Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN PRACHTIGE GEZINSWONING IN WEIDEVENNE "AFRIKA"

Welkom in deze unieke, uitgebouwde hoekwoning in de gewilde buurt Weidevenne "Afrika". Deze woning is perfect voor jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen en iedereen die op zoek is naar rust en ruimte. Met vijf ruime slaapkamers, een zonnige achtertuin en energiezuinig, gasloos wonen, biedt dit huis alles wat je nodig hebt voor modern en comfortabel wonen. Laat je verrassen door de sfeervolle details en de hoogwaardige afwerking. Ontdek waarom dit jouw ideale nieuwe thuis is!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

Uitgebouwde hoekwoning – Meer ruimte, meer mogelijkheden! Deze woning is royaal uitgebouwd voor extra comfort.
Energiezuinig en gasloos wonen – Voorzien van duurzame verwarmingsmethode inclusief 6 zonnepanelen.
Ideaal gezinshuis – Met vijf slaapkamers en meerdere leefruimtes, perfect voor gezinsuitbreiding of een thuiskantoor.
Zonnige achtertuin – Een heerlijke buitenruimte op het zuidoosten waar je de hele dag van de zon kunt genieten.
Toplocatie – Gelegen in de rustige en kindvriendelijke buurt Weidevenne "Afrika", dicht bij alle denkbare voorzieningen en natuur.

EEN HUIS DAT AL JE DROMEN WAARMAAKT

Stap binnen in deze prachtige hoekwoning en laat je betoveren door de warmte en ruimte die het biedt. De voordeur opent naar een lichte hal met directe toegang tot toilet en de royale woonkamer. De kamer is opgedeeld door een sfeervolle gashaard in een eet- en zitgedeelte. Of je nu voor of achter zit, het is perfect voor gezellige avonden met het gezin of vrienden. De woonkamer is uitgebouwd, waardoor je volop ruimte hebt voor een comfortabele zithoek. De Frans eiken vloer op de begane grond voegt een vleugje elegantie toe en voelt heerlijk aan onder je voeten. Zowel het plafond als ook de wanden zijn voorzien van een nette stuclaag. 

De open keuken aan de voorzijde van het huis is een paradijs voor elke kookliefhebber, uitgerust met moderne inbouwapparatuur en voldoende kastruimte. Een groot raam boven het aanrecht zorgt voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op straat.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn uitgerust met rolluiken voor extra privacy en comfort. De badkamer is modern, volledig en strak afgewerkt, voorzien van een ruime inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel. Bovendien is er veel kastruimte beschikbaar op de overloop. 

De zolderverdieping biedt nog twee extra slaapkamers, beide voorzien van airconditioning - een luxe die je vooral in de zomermaanden zal waarderen. Deze verdieping is ook ideaal voor een thuiswerkplek of een hobbyruimte.

Niet te missen is de zonnige achtertuin, gelegen op het zuidoosten. Hier kun je vanaf de vroege ochtend tot in de late namiddag genieten van de zon. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een mix van groen en terrassen. Een schuur biedt extra opbergruimte voor fietsen en tuingereedschap. 

Met energielabel A+ en zes zonnepanelen is dit huis niet alleen comfortabel, maar ook klaar voor de toekomst. Gasloos wonen betekent lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk. Een investering in dit huis is een investering in een duurzame en zorgeloze toekomst.

EXTRA FACILITEITEN EN LUXE

De woning biedt verschillende extra’s die het leven net dat beetje comfortabeler maken:

Sfeervolle gashaard – Creëer een warme en gezellige sfeer in de woonkamer.
6 zonnepanelen – Duurzaam en kostenbesparend, een slimme keuze voor de toekomst.
Airconditioning op de zolderverdieping – Houd je hoofd koel tijdens warme zomerdagen en kan verwarmen in de winter.
Frans eiken vloer op de begane grond – Een stijlvolle en duurzame keuze.
Rolluiken op de tussen- en zolderverdieping – Voor extra comfort en privacy.
Kunststof dakkapel op zolder - Extra ruimte en onderhoudsvrij 

HIGHLIGHTS UITGEBREID IN 100 WOORDEN

Deze stijlvolle, uitgebouwde hoekwoning in Weidevenne "Afrika" biedt alles wat je nodig hebt voor modern en comfortabel wonen. Met vijf ruime slaapkamers, ideaal voor grote gezinnen of een thuiskantoor, en een zonnige achtertuin op het zuidoosten, is er volop ruimte voor ontspanning en gezelligheid. De woning is energiezuinig en volledig gasloos, met zes zonnepanelen en een energielabel A+. Extra luxe zoals een sfeervolle gashaard, airconditioning op de zolderverdieping, en een Frans eiken vloer maken dit huis tot een droomwoning. Rolluiken op de tussen- en zolderverdieping bieden extra comfort en privacy.

ONTDEK JOUW NIEUWE THUIS

Kom en ervaar zelf de rust en ruimte van deze prachtige woning in Weidevenne "Afrika". Plan snel een bezichtiging via onze website en laat je betoveren door dit ideale gezinshuis. Met zijn perfecte ligging, moderne voorzieningen en duurzame kenmerken is dit huis klaar om al jouw woonwensen waar te maken. Tot snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 547

Overige

Perceel oppervlakte 143

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 154
Inhoud woonhuis 547

Overige

Perceel oppervlakte 143

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend

Wooninfluencers

Laden..