Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar jouw droomhuis? Dan is dit hoogwaardig afgewerkte, onder architectuur gebouwde herenhuis in het centrum van Borne misschien wel precies wat je zoekt! Vanaf het moment dat je door de stijlvolle dubbele voordeur binnenkomt, voel je de hoogwaardige en sfeervolle afwerking die deze woning zo uniek maakt. Door de sfeervolle hal kom je in de ruime woonkamer waaraan de open keuken op creatieve wijze verbonden is. Door de openslaande deuren van de woonkamer ben je direct verbonden met de fraaie stadstuin, waarin een hoogwaardig tuinhuis is gebouwd waarin een overkapping met praktische berging. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin of om extra ruimte te creëren voor een thuiswerkplek of hobbykamer. De tweede verdieping biedt een royale vierde slaapkamer met indrukwekkende hoogte, wat een gevoel van luxe en ruimte geeft. Duurzaamheid staat ook centraal in deze woning. Met 24 zonnepanelen, heatpipes en een luchtwarmtepomp draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar geniet je ook van extreem lagere energiekosten. Kortom, dit herenhuis biedt de perfecte mix van comfort, stijl en duurzaamheid! Bouwjaar 2002, inhoud ca. 651 m³, woonoppervlak ca. 194 m², perceeloppervlakte 300 m².

Indeling: Begane grond: entree, statige hal, trapopgang, meterkast, toilet met fontein, woonkamer met eethoek voorzien van haard, openslaande tuindeuren en een fraaie parketvloer uitgevoerd in een visgraat motief met band, halfopen luxe uitgevoerde keuken met dik natuurstenen blad en inbouwapparatuur, inpandig te bereiken bijkeuken/berging met aansluitingen voor de wasapparatuur en technische opstelling. Eerste verdieping: overloop met provisiekast, 3 ruime slaapkamers, badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafelmeubel. Tweede verdieping: overloop met bergruimte, 4e royale slaapkamer met nokhoogte en dakramen met elektrisch bedienbare zonwering, bergruimte.

Bijzonderheden: - Centraal gelegen, in het centrum met gezondheidscentrum en uitvalswegen op korte afstand; - Energiezuinige woning met heatpipes, boiler, luchtwarmtepomp en 24 zonnepanelen; - Inbouwapparatuur keuken (met uitzondering van de afzuigkap allen van Miele): kookplaat, afzuigkap, grote koelkast, vaatwasser, combioven, warmhoudlade, koffiemachine en oven; - Zonwering op de begane grond middels markiezen aan de voorzijde en een elektrisch zonnescherm aan de tuinkant; - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 651

Overige

Perceel oppervlakte 300

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 2002
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2002
Woon oppervlakte 194
Inhoud woonhuis 651

Overige

Perceel oppervlakte 300

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne