Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wij zijn gestart met de verkoop van een vrijstaand jaren '30 woonhuis, gelegen aan de rand van woonwijk 'Tuindorp-'t Lansink.'

Ben je op zoek naar een vrijstaand jaren '30 huis met een grote werkplaats? Dan is deze woning precies wat je zoekt! Het huis beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers op de eerste verdieping en 8 zonnepanelen. De tuin op het zuidoosten biedt veel privacy. Achterin de tuin bevindt zich de ruime werkplaats.

Het woonhuis is gelegen nabij vele voorzieningen. Zo is het winkelcentrum Het Esrein slechts een paar minuten lopen. Hier kun je terecht voor al je dagelijkse boodschappen bij diverse winkels. Ook zijn het stadscentrum en het centrale station met een paar minuten fietsen te bereiken.

Makelaar Jinte op de Haar aan het woord: "Ben je op zoek naar een woning met een grote eigen werkplaats? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bel voor een bezichtiging, en ik laat je de woning graag zien!"

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning Begane grond: Hal/entree, woonkamer met open haard en tuindeuren naar de tuin. De keuken in de achterbouw is uitgerust met een gaskookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser. Via een deur in de keuken is de kelder voor extra opslag bereikbaar. Ook bevindt zich in de kelder de opstelling van de cv-ketel. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich de separate toiletruimte en een moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en designradiator. Eerste verdieping: Ruime overloop met plaats voor kasten en de wasmachine en droger, twee slaapkamers, waarvan één met een vaste kastenwand en één met toegang tot de vliering. Tweede verdieping: Vliering, geschikt als bergruimte. Tuin: Eigen oprit naar de tuin. In de tuin staat een ruime werkplaats.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: - Bouwjaar: 1928 - Perceeloppervlakte: 183 m² - Woonoppervlakte: 87 m² - Inhoud: 346 m³ - Externe bergruimte: 52 m² - Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas - Energielabel: F - Cv-ketel: Remeha, bouwjaar 2020 - Zonnepanelen, 8 stuks, 2020, eigendom - Gunstige ligging ten opzichte van diverse voorzieningen - De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. - In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 183

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1927
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1927
Woon oppervlakte 87
Inhoud woonhuis 346

Overige

Perceel oppervlakte 183

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV