Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

KOOPGARANTWONING!

** DEZE WONING KAN ALLEEN WORDEN BEZICHTIGD TIJDENS HET OPENHUIS OP DINSDAG 3 SEPTEMBER 2024 EN VRIJDAG 6 SEPTEMBER 2024 VAN 15.00 UUR TOT 17.00 UUR ** Hier hoeft u zich niet voor aan te melden! U bent welkom bij de woning.

** THIS PROPERTY CAN ONLY BE VIEWED AT THE OPEN HOUSE ON SEPTEMBER 3 AND 6, 2024 FROM 3PM TO 5PM **


EEN LEUKE STARTERSKANS IN GELIEFDE WOONWIJK WEIDEVENNE!
Ben je op zoek naar een moderne, energiezuinige woning in een geliefde en kindvriendelijke buurt? Dan is deze prachtige eindwoning in Weidevenne precies wat je zoekt! Met een energiezuinig energielabel A, stadsverwarming en een slimme indeling over drie verdiepingen, biedt deze woning alles wat jouw hart begeert. Of je nu een starter bent, deel uitmaakt van een twee-persoons huishouden, een jong gezin hebt of alleen woont, dit huis voldoet aan al je wensen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Moderne eindwoning: Stijlvol en eigentijds ingericht, met oog voor detail en afwerking.
Keuken en eetgedeelte op de begane grond: De perfecte plek voor gezellige etentjes en culinaire creaties.
Woonkamer op de eerste verdieping: Een ruim, licht en uitnodigend leefgedeelte om te ontspannen en tot rust te komen.
Badkamer en 2 slaapkamers op de tweede verdieping: Comfort, privacy en ruimte voor iedereen.
Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke Weidevenne: Een buurt die bekend staat om zijn gezellige sfeer en uitstekende voorzieningen.
Aangesloten op stadsverwarming en energielabel A: Duurzaam en voordelig wonen met lage energiekosten.

ONTDEK JOUW DROOMHUIS IN WEIDEVENNE
Welkom in deze schitterende eindwoning, gelegen in de populaire en kindvriendelijke wijk Weidevenne. Zodra je de voordeur opent, word je verwelkomd door een lichte en ruime hal. De begane grond herbergt de moderne keuken en het eetgedeelte. Hier creëer je de lekkerste maaltijden, terwijl je vrienden en familie gezellig aanschuiven aan de eettafel. De strakke keuken is voorzien van alle moderne gemakken en biedt voldoende opbergruimte voor al je keukenspullen.

Loop de trap op naar de eerste verdieping en je betreedt de royale woonkamer. Met grote ramen die voor een overvloed aan natuurlijk licht zorgen, is dit een heerlijke plek om te ontspannen na een drukke dag. De stijlvolle afwerking en neutrale kleuren zorgen ervoor dat je je hier meteen thuis voelt. Stel je voor: een filmavondje met je geliefden of gewoon lekker lezen met een kopje thee op de bank.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een moderne badkamer. De slaapkamers zijn perfect voor een goede nachtrust en bieden genoeg ruimte voor al je spullen. De badkamer is een oase van rust, met een strakke inrichting en moderne voorzieningen. Hier begin je je dag verfrissend en eindig je ontspannen.

De woning is gelegen in het hart van Weidevenne, een buurt die bekend staat om zijn gemoedelijke sfeer en kindvriendelijke omgeving. Met diverse scholen, speeltuinen en sportfaciliteiten in de buurt, is dit de ideale plek voor jonge gezinnen. De uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer, maakt het ook voor forenzen een perfecte locatie. En met het winkelcentrum Weidevenne om de hoek, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

DUURZAAM EN COMFORTABEL WONEN
Het huis is aangesloten op stadsverwarming, waardoor je profiteert van een constante en efficiënte warmtevoorziening. Met energielabel A ben je verzekerd van een laag energieverbruik en draag je bij aan een duurzame toekomst. Dat betekent niet alleen een lagere energierekening, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk.

IN HET KORT
Deze moderne eindwoning in Weidevenne biedt alles wat je zoekt in een huis: ruimte, comfort, een kindvriendelijke omgeving en duurzaamheid. Met zijn slimme indeling en hoogwaardige afwerking is dit de perfecte plek om je nieuwe thuis te maken.

BIJZONDERHEDEN
• Erfpachtvoorwaarden 1992, eeuwigdurend afgekocht;
• De verkoop van dit woonhuis door Intermaris betekent dat u als koper deze woning zelf moet bewonen en binnen drie jaar na eigendomsverkrijging niet zonder toestemming mag verkopen;
• Abma Schreurs Notarissen zal de juridische levering verzorgen;
• De verkoper heeft de woning zelf niet bewoond;
• De woning zal worden toegewezen op basis van de selectiecriteria van Intermaris;

De selectiecriteria zijn als volgt:
- Starter woonachtig in de gemeente Purmerend
- Economische binding met de gemeente Purmerend
- Minimaal 1 jaar ingeschreven bij Woonmatch Waterland.
- Huurder van Intermaris of een andere woningcoöperatie in Purmerend, die een (sociale) huurwoning leeg achterlaat.
- Overig kandidaten.

Tijdens het open huis ontvangt u een inschrijfformulier. Deze dient weer bij ons te zijn geretourneerd voor dinsdag 10 september om 12.00 uur.

Mocht u meer informatie willen over de koopgarantvoorwaarden dan willen wij u graag doorverwijzen naar de website van opmaat.nl


KOOPGARANTPRIJS € 340.000.,- k.k. (taxatieprijs € 400.000,- k.k.).

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 324

Overige

Perceel oppervlakte 57

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 324

Overige

Perceel oppervlakte 57

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend