Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een PRACHTIGE TUSSENWONING in een levendige en charmante omgeving? Dan is deze woning in het centrum van Maarssen-dorp precies wat u zoekt! Deze woning is voorzien van een lichte woonkamer met stijlvolle open keuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer en een heerlijke achtertuin op het zuidwesten. De woning is tevens voorzien van onderhoudsarme kunststof kozijnen en deuren en 6 zonnepanelen! Kom deze fantastische tussenwoning zelf ontdekken en plan vandaag nog een bezichtiging in!

Ligging: De woning ligt in het centrum van Maarssen-dorp. Op loopafstand treft u het Winkelcentrum Plesmanpromenade voor al uw dagelijkse boodschappen, diverse scholen en Speeltuinvereniging “het Schilderskwartier”. En met 10 fietsminuten bent u bij de Maarsseveense Plassen, waar u heerlijk kunt wandelen en aan het water kunt zitten.

Bereikbaarheid De centrale ligging van de woning staat garant voor een goede bereikbaarheid van diverse voorzieningen. Maarssen ligt op circa 25 autominuten van Amsterdam en 10 minuten van Utrecht. Het NS-station in Maarssen heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling:

Begane grond: Entree: Deze voortuin is perfect voor een paar mooie plantenbakken, en biedt een leuk plekje voor een klein bankje om van de ochtendzon te genieten.

Hal: De hal biedt toegang tot de woonkamer en de 1e verdieping. De hal is voorzien van een toilet met fonteintje en de meterkast met een ruim aantal groepenverdelingen.

Woonkamer: Welkom in de lichte woonkamer, de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het grote raam en de openslaande deuren laten volop natuurlijk licht binnen, waardoor de ruimte open en uitnodigend aanvoelt. De woonkamer biedt genoeg ruimte voor een comfortabele zithoek en een gezellige eethoek, waar u kunt genieten van tijd met familie en vrienden. De woonkamer beschikt tevens over een praktische trapkast.

Keuken: De open keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met moderne apparatuur en voldoende werkruimte, biedt deze keuken alles wat u nodig heeft om de heerlijkste maaltijden te bereiden. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur, te weten; een koelkast, een inductie kookplaat met afzuigkap, een combi-oven, een vaatwasser en een spoelbak met kraan. Daarnaast biedt de keuken veel bergruimte en is voorzien van licht strips. (bedienbaar met afstandsbediening)

De woonkamer en (bij-)keuken zijn voorzien van inbouwspots.

Tuin: Uw achtertuin is direct bereikbaar via openslaande deuren vanuit de woonkamer of via de deur van de bijkeuken. De ligging op het zuidwesten betekent dat u de hele dag kunt genieten van de zon. Van een kopje koffie in de ochtend tot een barbecue met vrienden in de avond, deze tuin biedt het allemaal. Voor extra gemak is er een achterom, waardoor u de tuin ook eenvoudig kunt bereiken zonder door het huis te hoeven lopen. De tuin is ook voorzien van een buitenkraan en van 2 x 2 stopcontacten, voor extra verlichting of een ander apparaat. De parasolvoet blijft eveneens achter, deze kan gemakkelijk dienst doen voor een wasmolen (blijft ook achter!) of een grote parasol.

Bijkeuken/Berging: De bijkeuken/berging is toegankelijk via de keuken of vanuit de achtertuin. Deze ruimte is ideaal voor extra opslagcapaciteit. Bovendien beschikt de berging over een tweede aansluiting voor zowel een wasmachine als een droger. Tevens is er in de bijkeuken ook een 2de aanrecht met kasten gecreëerd voor klus- en tuinmaterialen op te bergen.

1e verdieping:

Overloop: De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers, de wasruimte, de badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping.

Slaapkamers: Slaapkamer 1: Deze slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, beschikt over een riante raampartij die de ruimte vult met natuurlijk licht. De kamer is momenteel in gebruik als kantoor.

Slaapkamer 2: De (master)slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en eveneens voorzien van een riante raampartij. Deze slaapkamer is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag.

Slaapkamer 3/Wasruimte: Deze woning biedt een praktische wasruimte. De ruimte is voorzien van een cv-ketel (Remeha), inbouwspots en biedt voldoende plaats voor zowel een wasmachine als een droger. Omdat de berging over een tweede aansluiting voor zowel een wasmachine als een droger beschikt, kunt u van de wasruimte een 3e slaapkamer, hobbykamer of kantoor maken.

De slaapkamers en wasruimte zijn voorzien van lamellen.

Badkamer: De gerenoveerde badkamer (2017), is uitgerust met een regendouche met een extra handdouche, een wastafel met een bijpassend wastafelmeubel, een toilet en een handdoekradiator. Bovendien zorgt een raam voor natuurlijke ventilatie en daglicht.

2e verdieping: Via vaste trap bereikbaar.

Slaapkamer 4/zolder: Op de tweede verdieping van deze woning vindt u een kunststof dakkapel die zich uitstrekt over de gehele breedte van het huis. Deze uitbreiding zorgt voor extra ruimte en lichtinval dankzij de dubbele raampartij, waardoor de kamer heerlijk licht en ruimtelijk aanvoelt. De verdieping is praktisch ingedeeld met handige opbergschotten, die voldoende opbergruimte bieden voor al uw spullen. Daarnaast bevindt zich hier de omvormer voor de zonnepanelen.

Oplevering: In overleg.

Bijzonderheden: - Een gerenoveerde tussenwoning in het centrum van Maarssen-dorp. - Lichte woonkamer met open keuken. (2020) - 4 slaapkamers. - Moderne badkamer. (2017) - Dakkapel op de 2e verdieping. - Achtertuin op het zuidwesten. - Kunststof kozijnen en deuren. - Dubbele beglazing. (HR++ beglazing) - Alle draaikiepramen zijn voorzien van horren. - 6 zonnepanelen + omvormer. - Verwarming en warm water: cv-ketel. (Remeha, 2010) - Energielabel: C. - Elektra: meerdere groepen en aardlek is aanwezig. - Deze woning wordt aangeboden met ERA Garantie. Verkoper vertelt: Ik heb de afgelopen 5 jaar met veel plezier in deze woning gewoond, maar ben nu klaar voor een nieuw avontuur. Na jaren van gezelligheid en comfort in deze prachtige woning, is het tijd om terug te keren naar Amsterdam.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 71
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 333

Overige

Perceel oppervlakte 71
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen