Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN UNIEKE START IN HARTJE PURMEREND
Welkom bij jouw toekomstige thuis in het bruisende hart van Purmerend Centrum! Dit charmante appartement biedt alles waar starters, eenpersoonshuishoudens en stadsliefhebbers van dromen. Met een woonoppervlakte van 43 m², een energielabel B en een heerlijke buitenruimte, vind je hier een perfecte balans tussen comfort en stadsleven. Ontsnap aan de hectiek van alledag, terwijl je geniet van de nabijheid van alle voorzieningen die je maar kunt wensen. 

HOOGTEPUNTEN
- Ideale starterskans: Perfect voor wie de woningmarkt betreedt en klaar is voor een eerste stap in de volwassen wereld.
- Voorzieningen op loopafstand: Je hebt werkelijk alles binnen handbereik, van gezellige cafés tot supermarkten.
- Nabij OV voorzieningen: Trein en bus zijn om de hoek, ideaal voor de forens of stedentripper.
- Kleine en gezonde VVE: Ervaar de voordelen van een betrokken en kleinschalige Vereniging van Eigenaren.
- Gezamenlijk dakterras Geniet van je ochtendkoffie in de zon op het gezellige dakterras wat je deelt met de buren. 

DE VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stel je eens voor: een zonnige zaterdagochtend, je ontwaakt in je knusse appartement in het hart van Purmerend. De geur van versgemalen koffie vult de ruimte terwijl je de schuiframen opent en de frisse buitenlucht je tegemoet komt. Je stapt lekker het terras op aan de voorzijde van je woning, de zon verwarmt je huid en het geluid van de stad komt rustig op gang. Dit is dagelijks leven op z'n best.

Met een woonoppervlakte van 43 m² vind je hier een slim ingedeelde ruimte die elke vierkante meter benut. De woonkamer is licht en ruimtelijk dankzij de grote ramen die het daglicht naar binnen laten stromen. Het keukengedeelte is wat verouderd maar praktisch, voldoende ruimte en mogelijkheden  voor het bereiden van heerlijke maaltijden. De slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en biedt een rustige plek om je terug te trekken na een drukke dag. Er is een aparte stook/wasruimte in het appartement een separate toilet en badkamer. 
De badkamer is inmiddels wat verouderd maar functioneel, en is voorzien van een wastafel en ruime douche. 

Eén van de sterke punten van dit appartement is de energiezuinigheid. Met een energielabel B zijn de stookkosten laag en draag je bij aan een beter milieu. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor je gemoedsrust.

Voorzieningen zijn binnen handbereik: loop de deur uit en je bevindt je al snel tussen de gezellige winkels, sfeervolle restaurants en de wekelijkse markt. Of je nu zin hebt in een kopje koffie bij een lokaal café of een avondje uit, alles is mogelijk zonder ver te hoeven reizen.

Woon je hier, dan profiteer je ook van uitstekende OV-verbindingen. Het treinstation en de bushaltes zijn op loopafstand, waardoor je binnen no-time in Amsterdam of andere omliggende steden bent. Ideaal voor wie werkt in de stad maar de rust van Purmerend waardeert.

De VVE van dit complex is kleinschalig en gezond. Dit betekent dat er goed onderhoud plaatsvindt en je niet voor verrassingen komt te staan qua kosten. De betrokkenheid van de mede-eigenaren zorgt bovendien voor een prettige woonomgeving waar iedereen elkaar kent.

Last but not least, parkeren is eenvoudig en betaalbaar. Voor slechts circa € 60,- per jaar krijg je een vergunning en kun je altijd je auto kwijt in de buurt. Dat is een luxe die je in veel andere stadscentra niet zomaar vindt.

HET VOLMAAKTE PLAATJE
Als starter of eenpersoonshuishouden is dit appartement gewoonweg ideaal. De combinatie van locatie, voorzieningen, ruimte en comfort maken het een droomplek voor wie een nieuwe stap wil zetten. Voorzieningen op loopafstand bieden je het gemak van de stad, terwijl het nabijgelegen OV je verbindt met de rest van het land. De kleinschalige VVE en parkeeropties zijn de kers op de taart.

Kom binnen en laat je verrassen door dit prachtige appartement. Ervaar de ruimte, het licht en de sfeer. Voel hoe jouw nieuwe thuis je omarmt en klaarstaat om herinneringen te creëren. Wees er snel bij, want dit pareltje blijft niet lang op de markt. Ga naar onze website en plan direct een bezichtiging. Dit is jouw kans, grijp hem!


Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 43
Inhoud woonhuis 143

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 43
Inhoud woonhuis 143

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend