Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit fantastische, instapklare appartement heeft echt dat wauw-effect!

Het appartement is recent met veel liefde en aandacht verbouwd. Er is een moderne, stoere, maar vooral luxe uitstraling aan het appartement gegeven. De verbouwing zorgt niet alleen voor een heerlijke woonsfeer, maar ook voor veel comfort. Zo is er een open keuken gerealiseerd, die is voorzien van alle moderne gemakken, en heeft de slaapkamer een badkamer en suite. Ideaal voor in de ochtend: de wekker gaat en met een paar stappen sta je onder de douche! Er is toch geen fijner begin van de dag dan dat? Vervolgens een kopje koffie, dat je zet in de koffiecorner van de keuken en nuttigt aan de bar of op een van de balkons. Door de ligging van de balkons is er bijna altijd wel een plekje in de zon of juist in de schaduw. De keus is aan jou! Aan het einde van de dag of in het weekend kun je heerlijk borrelen met vrienden of familie, want het eiland biedt plek aan maar liefst vier mensen. De inbouwspots zijn eenvoudig in te stellen voor verschillende sferen.

Het appartement is gelegen op de vierde en tevens bovenste verdieping, waardoor je vanuit zowel de woonkamer als de balkons heerlijk vrij uitzicht hebt. Wat een luxe, die privacy! En doordat er geen bovenburen zijn, wordt het woongenot nog completer. Genoeg bergruimte vind je in je eigen berging, die zich bevindt in de kelder van het complex.

Makelaar Jinte aan het woord: "Dit appartement is echt instapklaar 2.0! Ik laat je het graag zelf ontdekken tijdens een bezichtiging, en wie weet pak jij binnenkort wel je verhuisdozen hier uit!"

Indeling van het appartement: open entree, open living met toegang tot 2 slaapkamers, beide met toegang tot de badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, spiegel met ingebouwde verlichting, design radiator en automatische mechanische ventilatie, wandcloset met fontein, woonkamer met ingebouwde kastenwand met wasmachineaansluiting, keuken voorzien van combi-oven, koffiecorner en gaderobe, kook- en spoeleiland, geheel voorzien van lades, Quooker, vaatwasser, inductie in geïntegreerde afzuiging, natuurstenen aanrechtblad.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1964 Woonoppervlakte: 56 m2 Inhoud: 189 m3 Cv-installatie: Remeha, 2022, eigendom Servicekosten: circa € 122,- per maand Geheel gerenoveerd in 2022 De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 189

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 56
Inhoud woonhuis 189

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV