Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in Amsterdam Oost, welkom in dit heerlijke en ruime HOEK begane-grond appartement van 89m2 aan de Wethouder Frankeweg 7-A! Dit appartement is voorzien van 2 slaapkamers, een moderne open keuken, lichte woonkamer, een badkamer en een heerlijk beschutte tuin. En bovenal is het gelegen in het populaire en kindvriendelijke Watergraafsmeer èn op EIGEN GROND!

Bewoner aan het woord:
In mijn huis geniet je van de ruime woonkamer, perfect om te ontspannen en gezellig samen te zijn. Met de toplocatie heb ik alle voorzieningen zoals winkels en restaurants binnen handbereik. Dit huis combineert comfort met een uitstekende ligging voor een ideale woonervaring.

Ligging en omgeving:
De Wethouder Frankeweg is gelegen in het gezellige, kindvriendelijke en populaire Watergraafsmeer. Een ruim opgezette buurt met veel groen door haar vele volkstuinparken en sportvelden. De buurt kenmerkt zich ook door veel scholen en speelgelegenheden, zoals Jeugdland en het Marriotteplein.
Om de hoek liggen het Park Frankendael, waar regelmatig culturele evenementen worden georganiseerd waaronder de maandelijkse Pure Mark) en het gezellige Oosterpark. Winkelen en dagelijkse boodschappen kunnen worden gedaan op de sfeervolle Oostpoort en Helmholzplein én Middenweg. Hier vind je tal van delicatessenzaken, woon- en modewinkels. De buurt kent veel leuke koffietentjes en uitstekende restaurants. Daarnaast biedt de Watergraafsmeer tal van andere voorzieningen zoals diverse mogelijkheden voor kinderopvang, scholen en sportgelegenheden.
Met zowel uw eigen als het openbaar vervoer is de woning goed te bereiken. Om de hoek op de Hugo de Vrieslaan en de Middenweg zijn diverse tram- en busverbindingen die u direct verbinden met het Amstelstation of het station Science Park. Met de auto bent u binnen enkele autominuten op de Ringweg A-10 en A-1.

Indeling:
Via uw eigen entree betreedt u de hal met achterin een ruime berging met wasmachine-aansluiting. Deze berging is ruim genoeg om uw fiets veilig te stallen en om te gebruiken als voorraadkast. Daarnaast is er ook nog ruimte voor uw wasmachine en droger. Een fijne en praktische ruimte buiten het zicht!
Vanuit de hal komt u in de royale en lichte woonkamer met open keuken. Door de grote raampartijen aan voor- en zijzijde in combinatie met de hoekligging (Westzijde), ontstaat er veel lichtinval. Vrijwel de gehele dag kun u hier dan ook genieten van het licht!
De open moderne keuken (2012) is gelegen aan de achterzijde van het appartement. De keuken wordt deels gescheiden van de woonkamer middels een gesloten kastenwand. Deze kastenwand biedt veel opbergruimte. De keuken is voorzien van alles om heerlijke diners te bereiden. Zo zijn er diverse inbouwapparatuur, koel/vriescombinatie, vaatwasser, inductie kookplaat, combi-magnetron en re-circulatie RVS afzuigkap.
Via de tussenhal betreedt u de aan de achterzijde gelegen twee slaapkamers. De master bedroom is maar liefst 17m2 groot, heeft een grote raampartij en is gelegen aan de zij/achterzijde van de woning. Dat is rustig en koel slapen! De grote garderobekast kastenwand maakt deze slaapkamer helemaal af. De tweede kamer is ruim 9m2 groot en ook gelegen aan de achterzijde. Deze wordt gebruikt als werkplek, maar kan uiteraard ook als kinder-/logeerkamer gebruikt worden. Vanuit deze kamer betreedt u de binnentuin. Hier is het op warme dagen heerlijk koel en rustig genieten met een drankje in de hand! De moderne badkamer is gelegen in de tussenhal. Deze is voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet en design wastafel.

De gehele woning heeft strak gestuukte wanden en plafonds. Over de gehele woning ligt er een fraaie houten vloer (op de badkamer en de hal na).

Tuin:
Hier kunt u rustig en koel genieten op (warme) dagen. Even onthaasten in uw eigen tuin.

Inpandige berging:
De fiets hoeft niet op straat geparkeerd te worden! Veilig droog en gemakkelijk te stallen in deze inpandige berging. Deze is verder voorzien van elektra en water. Zo is hier de wasmachine aansluiting. Daarnaast te gebruiken als voorraadkamer.

VvE:
De Vereniging van Eigenaren is actief en bestaat uit 4 leden. De administratie wordt uitgevoerd in eigen beheer. De servicekosten bedragen momenteel € 120,- per maand.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 735.000,- kosten koper;
- De woning is gelegen op EIGEN GROND;
- Woonoppervlakte is 88,5m2 (conform NEN2580 gemeten, meetrapport en plattegronden aanwezig);
- Bouwjaar 1926;
- Energielabel C;
- Verwarming en warm water middels een CV-combiketel (Intergas HR, bouwjaar 2004, gasgestookt en eigendom);
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- De keuken dateert uit 2012;
- Intern schilderwerk dateert uit 2022;
- Tuin is gesitueerd op het zuidwesten;
- Het betreft kleine VvE (4 leden), waarvan de administratie in eigen beheer wordt uitgevoerd;
- Servicekosten € 120,- per maand;
- Verkoper zal een Ouderdoms- en Asbestclausule in de koopovereenkomst opnemen in verband met het bouwjaar van de woning;
- Oplevering in overleg;
- Verkoop onder voorbehoud gunning eigenaar.

Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij geven u graag een rondleiding in dit leuke benedenappartement!

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 301
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2004
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Intergas Hr Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Benedenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 20
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 312 Breedte: 277 Oppervlakte: 9
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 89
Inhoud woonhuis 301
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja
Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2004
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Tuin achter Ja
TypeCV ketel Intergas Hr Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 34
Benedenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
LeeftijdCV ketel 20
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Tuin lengte achtertuin Lengte: 312 Breedte: 277 Oppervlakte: 9
Ligging achtertuin west Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed Tot Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars