Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Klussers opgelet: wij hebben een project voor jou!

Wij bieden deze ruime tussenwoning aan in de wijk Groot Driene, van maar liefst 129 m2 gelegen op een super leuke plek. Recht tegen over de woning is een groot plantsoen met speelgelegenheid, hoe heerlijk is dat?!

De woning: Via de entree kom je binnen in de woonkamer en eethoek. Door de open trap is de woonkamer heerlijk breed van opzet. Aan de achterzijde is een afgesloten keuken met toegang tot de tuin. Het is een tuin met een prima formaat en een praktische schuur over de volle breedte. Vanuit de schuur is er toegang tot een achterom. De eerste verdieping heeft een verrassende indeling. Je komt binnen op halletje, welke deels is afgesloten. Ideaal met de open trap vanuit de begane vloer. Zo blijft de warmte van beneden behouden. Vanuit het halletje heb je toegang tot de eerste slaapkamer. Vanuit de tweede hal is er toegang tot een ruime diepe badkamer met aansluiting voor het witgoed en nog twee andere slaapkamers met een grote vaste kastenwand. Als je toch nog meer ruimte wenst dan kan je op de ruime zolder nog zelfs twee kamers creëren, nu is er een één slaapkamer aanwezig. Oké, er kan flink geklust worden, maar dan kun je wel alles direct vernieuwen en er daarna jaren van genieten. Dus steek je handen uit de mouwen en maak hier jouw eigen thuis van.

Bouwkundig gekeurd: van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben jij meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning en weet jij direct waar het klussen kan beginnen. Handig toch?!

De locatie van de woning kan jouw woongenot enorm versterken. Graag vertellen wij jou hier dan ook meer over! Wonen aan de Jan Luikenstraat is wonen aan de rand van de stad in een groene omgeving. Het is een hechte buurt, waarbij de buurt app wordt gebruikt om elkaar te helpen. Wanneer je de hoek omloopt kom je uit in het buitengebied met een bosachtige omgeving, heerlijk om even te wandelen. Daarnaast tref je in de wijk een uitgebreid winkelcentrum, waar je uitstekend voor alle dagelijkse boodschappen terecht kunt. Verder tref je allerlei overige voorzieningen aan in de wijk zoals een gezondheidscentrum, diverse scholen en opvangmogelijkheden, scouting en sportvoorzieningen.

Makelaar aan het woord: wil jij een woning geheel naar eigen smaak maken? Dan is dit een perfecte woning voor jouw! Ervaar het fijne licht van de woning en plan een bezichtiging in!

Zonliefhebber? Download dan de brochure breng een bezoek aan de unieke eigen woningwebsite. Hier tref je naast allerlei extra informatie, essentiële documenten en kun je ook de stand van de zon de gehele dag bekijken! Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Indeling: Begane grond: hal/entree met toilet en meterkast, doorzon-woonkamer met open trap, gesloten keuken aan de achterzijde met een keukenblok voorzien van keramische kookplaat, wasemkap, oven, koelkast, vriezer en boiler, daarnaast toegang tot de tuin. Eerste verdieping: tussenhal met toegang tot een slaapkamer, overloop met vaste kast, badkamer met toilet, wastafel, douche en wasmachineaansluiting, twee slaapkamers beide voorzien van vaste kasten en één voorzien van wastafel. Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken open zolderruimte met dakraam, cv-opstelling en vierde slaapkamer voorzien van dakraam. Tuin: breed van opzet, met riante stenen schuur achterin van ruim 6x2m en een achterom.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1971 Perceeloppervlakte: 152 m2 Woonoppervlakte: 129 m2 Inhoud: 441 m3 Isolatie: gevelnaïsolatie - gedeeltelijk dubbel glas Cv-installatie: Vaillant, 2006, eigendom. Warm water: close-in-boiler, Daalderop, 2006, eigendom. Energielabel: C De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 152
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1971
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1971
Woon oppervlakte 129
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 152
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV