Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN JOUW NIEUWE DROOMAPPARTEMENT

Ben jij een starter op de woningmarkt en op zoek naar jouw eerste eigen plek? Zoek dan niet verder! Dit prachtige appartement biedt alles wat je nodig hebt en meer. Met een ruime badkamer, een mooi uitzicht en een locatie nabij de bruisende binnenstad, is dit de perfecte woning voor jou. Bovendien ben je binnen no time op alle belangrijke hotspots van de stad. Ideaal toch?

HOOFDKENMERKEN VAN DIT APPARTEMENT

Kleinschalig complex: 2-kamer appartement, de slaapkamer is voorzien van een inloopkast. 
Kokkerellen: De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, zoals een 4-pits gaskookplaat, koelkast en vriezer. 
Ruime badkamer: Geniet van de luxe van een ruime badkamer waar je heerlijk kunt ontspannen na een lange dag.
Balkon: Wakker worden met een mooi uitzicht, elke dag weer. 
Toplocatie: Gelegen op een zeer gewilde locatie met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer en snelwegen en op slechts enkele minuten afstand van de levendige binnenstad met al haar voorzieningen.

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stel je voor: je komt thuis na een drukke werkdag en loopt het gezellige appartementencomplex binnen. Eenmaal binnen in jouw nieuwe appartement word je direct verwelkomd door een warme en uitnodigende sfeer. De entree/hal leidt je naar een ruime woonkamer met grote ramen die zorgen voor natuurlijk licht en een mooi uitzicht. Hier kun je je heerlijk terugtrekken met een goed boek, of gezellig borrelen met vrienden en familie.

De open keuken is uitgerust met apparatuur en biedt volop ruimte voor al jouw culinaire creaties. Denk aan gezellige diners met vrienden of een romantische avond met je partner, terwijl je uitkijkt over de stad.

De ruime badkamer is een fijne ruimte, voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en voldoende opbergruimte. Hier kun je echt even helemaal tot rust komen. 

De slaapkamer is een oase van rust, met genoeg ruimte voor een comfortabel tweepersoonsbed en toegang naar de inloopkast. Ook hier zorgt het grote raam voor voldoende lichtinval en een prachtig uitzicht.

De woning ligt gunstig ten opzichte van het Centraal Station (minder dan 10 minuten fietsen), de bushalte om de hoek en uitvalswegen naar de snelweg. Via de Stadsring rijd je naar de Hogeweg en Knooppunt Hoevelaken, of via de Kersenbaan naar de A28 richting Utrecht (met de auto ben je met 5 minuten op de snelweg). Kortom; een heerlijke wijk om te wonen!

Dit appartement biedt je werkelijk alles wat je nodig hebt voor een comfortabele levensstijl als starter op de woningmarkt. Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging in!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 42
Inhoud woonhuis 140

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 42
Inhoud woonhuis 140

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort