Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar de perfecte gezinswoning in een rustige, kindvriendelijke buurt? Dan is deze prachtige uitgebouwde woning precies wat je zoekt! Met een uitbouw op de begane grond, praktische bijkeuken en in totaal vier slaapkamers biedt dit huis alle ruimte je nodig hebt. De woning is gelegen op een royale kavel, waardoor je zowel binnen als buiten kunt genieten van volop ruimte. De zonnige tuin is ideaal voor liefhebbers van het buitenleven, perfect voor een zomerse barbecue of ontspannen momenten in de zon. Daarnaast beschikt de woning over een oprit met carport, een garage én een handige berging voor extra opslag. Ook aan duurzaamheid is gedacht: met 12 zonnepanelen op het dak draag je bij aan een groenere toekomst én bespaar je op energiekosten. De woning ligt aan een doodlopende straat in een rustige, groene en kindvriendelijke omgeving, wat betekent dat de kinderen veilig buiten kunnen spelen zonder druk verkeer. Kortom, deze gezinswoning biedt alles wat je nodig hebt voor comfortabel en duurzaam wonen, in een heerlijke buurt. Bouwjaar 1972, inhoud ca. 447 m³, woonoppervlak ca. 132 m², perceeloppervlakte 306 m².

Indeling: Begane grond: entree, hal, toilet met fontein, trapopgang, garderobe, meterkast, straatgerichte woonkamer, eethoek, keuken in een lichte kleurstelling voorzien van inbouwapparatuur, praktische bijkeuken met ombouwkast voor de wasapparatuur en toegangdeur naar de tuin. 1e verdieping: overloop met provisiekast, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafels. 2e verdieping: overloop met bergruimte en technische opstelling, royale 4e slaapkamer met dakraam en bergruimte.

Bijzonderheden: - Op loopafstand tref je een grote supermarkt, diverse scholen, een speeltuin en het recentelijk aangelegd park met een avontureneiland, een ontmoetingsplek met ruimte om te spelen en te recreëren voor jong en oud; - De woning beschikt over camera's; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopovereenkomst worden clausules opgenomen in het kader van ouderdom; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen; - De woning wordt aangeboden met een bouwkundige keuring.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 306

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 447

Overige

Perceel oppervlakte 306

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne