Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Welkom bij deze charmante tussenwoning in de geliefde Vooruitstraat in Purmerend. Deze woning biedt alles wat je zoekt in een moderne, sfeervolle thuisbasis. Met een zonnig dakterras, twee volwaardige slaapkamers en een volledig gemoderniseerde benedenverdieping, ben je verzekerd van comfort en stijl. Ideaal voor jonge gezinnen en starters die op zoek zijn naar een leuke woning op loopafstand van alle voorzieningen. Mis deze unieke kans niet en ontdek wat deze prachtige woning voor jou in petto heeft!

HIGHLIGHTS
Charmante tussenwoning in de geliefde Vooruitstraat in Purmerend
Royale berging met zonnig en sfeervol dakterras
Beneden volledig gemoderniseerd met een vernieuwde fundering in 2022
2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 met bergzolder
Gezellige tuin met een sfeervolle overkapping aan de woning
Luxe en nieuwe keuken met hoogwaardige inbouwapparatuur

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stel je voor: je wandelt door de pittoreske straten van Purmerend en stopt bij nummer 95 van de Vooruitstraat. Hier staat een charmante tussenwoning die meteen een gevoel van thuiskomen oproept. De gevel straalt karakter en warmte uit, net zoals de buurt waarin het zich bevindt. Binnen nodigt de ruime woonkamer je uit om te ontspannen. De strak gestucte wanden en de vloerverwarming zorgen voor een moderne, doch knusse ambiance. De vernieuwde fundering uit 2022 garandeert niet alleen een solide basis maar ook gemoedsrust voor de toekomst.

Wanneer je de keuken binnenstapt, word je begroet door een indrukwekkende luxe en nieuwe open keuken. Deze is uitgerust met alles wat een chef nodig heeft: een inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap, combi oven, vaatwasmachine, koelkast en vriezer. De keuken is niet alleen functioneel maar ook een visueel plaatje dat perfect aansluit bij de rest van de woning.

Op de eerste verdieping wachten twee volwaardige slaapkamers op je. De hoofdslaapkamer biedt een serene ontsnapping met genoeg ruimte voor een kingsize bed en een prachtig uitzicht op de rustige straat. De tweede slaapkamer heeft als extra verrassing een bergzolder, ideaal voor het opbergen van seizoensgebonden spullen of als speelse hoek voor kinderen. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel. De verdieping wacht nog op een moderne en vernieuwde touch. 

Stap je naar buiten, dan ontdek je een gezellige tuin met een sfeervolle overkapping. Hier kun je het hele jaar door genieten van het buitenleven, of je nu een zomerbarbecue organiseert of in de herfst een boek leest onder een warme deken. De royale berging, achterin de tuin, is een extra pluspunt, voorzien van een zonnig en sfeervol dakterras waar je de dag kunt afsluiten met een glas wijn terwijl je de zon ziet ondergaan. Tevens heb je de mogelijkheid om hier je eigen atelier te realiseren of een handige thuiswerkplek. De berging is voorzien van een wasmachineaansluiting, openslaande tuindeuren, elektra en warm,- en koud water. 

En alsof dit nog niet genoeg is, bevindt deze woning zich op loopafstand van het gezellige centrum van Purmerend. Hier vind je een scala aan winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Of je nu een fervent shopper bent of gewoon houdt van een gezellige middag op een terras, alles ligt binnen handbereik. De nabijheid van scholen en openbaar vervoer maakt deze woning ook perfect voor jonge en kleine gezinnen.

UITGEBREIDE UITEENZETTING VAN DE HIGHLIGHTS
Deze charmante tussenwoning in de geliefde Vooruitstraat in Purmerend biedt een unieke mix van historische charme en moderne faciliteiten. Met een berging en een zonnig, sfeervol dakterras, is dit de perfecte plek om te ontspannen en te genieten. De benedenverdieping is volledig gemoderniseerd en heeft een vernieuwde fundering gekregen in 2022, wat zorgt voor extra stabiliteit en gemoedsrust. De woning beschikt over twee volwaardige slaapkamers, waarvan één met een handige bergzolder. Dit alles maakt het een ideale woning voor zowel jonge gezinnen als starters die op zoek zijn naar comfort en stijl in een geliefde buurt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1909
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1909
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 304

Overige

Perceel oppervlakte 105

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1909
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1909
Woon oppervlakte 82
Inhoud woonhuis 304

Overige

Perceel oppervlakte 105

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend