Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

ONTDEK JOUW NIEUWE DROOMPLEK IN DE WATERLANDPLEINBUURT

Welkom in het hart van Amsterdam-Noord, waar dit charmante appartement wacht op zijn nieuwe bewoners. Geniet van de moderne afwerking, de praktische indeling en de talloze voorzieningen binnen handbereik. Verlies jezelf in de serene sfeer van de Waterlandpleinbuurt en ontdek waarom dit de perfecte plek is om je thuis te noemen. Hier combineer je het beste van twee werelden: stadsleven en natuurlijke rust.

HOOFDPUNTEN VAN HET APPARTEMENT

- Indeling en Ruimte: Dit knusse appartement op de eerste verdieping biedt een praktische indeling met een uitnodigende entree, een ruime hal en een apart toilet. De woonkamer baadt in natuurlijk licht en biedt toegang tot een balkon dat perfect is voor een verfrissend drankje in de middagzon.
- Slaapkamers en Badkamer: Twee comfortabele slaapkamers bieden ruimte voor ontspanning en rust. De moderne badkamer is een oase van vernieuwing met hoogwaardig sanitair en eigentijdse afwerking.
- Keuken en Balkons: De keuken, eenvoudig maar netjes, verleent toegang tot een tweede balkon. Ideaal om je dag te beginnen met een kop koffie en een prachtig uitzicht.
- Berging: Op de begane grond bevindt zich een berging voorzien van elektra, ideaal voor extra opslag en gemakkelijk toegankelijk.
- Erfpacht en Vereniging van Eigenaren: Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht, wat zorgt voor financiële rust. Daarnaast is er een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren die goed voor het complex zorgt.

JE TOEKOMSTIGE THUIS

Dit appartement biedt het comfort en de elegantie die je zoekt. De lichte woonkamer verwelkomt je met grote ramen die het zonlicht binnenlaten en de ruimte een warme, uitnodigende sfeer geven. De nette afwerking en de zorgvuldig gekozen vloer lopen door het hele appartement en geven elke ruimte een samenhangend en stijlvol gevoel.

In de keuken kun je al je culinaire creaties tot leven brengen. Ondanks zijn eenvoud is deze ruimte ontworpen voor functionaliteit en gemak, met een directe verbinding naar het balkon waar je kunt genieten van frisse lucht en een aangename bries.

De slaapkamers zijn rustgevende toevluchtsoorden, perfect voor een goede nachtrust of een moment van ontspanning. De moderne badkamer biedt luxe en comfort, een plek waar je de drukte van de dag van je af kunt spoelen.

De omgeving van dit appartement is even aantrekkelijk. Met winkelcentra zoals Waterlandplein en Purmerplein op loopafstand, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Voor een beetje natuur en ontspanning is het Schellingwouderbreekpark ideaal, met zijn weelderige groene gebieden en grote vijver.

Wat betreft vervoer, de locatie is strategisch gelegen voor gemakkelijke toegang tot de rest van Amsterdam. De nabijheid van de Noord-Zuidlijn en de pont naar het Centraal Station maakt reizen naar het stadscentrum eenvoudig en snel.

DE CHARME VAN AMSTERDAM-NOORD

Amsterdam-Noord is een dynamische, veelzijdige buurt waar cultuur, recreatie en natuur naadloos samengaan. Op loopafstand van jouw nieuwe thuis bevinden zich het Waterlandplein en Purmerplein, twee winkelcentra die in al je dagelijkse behoeften voorzien. Of je nu zin hebt in een rustige wandeling of een actieve jogsessie, het Schellingwouderbreekpark biedt de perfecte achtergrond voor ontspanning.

De strategische ligging van dit appartement aan de Zuiderzeeweg betekent dat je snel toegang hebt tot de Ring A10, ideaal voor forenzen. Het nabijgelegen Waterland natuurgebied biedt weidse uitzichten en een serene ambiance, perfect voor natuur- en rustliefhebbers.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1964
- Woonoppervlak 66m2
- Servicekosten: €93,81
- Energielabel B
- Twee goede slaapkamers
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht!
- Verwarming en warm water middels c.v. ketel
- Twee balkons; één balkon op het zuidoosten één balkon op het noordwesten
- Berging op de begane grond
- Parkeergelegenheid: gratis en ruim voor de deur aanwezig.
- Rustige en kindvriendelijke wijk
- Oplevering in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 217

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekwoning, Appartement
Bouwjaar 1964
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1964
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 217

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord