Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtig verscholen in het groen bieden wij deze vrijstaande woning aan, gelegen op een royaal perceel!

Op deze fantastische plek, gelegen aan een autoluw hofje, bieden wij deze nette woning aan, met oprit en carport, waarin buiten met binnen fraai samen komen door de vele grote raampartijen. Vooral in de woonkamer waar de raampartijen over de gehele breedte en bijna de gehele hoogte aanwezig zijn, zorgt dit voor een fantastisch uitzicht over je eigen tuin en het daarachter gelegen groen. In de wintermaanden is het heerlijk knus samen komen in de woonkamer rondom de open haard. Aan de voorzijde zijn de keuken en de eethoek. Ook in de eethoek weer grote raampartijen met uitzicht op het sfeervolle hofje of je kijkt bijna de gehele tuin in. De garage, welke vanuit de hal is te bereiken, is omgetoverd tot een hoogwaardige was- en droogruimte. Op de eerste verdieping zijn er maar liefst 4 slaapkamers te vinden en is een nette badkamer aanwezig, met ligbad. Als extraatje tref je een bergruimte boven de garage, welke vanaf de eerste verdieping te bereiken is. De tuin is een oase van groen, biedt veel beschutting en privacy, is rondom de woning gelegen en heerlijk breed van opzet. Op het ruim aangelegde terras, grenzend aan de woning, is het volop genieten. Kom ook van dit plekje genieten en vraag een bezichtiging aan!

De locatie: Het belangrijkste onderdeel van de woning. Waar je in en rondom de woning bijna alles kan veranderen kan dat met de plek niet. Daarom vertellen we jou er graag meer over!

Directe omgeving: Deze woning is gelegen aan een fraai hofje met alleen bestemmingsverkeer, nabij het charmante centrum van Borne. Eigenlijk alle wenselijke voorzieningen zijn met 10 minuten lopen te bereiken. Zo sta je met 7 minuten lopen al op het marktplein en bereik je het station met 6 minuten. Een apotheek en huisarts zijn vlakbij en wanneer je het hofje via de Pasteurstraat verlaat, loop je direct tegen een kinderopvang aan.

Wonen in Borne Borne is een oude plaats en dat is te zien in het charmante, levendige en compacte centrum. Het heeft niet voor niets een beschermd dorpsgezicht en wordt ook wel het kloppend hart van Twente genoemd. Verder zijn de scholen op loop-/fietsafstand en heb je een compleet winkelaanbod bij de hand. Dankzij een eigen NS-station en uitstekende busverbinding kun je met het openbaar vervoer overal naartoe. Ook het buitengebied is prachtig, het heeft zelfs een speciale naam 'De Groene Poort'. Wandelen of fietsen kan hier uitstekend, neem bijvoorbeeld het Kloosterpad. Toch iets meer vertier? In het nabijgelegen Hertme kun je in een openluchttheater concerten en festivals bezoeken!

Bouwkundig gekeurd: van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben jij meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Begane grond: hal/entree, wenteltrap, garderobenis, inpandig te bereiken garage met extra keukenblok voorzien van dubbele wasbak en wasmachineaansluiting, L-vorm woonkamer met inzethaard, eethoek, keuken voorzien van inductiekookplaat, wasemkap, vaatwasser, oven en koelkast. 1e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, welke allemaal toegang hebben tot een balkon, badkamer met wastafel, ligbad, wandcloset en douche, bergruimte. Tuin: Rondom de woning gelegen, met aan de voorzijde een eigen oprit, aan de rechterzijde een breed pad wat je naar de achtertuin brengt. Verder voorzien van een groot terras, fraaie borders en is het grotendeels voorzien van een gazon.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: De huidige eigenaren hebben hier maar liefst 50 jaar met veel plezier gewoond, gaat deze woning jou ook zolang plezier geven?

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1975 Perceeloppervlakte: 621 m2 Aan de achterzijde is gemeentegrond in bruikleen. Woonoppervlakte: 136 m2 Overig inpandige ruimte: 18 m2 Externe bergruimte: 3 m2 Inhoud: 525 m3 Isolatie: dakisolatie - gevelnaïsolatie - gedeeltelijk dubbel glas. Cv-installatie: Nefit 2004 eigendom Energielabel: E Bouwkundige keuring aanwezig. Buitenschilderwerk: 2023. De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 525

Overige

Perceel oppervlakte 621

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 136
Inhoud woonhuis 525

Overige

Perceel oppervlakte 621

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV