Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet: Deze leuke woning zoekt nieuwe bewoners!

Deze tussenwoning is uitermate geschikt voor jou/jullie en het (toekomstige) gezin. Vanuit de woonkamer heb je heerlijk vrij uitzicht over gemeentelijk groen in het hofje en in de straat. Hier woon je rustig en groen, aan de rand van Hengelo. In de woning is volop ruimte: een fijne doorzonwoonkamer, drie slaapkamers, een berging, en de mogelijkheid om het woonplezier te vergroten door de zolder aan te pakken. Er is zelfs een separate wasruimte, wat erg handig is. De huidige bewoners hebben de woning flink verduurzaamd, waardoor deze woning beschikt over energielabel A! Hier hoef jij dus niet meer in te investeren.

De locatie van de woning kan jouw woongenot enorm versterken. Graag vertellen wij jou hier dan ook meer over! De woning is gelegen in Hengelo-Zuid. In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen aanwezig, waaronder Winkelcentrum Esrein op loopafstand, basisscholen en het Tuindorpbad. Om de hoek ligt een fantastische speeltuin voor de kinderen. Ook is de woning goed te bereiken vanwege de ligging nabij de rijksweg A35. De woning staat aan de rand van Hengelo, tegen het buitengebied van Twekkelo, waar je fantastisch kunt fietsen en wandelen. Tip: Even een blokje om met de hond (of zonder)? Loop het hofje uit, steek de brug over en wandel langs de beek. Wanneer je de Haaksbergerstraat oversteekt, kom je bij het Konink’s Kleigat. Hier kun je heerlijk wandelen in het groen en rondom water. Loop vervolgens via de IJsselstraat terug of via het Laurapark en de Tuindorpvijver.

Makelaar Jinte aan het woord: De huidige bewoners zijn toe aan de volgende stap in hun wooncarrière. Ga jij deze leuke woning toevoegen aan die van jou?

Bouwkundig gekeurd: je bent volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van de woning. Handig toch?!

Indeling: Kelder: Op stahoogte en voorzien van een wasmachine- en drogeropstelling. Begane grond: Entree/hal met trapopgang, ruime toiletruimte, meterkast, woonkamer met vrij uitzicht, open keuken met keukenblok in hoekopstelling voorzien van vernieuwde inductiekookplaat en vaatwasser, achterhal met toegang tot de tuin en de aangebouwde stenen berging. Eerste verdieping: Overloop, drie slaapkamers, badkamer voorzien van douche en wastafelmeubel, separaat toilet. Zolder: Via een vlizotrap te bereiken bergzolder. Hier tref je tevens de cv-installatie en de verdeler van de zonnepanelen. De zonnepanelen zijn zo geplaatst dat het nog mogelijk is om een dakkapel te plaatsen. Tuin: De achtertuin is voorzien van een achterom en een houten schutting rondom. Er is een terras aanwezig, grenzend aan de woning.

Zonliefhebber? Download dan de brochure en breng een bezoek aan de unieke eigen woningwebsite. Hier tref je, naast allerlei extra informatie en essentiële documenten, ook de stand van de zon gedurende de gehele dag! Een extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto: Sterk door service!

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1983 - Perceeloppervlakte: 165 m² - Woonoppervlakte: 81 m² - Inhoud: 390 m³ - Isolatie: Dak-, muur- en vloerisolatie, HR-glas - Cv-installatie: Intergas, 2020 (eigendom) - Energielabel: A - Zonnepanelen: 10 stuks, 355WP (2021, eigendom) - Airconditioning in de hoofdslaapkamer - Meterkast recentelijk vernieuwd - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 165

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 390

Overige

Perceel oppervlakte 165

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV