Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in deze instapklare woning, gelegen in de rustige en groene buurt van de Hasseler Es!

Wij bieden deze verrassend ruime tussenwoning aan, gelegen op een heerlijke, rustige plek in Hengelo met veel groen in de omgeving. In deze woning hoef je niet te klussen; je kunt hier letterlijk de dozen uitpakken en direct gaan wonen. Bij binnenkomst tref je een ruime woonkamer met vloerverwarming aan. De verzorgde keuken is volledig uitgerust en vormt de ideale plek om te koken, terwijl je vanaf de eettafel geniet van het uitzicht op de fraai aangelegde achtertuin. Deze tuin is een heerlijk verlengstuk van de woning, perfect om te ontspannen of gezellig buiten te eten.

Op de eerste verdieping van deze woning vind je de in 2022 volledig gerenoveerde badkamer. Deze moderne ruimte is uitgerust met een ruime inloopdouche, dubbele wastafel met meubel, hangcloset en vloerverwarming. De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers. Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar je een vierde ruime slaapkamer met een dakkapel en veel opbergruimte zult ontdekken.

De locatie: De woning bevindt zich in de gewilde woonwijk Hasseler Es, een vriendelijke buurt die ideaal is voor gezinnen. Deze wijk staat bekend om zijn ruime groene omgeving en diverse voorzieningen, waaronder scholen, openbaar vervoer, gemakkelijke toegang tot uitvalswegen en verschillende sport- en recreatiemogelijkheden. Het winkelcentrum in de buurt biedt een breed scala aan winkels, waardoor je gemakkelijk alle dagelijkse benodigdheden kunt vinden.

Makelaar aan het woord: "Stap binnen, voel je thuis. Dit is waar jouw verhaal begint"

Handig: Deze woning is al bouwkundig gekeurd, de keuring zal voorafgaand aan de bezichtiging aan jou worden verstuurd. Hierdoor weet je wat je koopt!

Indeling: Begane grond: Entree met meterkast en toilet, ruime woonkamer met trapkast, eetkamer met uitzicht op de tuin, keuken, en bijkeuken met aansluitingen voor witgoed en toegang tot de tuin. Eerste verdieping: Overloop, drie slaapkamers, recent gerenoveerde badkamer (2022) met dubbele wastafel, opbergruimte, hangcloset en inloopdouche. Tweede verdieping: Vaste trap naar de zolder, één slaapkamer, opbergruimte en cv-aansluiting.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1981 Perceeloppervlakte: 157 m2 Woonoppervlakte: 121 m2 Inhoud: 408 m3 Isolatie: dakisolatie - dubbele beglazing. Cv-installatie: Nefit, 2020 in eigendom Energielabel: C Zonnepanelen, 11 stuks, 2020, eigendom De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 157

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 408

Overige

Perceel oppervlakte 157

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV