Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze gezellige, duurzame woning zoekt nieuwe bewoners!

Wij hebben deze ruime tussenwoning gereed staan voor bezichtigingen, het woonhuis is modern maar met een twist naar voor-oorlogse woningen. Dit komt door de erker aan de voorzijde, de overstekken en het fraaie horizontale lijnenspel in de kozijnen. Ook de houten voordeur is een leuke knipoog naar de vooroorlogse woningen. Hiermee stopt ook de vergelijking want de rest van de woning is heel modern, met vloeren van beton en volledige isolatie, al vanuit de bouw. Tevens zijn er 16 zonnepanelen aanwezig. Hierdoor beschikt de woning over een energielabel van A+.

Tijd om naar binnen te gaan. Via de hal/entree komen we uit in de open woonkamer met een gezellige keuken aan de voorzijde met veel opbergruimte door de ingebouwde hoge kastenwand. Door de plaatsing van de eettafel tegenover het keukenblok, krijg je hier dat knusse woonkeukengevoel, erg gezellig! Het zitgedeelte is aan de achterzijde en biedt zelfs voldoende ruimte om te werken of studeren. Op de eerste verdieping 3 slaapkamers, waarvan 1 zeer royaal en een badkamer met ligbad. Ideaal voor de kids of als ontspanningsmomentje voor jezelf. Tot slot de zolder, zeer ruim door de plaatsing van twee dakkapellen. Deze multifunctionele ruimte biedt veel mogelijkheden, zoals extra slaapkamers of ruimte voor de hobby, wat ga jij hier mee doen?

Makelaar aan het woord: De huidige bewoners zijn hier 18 jaar geleden komen wonen als eerste bewoner. Word jij nummer twee?

Locatie: In de buurt zijn op loopafstand volop voorzieningen zoals meerdere supermarkten, fysiotherapie, huisarts, maar ook eetgelegenheden. Daarnaast is het Watertorenpark vlakbij. Een leuk park met speeltuin en aangrenzend een basisschool. Het stadscentrum is slechts met enkele minuten fietsen te bereiken. Volop voorzieningen en vertier dus!

Handig: Deze woning is al bouwkundig gekeurd, de keuring zal voorafgaand aan de bezichtiging aan jou worden verstuurd. Hierdoor weet je wat je koopt!

Indeling: Begane grond: hal/entree, meterkast, toilet, woonkamer met trapkast, achterdeur met toegang tot de tuin, keuken (2005 geplaatst) aan de voorzijde voorzien van oven, 4-pits gaskookplaat, koelkast en magnetron. Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer geplaatst in 2005) voorzien van inloopdouche, separaat ligbad, radiator, wandcloset en wastafel. Tweede verdieping: zeer riante zolderverdieping met 2 dakkapellen, wasmachineaansluiting en omvormer. Tuin: Leuke speelse achtertuin met weinig inkijk, vrijstaande stenen berging, buitenkraan en poort t.b.v. een achterom.

Zin om meer te ontdekken? Download dan de brochure en bezoek de unieke eigen woningwebsite. Ontdek daar extra details en alle essentiële documenten over de woning als een aangename verrassing. Gewoon als extra service van Prisma ERA Makelaars. Niet voor niets is ons motto dan ook sterk door service!

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 2005 Perceeloppervlakte: 134 m2 (plus een deelperceel van 90 m2, welke in gebruik is als voetpad) Woonoppervlakte: 152 m2 Inhoud: 516 m3 Isolatie: dakisolatie - gevelisolatie - dubbele beglazing - begane grond vloer isolatie. Cv-installatie: Intergas, 2021, eigendom. Energielabel: A+ Schilderwerk buitenzijde 2023/2024 Zonnepanelen, 16 stuks, 2019, eigendom Aan de voorzijde is een stuk grond in bruikleen van de gemeente. Deze woning heeft het ERA-Duurzaamheidslabel: Wij geven alle huizen met een energielabel van A++, A+, A en B het label ERA Duurzaam. De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 516

Overige

Perceel oppervlakte 140

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2005
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2005
Woon oppervlakte 152
Inhoud woonhuis 516

Overige

Perceel oppervlakte 140

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV