Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze PRACHTIGE, RIANTE HOEKWONING perfect voor gezinnen! Deze woning beschikt over een voor-, zij- en achtertuin, wat zorgt voor volop buitenruimte om van te genieten. Binnen treft u een ruime, lichte woonkamer aan, met een open keuken.

De woning heeft 4 comfortabele slaapkamers en met mogelijkheid tot creëren van een 5e slaapkamer op de 2e verdieping, perfect voor een groot gezin of het creëren van een thuiswerkplek. De woning is voorzien van een dakkapel en 16 zonnepanelen! Kortom, deze woning biedt alles wat een gezin zich kan wensen: ruimte, comfort en veelzijdigheid!

Ligging: De Van Houtenstraat is een gezellige straat in de plaats Maarssen, bekend om zijn charmante dorpse sfeer en historische kenmerken. Wat de Van Houtenstraat bijzonder maakt, is de sfeer van de buurt. Het is een straat waar je vaak gezinnen en mensen van alle leeftijden tegenkomt en het staat bekend om zijn vriendelijke en betrokken gemeenschap.

De straat is omgeven door groene ruimtes en biedt een aangename woonomgeving met voorzieningen zoals lokale winkels, scholen en speeltuinen in de buurt. Bewoners kunnen genieten van de rustige omgeving terwijl ze toch dicht bij de levendige centra van Maarssen en de grotere stad Utrecht zijn.

Bereikbaarheid: De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Door de ruime voortuin, omgeven door een groene heg, komt u in de hal van de woning. De hal is voorzien van de meterkast en een toilet met fonteintje. De hal biedt tevens toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer: De woonkamer met open keuken is een ruim en licht vertrek dat zich over de gehele breedte van de woning uitstrekt. Dankzij de grote raampartijen aan de achterzijde van de kamer heeft u een prachtig uitzicht op de zonnige tuin, wat de ruimte een open en uitnodigende sfeer geeft. Tevens is er ook nog een groot raam aan de zijkant van de woning wat uitkijkt op de zijtuin. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer die zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Keuken: De open keuken is modern en volledig uitgerust om aan al uw culinaire behoeften te voldoen. Deze keuken beschikt over een combi-koelkast, die ruimte biedt voor zowel verswaren als diepvriesproducten en een inductiekookplaat die zorgt voor efficiënte en snelle verhitting. Daarnaast is er een inbouwoven aanwezig, ideaal voor het bereiden van allerlei gerechten en een vaatwasser voor extra gemak bij het schoonmaken. De Grohe kokend waterkraan biedt een extra touch van luxe door direct warm water beschikbaar te maken.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de inpandige berging, waar de wasmachineopstelling is geplaatst. Ook is er een trapkast aanwezig, die nog extra opbergruimte biedt. De keuken vormt een functionele en goed doordachte ruimte die perfect aansluit bij de rest van de woning.

Tuin: De woning beschikt over een zorgvuldig ontworpen tuin die perfect is voor zowel ontspanning als buitenvermaak. Naast de voortuin heeft de woning een zijtuin die praktische toegang biedt tot de achtertuin en de achterdeur, wat een handige extra toegangsmogelijkheid biedt.

De achtertuin is ideaal gelegen op het zuidwesten, waardoor u kunt genieten van een overvloed aan zonlicht gedurende de middag en avond. Deze tuin is fraai aangelegd met een harmonieus samenspel van groen en moderne elementen. Er is een verzorgd gazon dat een frisse uitstraling biedt en ruimte laat voor spel en recreatie. De moderne tegels zijn gebruikt voor de terrasruimte, wat zorgt voor een strakke en onderhoudsvriendelijke afwerking.

Een bijzondere toevoeging aan de tuin is het nieuwe elektrische zonnescherm, dat over de gehele breedte van de achtertuin is geplaatst. Dit zonnescherm biedt niet alleen schaduw op warme dagen, maar ook extra comfort en bescherming tegen de zon, waardoor de zithoek nog uitnodigender wordt. De zithoek zelf is een ideale plek om te ontspannen, te eten of gezellig te socialiseren met vrienden en familie. Alles bij elkaar maakt deze tuin een veelzijdige en comfortabele buitenruimte die ideaal is voor diverse activiteiten.

Berging: De berging is een praktische en veelzijdige ruimte die zowel vanuit de voortuin als via de keuken toegankelijk is. Deze berging biedt voldoende ruimte om je fiets veilig en gemakkelijk op te bergen. Daarnaast is de berging momenteel ingericht met een wasmachineopstelling.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer en is voorzien van een vaste trapopgang naar de 2e verdieping. De overloop en de slaapkamers zijn volledig voorzien van een pvc kliklaminaatvloer en een zeer goede ondervloer.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: De (master)slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De dubbele raampartij zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de kamer heerlijk licht en luchtig aanvoelt. Daarnaast is de slaapkamer uitgerust met een praktische inbouwkast met een houten schuifdeur met landelijke uitstraling, die zorgt voor voldoende opbergruimte en een karaktervolle sfeer.

Slaapkamer 2: Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. Met voldoende ruimte voor al uw meubels en persoonlijke spullen, is deze kamer perfect om tot uw eigen oase te maken. De ingebouwde kast biedt handige opbergruimte, waardoor de kamer altijd netjes en georganiseerd blijft.

Slaapkamer 3: Deze slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning, biedt een scala aan mogelijkheden om aan uw specifieke behoeften en wensen te voldoen. Afhankelijk van uw levensstijl en voorkeuren kunt u deze ruimte op verschillende manieren benutten.

Badkamer: De badkamer is een stijlvolle en moderne ruimte die volledig is betegeld voor een strakke en onderhoudsvriendelijke afwerking. De wanden zijn in een frisse, witte tegel uitgevoerd, wat zorgt voor een lichte en open uitstraling. De vloer is afgewerkt met antracietkleurige tegels, wat een mooi contrast biedt en tegelijkertijd een luxe uitstraling heeft.

Het moderne wasmeubel is voorzien van een spiegelkast. De inloopdouche met een gebruiksvriendelijke en open indeling die zorgt voor een fijne douche-ervaring. Het hangende toilet draagt bij aan een strak en modern design en maakt het schoonmaken eenvoudiger.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Overloop: De zeer ruime overloop op de tweede verdieping is een veelzijdige en lichte ruimte, mede dankzij de dakkapel die zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en een gevoel van ruimte. Deze extra ruimte opent de deur naar tal van mogelijkheden om de overloop op een functionele en aangename manier in te richten. Naast de mogelijkheden om de overloop te benutten als extra woonruimte, speelruimte, werkplek, bibliotheek, hobbyruimte of opbergruimte, beschikt deze ruimte ook over praktische voorzieningen zoals een wasmachineaansluiting en de cv-ketel.

Slaapkamers: Slaapkamer 4: Deze slaapkamer is een aantrekkelijke en veelzijdige ruimte die beschikt over enkele uitstekende kenmerken, waaronder een dakkapel, een kastenwand en een airco-systeem voor zowel koeling als verwarming.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Riante hoekwoning - De woning is voorzien van een nieuw elektrisch zonnescherm aan de achterzijde (augustus 2024) - Zonnige achtertuin op het zuidwesten - Verwarming en warm water: cv-ketel Vaillant en in de keuken met Grohe kokend waterkraan. - Airconditioner Mitsubishi op 2e verdieping voor koeling en verwarming. - Energielabel: A - Elektra: 8 groepen en 3 aardlekschakelaars - Zonnepanelen: 16 stuks, 12 op het schuine dak (ZW) en 4 op de dakkapel (NO) - Nagenoeg volledig voorzien van HR++ glas (uitzondering voordeur dubbel en toilet enkel) - De 2e verdieping is voorzien van een grote dakkapel aan de voorzijde met inbouwspots - Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie. Verkoper vertelt: Met een dubbel gevoel verlaten wij deze gezellige wijk, waar we vele fijne herinneringen hebben opgebouwd. Wij gaan de warme sfeer en de fijne buren die we hier hebben leren kennen enorm missen. Maar wij kijken we ook uit naar de volgende stap in ons leven, dichter bij onze familie.

Interesse in deze woning? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte 164

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte 164

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen