Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in dit SFEERVOLLE JAREN ’30 WOONHUIS, gelegen aan een van de mooiste lanen van Maarssen-Dorp! Deze uitgebouwde tussenwoning heeft een woonkamer-en-suite, een ruime eetkamer, keuken, badkamer en maar liefst vijf slaapkamers (waarvan één met balkon). En de gehele 2e verdieping bevat een bergvliering, wat veel extra opbergruimte biedt. Het huis heeft veel originele en authentieke details, zoals een erker, glas-in-lood ramen en deuren en granieten vloeren. De ruime voortuin ligt op het zuidoosten en de fraai aangelegde achtertuin op het noordwesten. Het huis biedt verrassend veel ruimte om fijn in te wonen. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek zelf waarom dit een uniek woonhuis is voor u en uw gezin.

Ligging Deze fantastische woning ligt aan de rand van Maarssen-Dorp. Op loop- en fietsafstand van het hart van het dorp met leuke winkels, horeca, scholen en een bibliotheek. Geniet van een wandeling langs de rivier de Vecht of het Amsterdams Rijnkanaal.

Bereikbaarheid Maarssen is centraal gelegen en heeft een goede bereikbaarheid t.o.v. Amsterdam (ca. 25 autominuten) en Utrecht (ca. 10 autominuten). Het NS-station Maarssen is op loopafstand (15 minuten) of fietsafstand (5 minuten) en heeft verbindingen met Amsterdam en Utrecht. Bushaltes zijn op enkele minuten loopafstand.

Indeling Begane grond Bij aankomst wordt u verwelkomd door een ruime voortuin op het zuidoosten, voorzien van fietsenberging. Geniet hier van een kopje koffie in de ochtendzon!

Entree De hal is verdeeld in 2 delen en heeft een originele granieten vloer, betonemaille en gestucte wanden en meterkast. Het 1e deel geeft ruimte voor kapstok en overige spullen. Het 2e deel biedt toegang tot de eetkamer, keuken, kelder, toilet met fonteintje en de trapopgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer Stap binnen in de sfeervolle woonkamer en suite. Met klassieke glas-in-lood schuifdeuren kunt u het zitgedeelte van de eetkamer scheiden. Alle overige klassieke details, zoals de erker, glas-in-lood ramen, marmeren schouw, plafond met ornament en vissegraat parketvloer, geven de woonkamer een mooie authentieke uitstraling.

Eetkamer en keuken Deze prachtige woning beschikt over een uitgebouwde eetkamer, met veel daglicht door de glazen achterpui met openslaande deuren en lichtkoepels (voorzien van plisségordijnen). De half open keuken grenst aan de eetkamer en is voorzien van inbouwapparatuur: koelkast, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, een combi oven-magnetron, close-in boiler en een vaatwasmachine.

Tuin De achtertuin ligt op het noordwesten, heeft verschillende terrassen, mooi aangelegde bloemenborders en gras. Dus keuze genoeg om lekker te ontspannen op een zonnige of schaduwrijke plek.

Berging De vrijstaande stenen berging, voorzien van elektra, staat achterin de tuin en is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap en andere spullen. Er is ook een bergvliering met extra opbergruimte voor bijvoorbeeld seizoensgebonden items.

1e verdieping Overloop De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamers Alle slaapkamers zijn voorzien van parketvloer, paneeldeuren, gestucte wanden, plafond met sierlijsten.

Slaapkamer 1 De (master)slaapkamer is een heerlijke plek om tot rust te komen. De slaapkamer heeft een handige inbouwkast en een royale kledingkast.

Slaapkamer 2 Deze lichte en ruime slaapkamer heeft ook een ingebouwde kast en openslaande deuren naar het balkon.

Slaapkamer 3 De kleinste slaapkamer in deze woning is nu in gebruik als werkkamer, maar kan ook ingericht worden als baby-, hobby- of kastenkamer.

Badkamer De badkamer is volledig betegeld, voorzien van een marmeren vloer, heeft een dubbele wastafel, een losse douche en ligbad. Er is een toilet, een handdoekradiator en een glas-in-lood raam (dubbele beglazing) met lamellen.

2e verdieping Via vaste trap bereikbaar.

Overloop De overloop biedt toegang tot de 4e en 5e slaapkamer en is voorzien van een wastafel met planchet, een wasmachine- en drogeraansluiting, een cv-ketel en 2 Velux dakramen. Er is extra bergruimte aanwezig achter de bergschotten.

Slaapkamers

Slaapkamer 4 De 4e slaapkamer aan de voorzijde van de woning is een licht en sfeervol vertrek dat momenteel wordt gebruikt als opbergkamer. Het heeft een originele dakkapel en een Velux dakraam.

Slaapkamer 5 De 5e en laatste slaapkamer is ook ruim en heeft veel daglicht door de 2 Velux dakramen.

Bergvliering Veel bergruimte op deze ruime vliering over de gehele 2e verdieping. Hij is te bereiken via een vlizotrap.

Oplevering In overleg; kan snel opgeleverd worden.

Bijzonderheden • Een uitgebouwde tussenwoning • Inhoud: ca. 532 m3 en totaal woonoppervlakte ca. 150 m2 en oppervlakte perceel 237 m2 • Jaren ’30 huis met veel originele details • Prachtige uitgebouwde woonkamer. • De woning is voorzien van 5 slaapkamers. • De woonkamer is voorzien een erker en plisségordijnen. • De eetkamer is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin. • De eetkamer is voorzien van een convectorput. • De keuken is voorzien van close in boiler. • Voortuin op het zuidoosten. • Achtertuin op het noordwesten. • Een aantal Velux dakramen zijn voorzien van een hor en een verduisterend rolgordijn plus plissé. • De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. (deels HR) • Verwarming en warm water: cv-ketel (ATAG, 2017). • Energielabel: C. • Elektra: 9 groepen en aardlek is aanwezig

Verkoper vertelt: We gaan afscheid nemen van een heel fijn en ruim gezinshuis in een gezellige en rustige straat. Op de Stationsweg hebben we jaarlijks een straatbbq of walking dinner en een bewoners App-groep. Wij hebben hier ruim 20 jaar met veel plezier gewoond en de jongste dochter is er ook geboren. We hopen dat de toekomstige bewoner(s) er ook een mooie tijd gaan hebben.

Interesse in dit huis? Schakel uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Gegevens van collega NVM-makelaars in de regio vindt u op Funda.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 532

Overige

Perceel oppervlakte 237

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1937
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1937
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 532

Overige

Perceel oppervlakte 237

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Ritter Makelaardij - Maarssen