Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet: Wij bieden deze leuke tussenwoning aan met balkon en dakterras!

Graag nemen we je mee door deze moderne instapklare woning gelegen aan de Stockholmstraat 87 te Hengelo. Lees je met ons mee?

We beginnen aan de voorzijde van de woning, we zien een leuke speelse gevel door de moderne erker met een leuke afwerking door de verschillende kleuren bakstenen. De voortuin is modern aangelegd met fraaie vaste planten welke de gehele zomerperiode in bloei staan. Dit huis geeft je een warm welkom, iedere dag opnieuw! Wanneer we om ons heen kijken zien we een ruim opgezette straat, met veel parkeergelegenheid en een groen plantsoen in het midden. Hierdoor liggen de overburen op een heerlijke ruime afstand. Wanneer je op zoek bent naar wat meer groen, loop je slechts de hoek om en kun je kiezen uit twee waterrijke parken, beide erg fijn voor een blokje om. Tijd om naar binnen te gaan!

We komen binnen in een lichte hal, voorzien van een modern toilet. Wanneer we rechtdoor lopen komen we aan in de living. De heerlijke lichte woonkamer heeft openslaande tuindeuren en is voorzien van een provisiekast onder de trap. Aan de voorzijde een lichte keuken met uitzicht over de straat. De modern aangelegde achtertuin, heeft nauwelijks inkijk, is voorzien van een achterom en een vrijstaande houten berging (geheel vernieuwd in 2021). De tuin is ideaal voor diegene die geen groene vingers heeft.

Wat heeft deze woning nog meer te bieden? We gaan de trap op naar de eerste verdieping. Hier tref je 3 slaapkamers, met een fijn formaat en een moderne badkamer. Als kers op de taart is er een vaste trap naar de tweede verdieping waar je een ruime zolder vindt. Deze ruimte is multifunctioneel, het kan een heerlijke werkkamer of hobbykamer worden, maar is ook fijn als speelkamer, waskamer of wellicht wel als vierde slaapkamer. Vanuit hier ook nog toegang tot het dakterras, welke is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Locatie: Welkom in de Slangenbeek! Deze woning is gelegen in de woonwijk Slangenbeek, een woonwijk gelegen aan de rand van Hengelo die veel te bieden heeft. De wijk is in de jaren 80 ontstaan en nu nog steeds in ontwikkeling. De meest noordelijke wijk van Hengelo dankt zijn naam aan de gelijknamige beek die deze wijk doorkruist. Het is er rustig, kindvriendelijk en met volop voorzieningen. Voor de kinderen zijn er meerdere basisscholen, is er voortgezet onderwijs nabij, zijn er volop speelhofjes en als kers op de taart een natuurlijk aangelegd junglepark in het Broekpark. Daarnaast is er zelfs een kinderdagverblijf aan het einde van de straat te vinden. Sporten kan om de hoek, want naast de grootste voetbalvereniging van Hengelo (ATC'65 ) liggen de hockey-/rugbyvelden en in de sporthal heb je keus uit een breed aanbod binnensporten. In het centrale winkelcentrum bevinden zich naast de nodige winkels ook de praktijk van de tandarts, de huisartsen en de apotheek. Even een blokje om doe je hier heerlijk in het buitengebied of rondom de vele vijvers. Te denken valt aan de Kleigaten van Rientjes, die slechts 1 straat verderop liggen. Wat veel bewoners ervaren is de ideale ligging van de wijk. De wijk bevind zich aan de rand van Hengelo, dus je bent snel in het buitengebied maar voor vertier ben je ook snel in Borne, Deurningen of het centrum van Hengelo. Zelfs Enschede is snel te bereiken. De wijk wordt begrenst door de A1 dus een ideale uitvalsweg is nabij!

Makelaar Nancy Assink aan het woord: Bel ons snel voor een bezichtiging, want het is een zeer courante woning!

Handig: Deze woning is al bouwkundig gekeurd, de keuring zal voorafgaand aan de bezichtiging aan jou worden verstuurd. Hierdoor weet jij wat je koopt!

Indeling van de woning: Begane grond: hal/entree, meterkast, toilet met wandcloset en fontein, trapopgang, woonkamer met open keuken, provisieruimte en openslaande tuindeuren. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met toegang tot balkon, badkamer met wastafel en meubel, extra wandmeubel, inloopdouche, designradiator en wandcloset. Tweede verdieping: open zolderruimte met wasmachineaansluiting en toegang tot dakterras.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1995 Perceeloppervlakte: 139 m2 Woonoppervlakte: 108 m2 Inhoud: 377 m3 Isolatie: dak-, muur-, vloerisolatie, geheel dubbel glas, volledig geïsoleerd Cv-installatie: Remeha Tzerra Plus CW4, 2015, eigendom Energielabel: B Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam. De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 377

Overige

Perceel oppervlakte 139

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 108
Inhoud woonhuis 377

Overige

Perceel oppervlakte 139

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV