Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat een fijne plek! Deze comfortabele, geschakelde woning aan de Dasstraat 6 is gelegen in de rustige en kindvriendelijke woonwijk De Roershoek. Dit betekent dat je kunt genieten van de voordelen van een rustige, groene omgeving terwijl je nog steeds alle gemakken van de stad binnen handbereik hebt. De woning is keurig onderhouden en biedt een ruime inpandig te bereiken garage. Met onder andere een straatgerichte woonkamer, aparte eetkamer én 3 slaapkamers is er meer van voldoende leefruimte. De zonnige tuin is gesitueerd op het zuiden en dus perfect voor het organiseren van een barbecue of om gewoon lekker te ontspannen. Bouwjaar 1991, inhoud ca. 419 m³, woonoppervlak ca. 103 m², perceeloppervlakte ca. 220 m².

Indeling: Begane grond: entree, hal, garderobe, meterkast, straatgerichte woonkamer, hal met toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping, keuken in een hoekopstelling, eethoek/-kamer, tussenhal met bergkast en toegang tot de inpandig te bereiken garage met cv-opstelling. Eerste verdieping: overloop, badkamer met wastafel, toilet en bad, 3 slaapkamers.

Bijzonderheden: - De garage beschikt over verwarming; - Royale parkeergelegenheid op eigen terrein; - Het betreft een voormalige huurwoning; keuken en sanitair zijn functioneel maar eenvoudig van opzet; - Perceeloppervlakte: door het kadaster nog uit te meten (ca. 220 m2) / uitmetingskosten voor rekening koper; - In de koopovereenkomst worden clausules opgenomen in het kader van ouderdom; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen. - Eigendomsoverdracht via projectnotaris KienhuisHoving.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 220

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 419

Overige

Perceel oppervlakte 220

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne