Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Te koop aangeboden in Amsterdam-Zuid (Rivierenbuurt):

Aantrekkelijk gelegen en recent gerenoveerd 2-kamer appartement in de Rivierenbuurt nabij het Amstelkanaal en de prachtige Churchill-laan. Deze woning is voorzien van een slaapkamer, volwaardige inloopkast en een heerlijk rustig gelegen balkon aan de achterzijde. Daarnaast heeft u het comfort van een separate berging op de zolderverdieping van het gebouw.

Tijdens de recente renovatie (2021) is het appartement voorzien van onder meer een luxe keuken en badkamer en een prachtige visgraatvloer. Het appartement verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is direct te betrekken!

OMGEVING:
De Ijselstraat ligt tussen de Rijnstraat en de Scheldestraat in het hart van de geliefde Rivierenbuurt. In de Rijnstraat, Van Woustraat, Maasstraat en Scheldestraat vindt u tal van winkels en leuke horecagelegenheden. Het Beatrixpark en Martin Luther Kingpark bevinden zich op loopafstand.

Uitstekende verbindingen met openbaar vervoer middels diverse tram- en buslijnen. Station RAI, de Noord-Zuid lijn en het NS Amstelstation zijn te bereiken binnen vijf minuten fietsafstand. Parkeren is zeer goed mogelijk in de straat en geschiedt middels vergunningsstelsel (meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam).

INDELING:
De gemeenschappelijke entree brengt u via het trappenhuis naar de eerste verdieping, waar de entree van de woning zich bevindt.

Bij binnenkomst betreedt u de centraal gesitueerde hal welke toegang biedt tot de vertrekken in de woning. De woonkamer met erker bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De compleet uitgevoerde keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse inbouwapparatuur (o.a. een Quooker, oven / magnetron, inductiekookplaat, inbouw-afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser).

Aan de achterzijde van het appartement treft u de rustig gelegen slaapkamer en het heerlijke balkon voorzien van houten vlonders. De inloopkast en de badkamer zijn centraal gesitueerd in het appartement. De badkamer, bereikbaar vanuit de hal, is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en toilet.

Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de vierde verdieping en tevens zolderverdieping. Hier heeft u de beschikking over een ruime berging aan de achterzijde van het gebouw welke is voorzien van elektra en een dakraam.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De Vereniging van Eigenaars ‘IJselstraat 46 te Amsterdam’ is een actieve en gezonde vereniging welke door de bewoners / eigenaren zelf wordt beheerd. De servicekosten voor dit appartementsrecht bedragen thans € 100,00 per maand.

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Zuid 3.2. Momenteel is er een wachtlijst voor het verkrijgen van een vergunning van twee maanden (bron: gemeente Amsterdam d.d. september 2024).

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond, waarbij het huidige tijdvak loopt tot 16 november 2048. De huidige canon bedraagt EUR. 799,57 per jaar. De overstap naar eeuwigdurende erfpacht heeft reeds plaatsgevonden onder de zogenaamde gunstige voorwaarden.

BIJZONDERHEDEN:
- Fijne locatie in de Rivierenbuurt nabij het Amstelkanaal;
- gelegen in een rustige straat;
- ruim balkon aan de achterzijde;
- prettige indeling, berging op de zolderverdieping;
- recent gerenoveerd (luxe keuken en badkamer);
- gezonde en actieve VvE;
- alle voorzieningen op loopafstand;
- woonoppervlakte: 48,1 m2 (NEN2580 meetrapport aanwezig);
- oplevering in overleg;
- voorbehoud gunning verkoper.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 48.1
Inhoud woonhuis 210.3
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 48.1
Inhoud woonhuis 210.3
Aantal verdiepingen 1

Overige

CV ketel Ja
Dak type Plat dak
In overleg Ja
Hellend dak bitumeuze dakbedekking
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

Amstelland Makelaars B.V.