Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

GEZINSWONING IN DE SPOTLIGHTS

Voor jonge gezinnen, gezinnen met oudere kinderen en iedereen die op zoek is naar meer ruimte, presenteren wij met trots deze prachtige uitgebouwde tussenwoning! Deze woning is ideaal voor wie op zoek is naar comfort, ruimte en een zonnige tuin op het zuidwesten. Met vijf ruime slaapkamers en gelegen in de geliefde wijk Weidevenne, biedt dit huis alles wat je familie nodig heeft. Hier vind je de perfecte balans tussen stijlvol wonen en praktisch gemak.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
Uitgebouwde tussenwoning: Geniet van extra leefruimte door de recente uitbouw, perfect voor een ruimere woonkamer, extra (slaap)kamer of een speelruimte voor de kids.
Kunststof kozijnen: Onderhoudsvriendelijk en duurzaam, deze kozijnen dragen bij aan de energie-efficiëntie van de woning.
Vijf slaapkamers: Genoeg ruimte voor ieder gezinslid, inclusief de mogelijkheid tot een thuiswerkplek of hobbykamer.
Zonnige tuin op het zuidwesten: Ideaal voor lange zomeravonden en gezellige barbecues met vrienden en familie.
Nette keuken, badkamer en toilet: Volledig uitgerust voor jouw comfort.
Energielabel A: Duurzaam en energiezuinig, met stadsverwarming voor een comfortabele en milieuvriendelijke woonervaring.

EEN VERHAAL VAN RUIMTE EN LICHT
Stel je eens voor: je betreedt de lichte, uitnodigende hal van deze royale tussenwoning. Met zijn stijlvolle kunststof kozijnen en nette uitstraling, is dit een huis waarin je je direct thuis voelt. De ruime woonkamer, vergroot door de uitbouw, biedt volop mogelijkheden voor een gezellig gezinsleven. Hier kun je heerlijk ontspannen, terwijl de kinderen spelen in de zonnige tuin op het zuidwesten. De open keuken, aan de voorzijde, is voorzien van alle gemakken. Hier kook jij de sterren van de hemel!

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een nette badkamer. Deze verdieping is ontworpen met oog voor comfort en praktische indeling. De badkamer is een oase van rust, met een ruime douch, dubbele wastafel en een toilet, perfect voor een ontspannen moment aan het einde van een drukke dag. De tweede verdieping biedt nog eens twee slaapkamers, waarbij de dakkapel zorgt voor extra licht en ruimte. Daarnaast vind je hier een handig washok, wat het dagelijkse huishouden een stuk eenvoudiger maakt.

Deze woning heeft een gunstig energielabel. Het energielabel A en de stadsverwarming zorgen ervoor dat je woont in een energiezuinig huis, wat zowel goed is voor het milieu als voor je portemonnee. Parkeren is geen probleem; voor de deur is voldoende ruimte. In de uitbouw van de woonkamer heb je de mogelijkheid om een extra (slaap)kamer te realiseren.

De tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten en is voorzien van een achterom, waterkraantje en twee bergingen. De twee bergingen in de tuin biedt extra opbergruimte voor fietsen, tuingereedschap en meer.

DE PERFECTE LOCATIE
Deze woning ligt in de geliefde wijk Weidevenne, een buurt die bekend staat om zijn kindvriendelijke omgeving en uitstekende voorzieningen. Hier heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik: scholen, winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Het is de ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele woonomgeving.

HIGHLIGHTS UITGEBREID
De uitgebouwde tussenwoning biedt extra leefruimte, ideaal voor een ruime woonkamer of een speelruimte voor de kinderen. De kunststof kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk en dragen bij aan de energie-efficiëntie. Met vijf slaapkamers is er voldoende ruimte voor ieder gezinslid. De zonnige tuin op het zuidwesten is perfect voor gezellige barbecues en lange zomeravonden. De nette keuken, badkamer en toilet zijn volledig uitgerust. De zolderverdieping met dakkapel en washok maakt het huis compleet. Met energielabel A en stadsverwarming woon je duurzaam en energiezuinig. Parkeren kan voor de deur en de berging in de tuin biedt extra opbergruimte.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 477

Overige

Perceel oppervlakte 139

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 135
Inhoud woonhuis 477

Overige

Perceel oppervlakte 139

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend