Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INLEIDING
Welkom in De Weidevenne, waar je droomhuis op je wacht! Deze prachtige geschakelde 2/1 kap woning biedt alles wat een gezin met oudere kinderen nodig heeft. Geniet van de luxe keuken, de nieuwe badkamer, en de vier ruime slaapkamers. Met een woonoppervlak van 141m² en energielabel A+, is dit de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid. De ideale ligging en eigen parkeerplaats maken dit huis helemaal af!

HOOFDKENMERKEN
Luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur.
Ruim gezinshuis met 141m² woonoppervlak.
Nieuwe luxe badkamer die je dagelijks in de watten legt.
Energielabel A+, voor een duurzame leefomgeving.
Vier riante slaapkamers voor optimaal comfort en privacy.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING
Deze prachtige woning, gelegen in de gewilde buurt De Weidevenne, combineert modern wooncomfort met een perfecte locatie. Stel je voor: een open, lichte ruimte waar je gezin kan groeien en bloeien. De ruime woonkamer is een ideale plek om samen te komen, met grote ramen die een overvloed aan natuurlijk licht binnenlaten. De strakke, luxe keuken is voorzien van alle moderne inbouwapparatuur die je maar kunt bedenken – van een geïntegreerde vaatwasser tot een high-end inductiekookplaat. 

De woning biedt vier royale slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een groot bed, een bureau, en kastruimte. De nieuwe badkamer is een oase van rust, met een inloopdouche, sunshower wastafel, toilet en stijlvolle afwerkingen. Begin je dag fris en energiek in deze spa-achtige omgeving!

Met een woonoppervlakte van 141m² en een perceeloppervlak van 219m² eigen grond, heb je alle ruimte om je leefomgeving helemaal naar eigen smaak in te richten. De tuin, gelegen op het noordwesten, is perfect voor zomerse barbecueavonden en biedt genoeg ruimte voor een speelplek voor de kinderen. De vrijstaande garage, voorzien van elektra en een elektrische deur, biedt niet alleen plaats voor je auto maar ook voor extra opslagruimte. Daarnaast heb je een eigen parkeerplaats voor de garage – nooit meer zoeken naar een parkeerplek!

Duurzaamheid is een belangrijk thema in deze woning. Met energielabel A+, 12 zonnepanelen en stadsverwarming is de woning volledig gasloos en klaar voor de toekomst. Dit betekent niet alleen lagere energiekosten, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk. 

De ligging in De Weidevenne biedt het beste van twee werelden: een rustige, groene omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand, en het bruisende centrum van Purmerend is slechts een paar minuten fietsen. Hier woon je in een buurt waar kinderen veilig buiten kunnen spelen en je toch dicht bij alle gemakken van de stad bent.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN
Deze woning in De Weidevenne biedt alles wat een gezin nodig heeft: een luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur, een nieuwe badkamer, en vier riante slaapkamers. Met een woonoppervlak van 141m² en energielabel A+, is het een duurzaam en comfortabel thuis. De vrijstaande garage met elektra en elektrische deur, eigen parkeerplaats en tuin op het noordwesten maken het plaatje compleet. De ligging in een kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen nabij maakt dit huis ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en gemak.

PRIKKEL DE ZINTUIGEN
Voel de warmte van het zonlicht dat door de grote ramen naar binnen stroomt. Ruik de geur van versgebakken brood in de schitterende, moderne keuken. Hoor het vrolijke gelach van je kinderen spelend in de ruime tuin. Zie jezelf ontspannen in de luxe nieuwe badkamer, omringd door hoogwaardige afwerkingen. Ervaar het comfort en de ruimte van de vier riante slaapkamers, perfect voor een goede nachtrust.

Deze woning is niet alleen een huis, maar een thuis waar je prachtige herinneringen kunt maken. Wacht niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging! Ga naar onze website en ontdek jouw nieuwe droomhuis in De Weidevenne.

SAMENVATTING VAN DE HOOFDKENMERKEN

Luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur: Deze keuken is een droom voor elke thuiskok. Met hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi-oven, inductiekookplaat, en een koel-vriescombinatie kun je hier met gemak de heerlijkste gerechten bereiden. De keuken is voorzien van strakke, moderne kasten en een ruim werkblad waardoor koken een plezier wordt.

Ruim gezinshuis met 141m² woonoppervlak: Met 141m² aan woonruimte heb je genoeg plek voor al je spullen en activiteiten. De royale woonkamer, met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, biedt de perfecte plek om samen te komen met het gezin. De open plattegrond zorgt voor een harmonieuze flow tussen de leefruimtes, ideaal voor zowel dagelijks leven als entertainment.

Nieuwe luxe badkamer: Begin je dag in stijl in deze geheel vernieuwde luxe badkamer. Voorzien van een inloopdouche, shunshower en moderne wastafel met luxe kranen, biedt deze badkamer de ultieme ontspanning. De hoogwaardige materialen en afwerkingen zorgen voor een gevoel van pure luxe.

Energielabel A+: Duurzaamheid en comfort gaan hand in hand in deze woning. Met het energielabel A+ ben je verzekerd van een energiezuinig huis dat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De 12 zonnepanelen zorgen voor een aanzienlijke besparing op je energierekening en maken de woning klaar voor de toekomst.

Vier riante slaapkamers: Deze woning beschikt over vier ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een groot bed, een bureau en een kledingkast. Ideaal voor gezinnen met oudere kinderen die behoefte hebben aan hun eigen plekje. De kamers zijn licht en luchtig, en kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de wensen van elke bewoner.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 219

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde 2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 500

Overige

Perceel oppervlakte 219

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend