Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gemoderniseerde tussenwoning op loopafstand van het centrum!

Welkom aan de Dennenbosweg 75 te Hengelo. Een ontzettend leuke en lichte woning met als verrassing veel privacy aan de achterzijde. Hier tref je een leuke onderhoudsvriendelijke tuin aan, met schuur, achterom en nauwelijks inkijk, waardoor je heerlijk vrij weg kijkt. En dat vrije weg kijken met de nabije ligging van het centrum, dat is een hele fijne combinatie! De afgelopen jaren is er flink wat vernieuwd in de woning met als leidraad die gewilde stoere industriële uitstraling maar dan wel in combinatie met warme houttinten. Hierdoor hangt er een gezellige moderne sfeer in de woning.

Wat tref je verder aan in de woning? Een woonkamer, met als fraaie blikvanger een schouw met open haard en heerlijk licht door de grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde. De woonkamer is voorzien van een stoere pvc-vloer. De kozijnen en deuren in zwarte kleurstelling geven een moderne industriële uitstraling. Diezelfde sfeer treffen we aan in de keuken (ca. 2017). Een betonlook vloer, met een keuken met stoere houtlook fronten in warme kleurstelling. Door naar de eerste verdieping. Hier tref je 3 slaapkamers aan en weer die mooie pvc vloer. De badkamer (ca. 2022) maakt het plaatje compleet. Hier ook weer een industriële sfeer door de zwarte kranen en de stoere vloer maar dan opnieuw in combinatie met het warme hout van de badkamermeubels. Erg fijn zijn de vele vaste kasten in de badkamer waardoor je lekker veel opbergruimte hebt. Tot slot is er nog de zolder, welke middels een vaste trap is te bereiken. Met deze multifunctionele ruimte kun jij nog alle kanten op, een thuiskantoor, een hobbyruimte of toch een extra slaapkamer, wat ga jij met deze ruimte doen?

Makelaar Nancy Assink aan het woord: Een ideale woning voor starters en gezinnen, dichtbij het centrum. Lopend naar de binnenstad van Hengelo of een ijsje halen bij Van der Poel is zo gedaan!

De locatie van de woning kan jouw woongenot enorm versterken. Graag vertellen wij jou hier dan ook meer over! Het huis ligt in een sfeervolle vooroologse buurt, op slechts vijf minuten loopafstand van het centrum. Op korte afstand vind je hier een supermarkt, openbaar vervoer, diverse scholen en alle leuke voorzieningen natuurlijk wat het stadscentrum te bieden heeft zoals gezellige horeca gelegenheden, de wekelijkse markt en ander divers winkelaanbod. De omliggende uitvalswegen zijn uitstekend bereikbaar, waardoor je al binnen vijf minuten de A1 oprijdt. En als kers op de taart of beter gezegd het ijsje, ligt de lekkerste ijssalon van Twente bij jou in de straat!

Handig: Deze woning is al bouwkundig gekeurd, de keuring zal voorafgaand aan de bezichtiging aan jou worden verstuurd. Hierdoor weet jij wat je koopt!

Indeling: Begane grond: hal/entree, meterkast, trapopgang, provisiekast, toilet met fontein, doorzon-woonkamer met schouw, dichte keuken voorzien van een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combimagnetron en 5-pits gaskookplaat met afzuigkap. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en deur naar dakterras. Tweede verdieping: via vaste trap te bereiken open zolderruimte met dakraam, wasmachineaansluiting en cv-opstelling. Tuin: onderhoudsvriendelijk aangelegd met een groot terras en een deel gazon van kunstgras, toegang tot de schuur van 8 m2 en een achterom.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1960 Perceeloppervlakte: 117 m2 Woonoppervlakte: 103 m2 Inhoud: 348 m3 Isolatie: daknaïsolatie, dubbele beglazing Cv-installatie: Remeha, 2022, eigendom Energielabel: C De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 348

Overige

Perceel oppervlakte 117

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 348

Overige

Perceel oppervlakte 117

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV