Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE

Welkom in het prachtige Weidevenne, waar rust en comfort elkaar ontmoeten. Dit hoogwaardig afgewerkte appartement in het gewilde wooncomplex Het Capitool 3 biedt alles wat je nodig hebt voor een ontspannen en levensloopbestendige woonervaring. Ideaal voor senioren en iedereen die van plan is om voor de lange termijn te wonen. Uiteraard zijn er voorzieningen zoals een lift en eigen parkeerplaats. Met bovendien een energielabel B en een actieve VVE, is deze woning direct te betrekken. 

HOOFDPUNTEN

- Hoogwaardig afgewerkt en direct te betrekken: Geen verbouwing nodig, je kunt er zo in!
- Perfecte ligging: Het Capitool 3 ligt op loopafstand van o.a. het winkelcentrum en het treinstation.
- Ruim en comfortabel: Beschikking over 2 goed bemeten slaapkamers.
- Gemakkelijk toegankelijk: Liftinstallatie aanwezig in het wooncomplex.
- Gezonde VVE: Actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren zorgt voor een goed onderhouden complex.
- Duurzaam wonen: Energielabel B voor een energiezuinige woning.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stap binnen in dit schitterende appartement met een woonoppervlakte van maar liefst 106 m². Het eerste wat je opvalt is de overvloed aan daglicht dankzij de grote ramen die dit appartement rijk is. De woonkamer is ruim en heeft een fijne, open indeling die direct een gevoel van vrijheid en comfort oproept. Hier zie je jezelf al zitten op een zonnige middag, genietend van het uitzicht over de waterkant vanaf je zuidelijk gelegen balkon. Dit balkon is niet alleen een perfecte plek voor ontspanning, maar biedt je ook de kans om je groene vingers te laten wapperen met een paar mooie plantenbakken.

De keuken is gewoonweg een droom voor elke kookliefhebber. Met een luxe afwerking, natuurstenen werkblad en hoogwaardige apparatuur van A-merken zoals een vaatwasser, inductie kookplaat, ingebouwde koffiemachine, koelkast en vriezer, ben je van alle gemakken voorzien. Het keukeneiland zorgt niet alleen voor extra werkruimte, maar maakt de keuken ook het centrale punt van gezelligheid tijdens een diner met vrienden of familie.

De twee slaapkamers zijn van goede afmetingen en bieden voldoende ruimte voor een groot bed en opbergmogelijkheden. De kamers zijn licht en fris, wat zorgt voor een rustgevende ambiance. De badkamer is keurig en modern afgewerkt met een ruime douche en een stijlvol wastafelmeubel. Daarnaast is er een separaat toilet, wat het comfort van de woning nog verder verhoogt. 

De praktische kant van dit appartement is ook goed doordacht: er is een inpandige berging/wasruimte waar je al je huishoudelijke spullen kwijt kunt en je was kunt doen zonder dat het in de weg staat. En alsof dat nog niet genoeg is, is er ook nog een extra kleiner balkon aan de oostkant van het appartement. Deze plek is ideaal voor een kopje koffie in de ochtendzon, een perfecte start van je dag.

Het wooncomplex zelf is uitstekend onderhouden, onder de zorg van een actieve en gezonde Vereniging van Eigenaren. De aanwezigheid van een lift maakt het complex toegankelijk voor iedereen, ongeacht de leeftijd of fysieke gesteldheid. En met een energielabel B ben je verzekerd van een energiezuinige woning, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

WONINGKENMERKEN

Dit appartement biedt een unieke combinatie van luxe, comfort en praktische voorzieningen die het leven makkelijker en aangenamer maken. De ligging in het hart van Weidevenne betekent dat je binnen enkele minuten alle benodigde faciliteiten bij de hand hebt, van het winkelcentrum tot het treinstation. Dit maakt het niet alleen een geweldige plek om te wonen, maar ook een uitstekende investering voor de toekomst.

HIGHLIGHTS UITGEBREID

Dit hoogwaardig afgewerkte appartement in Het Capitool 3 biedt een luxe en direct te betrekken woonruimte op een ideale locatie. Met twee goed bemeten slaapkamers, een zuidelijk gelegen balkon aan de waterkant en een extra klein balkon voor de ochtendzon, is rust gegarandeerd. De keuken is luxe uitgevoerd met natuurstenen werkblad en A-merk apparatuur zoals een vaatwasser en inductie kookplaat. Verder geniet je van een moderne badkamer met ruime douche, een separaat toilet en een handige inpandige berging/wasruimte. De aanwezigheid van een lift en een actieve, gezonde VVE maken dit plaatje compleet.

Hoogwaardig afgewerkt en direct te betrekken: Dit appartement is tot in de puntjes verzorgd. Met een moderne keuken met natuurstenen werkblad, luxe sanitair en een frisse uitstraling is deze woning zonder klussen direct te betrekken. Laat je verrassen door de hoogwaardige afwerking en de zorgvuldige details die zorgen voor een instant thuisgevoel.

Perfecte ligging: Het Capitool 3 ligt op een toplocatie in Weidevenne. Op loopafstand vind je een uitgebreid winkelcentrum en het treinstation, waardoor je alle voorzieningen binnen handbereik hebt. Ideaal voor dagelijkse boodschappen én voor een snelle verbinding naar andere delen van het land.

Ruim en comfortabel: Met twee goed bemeten slaapkamers biedt dit appartement voldoende ruimte voor een comfortabel leven. De kamers zijn licht en bieden volop mogelijkheden om ze naar eigen smaak in te richten als bijvoorbeeld master bedroom en werkkamer of logeerkamer.

Gemakkelijk toegankelijk: Het wooncomplex beschikt over een liftinstallatie, wat het appartement toegankelijk maakt voor iedereen. Dit vergroot het comfort en de gebruiksvriendelijkheid, vooral voor senioren en mensen die graag levensloopbestendig willen wonen.

Gezonde VVE: De Vereniging van Eigenaren is actief en gezond en zorgt voor een goed onderhouden complex. Hierdoor ben je verzekerd van een prettig woonklimaat en goed beheer van de gemeenschappelijke ruimtes, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over achterstallig onderhoud.

Duurzaam wonen: Dit appartement heeft een energielabel B, wat betekent dat het energiezuinig is. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar draagt ook bij aan een duurzamer leefmilieu. Een slimme keuze voor de toekomst!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 345

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 345

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend