Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

JOUW NIEUWE THUIS IN OVERWHERE
Welkom bij dit prachtige appartement op de elfde verdieping van een goed onderhouden complex in de geliefde buurt Overwhere! Starters, eenpersoonshuishoudens en senioren opgelet: dit is jullie kans om te genieten van een modern, comfortabel en betaalbaar huis. Met een schitterend vrij uitzicht, een balkon op het westen en een recent vernieuwde cv-ketel, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos leven.

HOOFDKENMERKEN VAN DE WONING
- Elfde verdieping: Geniet van een adembenemend uitzicht over de landerijen vanaf jouw eigen balkon.  
- Vrij uitzicht: Geen inkijk van buren, maar een panoramisch vergezicht dat nooit verveelt.  
- Lift: Gemakkelijk en snel bereikbaar, ideaal voor jong en oud.  
- Twee kamers: Een ruime woonkamer en een gezellige slaapkamer, perfect voor comfortabel wonen.  
- Servicekosten € 154,-: Betaalbare servicekosten voor een goed onderhouden complex.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Stel je voor: na een lange dag werken stap je in de lift en reis je moeiteloos naar de elfde verdieping waar jouw nieuwe thuis wacht. Bij binnenkomst in het appartement word je direct verwelkomd door een sfeer van rust en comfort. De woonkamer, met zijn grote ramen en schuifpui geven veel natuurlijke lichtinval, nodigt je uit om neer te ploffen op de bank en te genieten van het uitzicht over de groene landerijen. Stel je voor hoe de warme avondzon langzaam ondergaat terwijl je op je balkon, gelegen op het westen, met een glas wijn in de hand geniet van het spektakel.

Je zult dol zijn op de goed onderhouden keuken, uitgevoerd in een neutrale kleurstelling en voorzien van moderne inbouwapparatuur. Hier bereid je met gemak je favoriete gerechten, terwijl je geniet van de functionaliteit en het strakke design. De slaapkamer is een oase van rust, waar je je heerlijk kunt terugtrekken voor een goede nachtrust. Het energielabel A zorgt ervoor dat je comfortabel woont en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Met een woonoppervlakte van 62 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte voor al je woonwensen. De recent vernieuwde cv-ketel uit 2018 garandeert je een betrouwbare warmtevoorziening, wat bijdraagt aan een zorgeloos wooncomfort. Het uitzicht vanuit je nieuwe thuis is werkelijk spectaculair. Vanaf jouw balkon heb je een panoramisch uitzicht over de omliggende landerijen, wat zorgt voor een gevoel van ruimte en vrijheid.

UITZICHT EN VOORZIENINGEN
De keuken is niet alleen verzorgd en neutraal van kleur, maar ook uitgerust met diverse inbouwapparatuur, waar je heerlijk kunt koken. Dankzij de lift in het complex hoef je je geen zorgen te maken over traplopen, wat het appartement toegankelijk maakt voor iedereen. De servicekosten van € 154,- per maand zijn meer dan redelijk en zorgen ervoor dat het complex goed wordt onderhouden en je van alle gemakken blijft voorzien.

DETAILS VAN DE HIGHLIGHTS
Dit appartement op de elfde verdieping biedt een adembenemend vrij uitzicht over de omliggende landerijen. De woning bestaat uit twee kamers, een ruime woonkamer en een gezellige slaapkamer, ideaal voor comfortabel en stijlvol wonen. De keuken is verzorgd en neutraal van kleur, voorzien van diverse inbouwapparatuur, wat het koken een plezierige ervaring maakt. Met de lift bereik je moeiteloos je verdieping, en de recent vernieuwde cv-ketel uit 2018 zorgt voor een betrouwbare warmtevoorziening. Tot slot zijn de servicekosten van € 154,- per maand een bescheiden bedrag voor een goed onderhouden complex in de geliefde buurt Overwhere.

Highlights:
- 62 m² woonoppervlakte
- Energielabel A
- Lift aanwezig
- Recent vernieuwde cv-ketel (2018)
- Servicekosten slechts € 154,-

Plan direct je bezichtiging op onze website en ontdek jouw nieuwe thuis!

Prikkel je zintuigen en laat je verleiden door de atmosfeer van dit prachtige appartement. Voel de ruimte en het licht, ruik de verse lucht van het balkon, proef de mogelijkheden in de moderne keuken, hoor de stilte van je nieuwe slaapkamer en zie het adembenemende uitzicht dat nooit verveelt. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van dit appartement jouw nieuwe thuis!

Elfde verdieping:
Het appartement bevindt zich op de elfde verdieping van een goed onderhouden complex, wat je een fenomenaal uitzicht biedt over de omliggende landerijen. Hier kun je genieten van privacy en rust, weg van de drukte van de straat. Iedere dag word je verrast door een nieuw schilderachtig landschap, of het nu de ochtendmist is die over de velden hangt of een kleurrijke zonsondergang.

Vrij uitzicht:
Een van de grootste pluspunten van dit appartement is zonder twijfel het vrije uitzicht. Geen directe buren die naar binnen kunnen kijken, maar een open horizon die je zintuigen prikkelt en je een gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Het uitzicht strekt zich uit over weidse landerijen, waar je de seizoenen ziet veranderen en kunt genieten van het natuurschoon.

Lift:
De aanwezigheid van een lift in het complex maakt het appartement toegankelijk voor iedereen, van jonge starters tot senioren. Nooit meer sjouwen met zware boodschappen of traplopen; de lift brengt je comfortabel en snel naar de elfde verdieping. Dit gemak maakt het dagelijkse leven een stuk aangenamer en draagt bij aan een zorgeloze woonervaring.

Twee kamers:
Het appartement beschikt over twee goed ingedeelde kamers: een ruime woonkamer en een gezellige slaapkamer. De woonkamer is perfect om te ontspannen of gasten te ontvangen, terwijl de slaapkamer een rustige plek biedt om je terug te trekken en te genieten van een goede nachtrust. Elke kamer is ontworpen met comfort en functionaliteit in gedachten.


Badkamer
De badkamer is geheel betegeld met lichte tegels. Via de hal kan je deze fijne ruimte bereiken. In de badkamer vind je een wastafelmeubel, een toilet en een douche. In deze badkamer kan je je dag wel fris beginnen.

Servicekosten € 154,-:
Met een maandelijkse bijdrage van slechts € 154,- aan servicekosten, profiteer je van een goed onderhouden complex en diverse voorzieningen zonder je budget te overschrijden. Deze kosten dekken onder andere het onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes, de lift en andere faciliteiten, zodat jij je kunt focussen op comfortabel wonen zonder zorgen.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 205

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 62
Inhoud woonhuis 205

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend