Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geniet dagelijks van het weidse uitzicht vanaf jouw eigen balkon!
Dit modern afgewerkte driekamerappartement op de negende verdieping van het prestigieuze "Osdorperbanflat" biedt jou een licht en ruimtelijk gevoel. Met twee royale slaapkamers en een groot balkon waar je van een groenrijk uitzicht kunt genieten, is dit appartement ideaal voor wie in alle rust dicht bij de stad wil wonen.
Het appartement bevindt zich in een levendige buurt met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Om de hoek vind je winkelcentrum Osdorpplein voor al je dagelijkse boodschappen en meer. Met diverse tram- en bushaltes op loopafstand en de nabijheid van uitvalswegen zoals de A4 en A10, maak je gemakkelijk verbinding met de rest van Amsterdam en omgeving.
Begane grond
De entree van het complex is gemeenschappelijk en royaal, voorzien van een bellentableau, brievenbussen, en toegang tot het trappenhuis en de liften.
9e Verdieping
Bij binnenkomst via de galerij word je verwelkomd door een lichte afwerking en een laminaatvloer die je door het hele appartement volgt. De meterkast en bergkast bieden handige opbergruimte, en de garderobe zorgt voor een opgeruimde entree.
De royale woonkamer is verbluffend licht dankzij de grote raampartij en de balkondeur die toegang biedt tot de buitenruimte. Een praktische bergkast met aansluiting voor witgoed zorgt voor extra gemak. In deze ruimte creëer je eenvoudig een gezellige zithoek rondom de ingebouwde sfeerhaard, en een grote eethoek kun je hier ook makkelijk kwijt. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot zowel de eerste slaapkamer als de moderne, open keuken. Deze ruime keuken wordt verlicht door een grote raampartij die voor veel daglicht zorgt. Het moderne keukenmeubel en hoogwaardige apparatuur, waaronder een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser, maken van kokkerellen hier een waar genoegen. Bovendien is er een handige nis aanwezig, waar je een koelkast in kunt plaatsen.
Loop door de gang en ontdek een tweede slaapkamer, het aparte toilet, en de badkamer. Ook hier vind je een praktische bergkast voor extra bergruimte. Beide slaapkamers zijn ruim en licht, met grote raampartijen die de kamers vullen met natuurlijke lichtinval. De lichte afwerking creëert een serene sfeer om heerlijk tot rust te komen. De moderne badkamer is stijlvol betegeld en uitgerust met een inloop regendouche, een wastafelmeubel, en een verlichte spiegelkast. Praktisch en chic, precies wat je nodig hebt.
Buitenruimte
Het balkon is overdekt en ideaal voor een comfortabel zitje waar je kunt genieten van het groene en weidse uitzicht. Rondom het complex is er voldoende parkeergelegenheid voor jou en je gasten.
Bijzonderheden
- Modern driekamerappartement
- Gelegen op de 9e verdieping
- Twee royale slaapkamers
- Veel lichtinval en een fantastisch weids uitzicht
- Hoogwaardige keukenapparatuur
- Moderne badkamer en apart toilet
- Voldoende parkeergelegenheid rondom complex
- Dichtbij winkelcentrum Osdorpplein en openbaar vervoer
Dit appartement combineert comfort en locatie op een unieke manier. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ervaar zelf deze fantastische woning!
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat, Standaard
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 215

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat, Standaard
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 215

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl