winkelcentrum De Nieuwe Hof in de buurt, evenals sportvoorzieningen. Tot slot zijn snelwegen als de A1 en de A28 goed bereikbaar.

Nieuwsgierig of jij bij binnenkomst direct het gevoel van thuiskomen ervaart? Neem dan contact op met ons kantoor, plan een bezichtiging en laat je rondleiden door één van onze makelaars. Zien we je snel?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 310

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 310

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort