Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN WHEERMOLEN

Welkom in Wheermolen, waar comfort en modern wonen elkaar ontmoeten. Deze maisonette woning is ideaal voor senioren, starters en gezinnen die op zoek zijn naar een praktische en sfeervolle woonruimte. Met een ruime woonkamer, een luxe keuken, en drie comfortabele slaapkamers biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Bovendien is de woning energiezuinig en gasvrij, wat bijdraagt aan een duurzame leefomgeving. Ontdek je nieuwe thuis vandaag nog!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- **Eigen entree**: Geniet van het gemak en de privacy van je eigen voordeur in deze maisonette woning.
- **Luxe L-vormige keuken**: Voorzien van moderne inbouwapparatuur, ideaal voor dagelijks gebruik.
- **Ruime lichte woonkamer**: Met toegang tot een zonnig balkon op het zuidoosten.
- **Luxe badkamer**: Moderne inloopdouche en stijlvol badkamermeubel op de eerste verdieping.
- **Drie slaapkamers**: Twee op de begane grond en één op de eerste verdieping, voor extra flexibiliteit.

EEN HUIS OM THUIS TE KOMEN

Stel je voor: je eigen plek in het hart van de gezellige wijk Wheermolen. Deze maisonette woning biedt een prettige leefomgeving, waar je heerlijk kunt ontspannen. De ruime, lichte woonkamer met toegang tot het zonnige balkon is perfect om van de zon te genieten of een boek te lezen.

De keuken is modern en praktisch, uitgerust met de nieuwste inbouwapparatuur, waardoor koken een plezier is. Of je nu een snelle maaltijd wilt bereiden of uitgebreid wilt koken voor vrienden en familie, deze keuken biedt alle mogelijkheden.

Het toilet op de begane grond is neutraal betegeld en netjes verzorgd. Naast het toilet zit en separate ruimte voor de wasmachine en droger. De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een inloopdouche en een stijlvol badkamermeubel. Twee slaapkamers op de begane grond bieden voldoende ruimte voor rust, ontspanning en/of werkkamer, terwijl de derde slaapkamer op de eerste verdieping ideaal is voor de hoofdslaapkamer. 

Met een energielabel A is deze woning niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. De stadsverwarming maakt het mogelijk om gasvrij te wonen, wat zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend is. De maandelijkse servicekosten bedragen circa € 130,-, waardoor je zorgeloos kunt genieten van deze fijne woning.

Tevens is het appartement voorzien van een eigen berging. 

EEN COMFORTABELE LEVENSSTIJL

Wheermolen is een fijne wijk met alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn gemakkelijk bereikbaar, wat het leven hier extra comfortabel maakt. Deze maisonette woning biedt een woonoppervlakte van 102 vierkante meter, met een zonnig balkon op het zuidoosten. Hier kun je volop genieten van het buitenleven, zonder de drukte van de stad.

HIGHLIGHTS VAN DE WONING

Eigen entree: Deze maisonette woning biedt je het comfort van een eigen voordeur. Geen gemeenschappelijke hal, maar direct binnenstappen in je eigen woning. Dit zorgt voor meer privacy en een gevoel van thuiskomen zodra je de drempel over stapt. Ideaal voor wie waarde hecht aan een persoonlijke ruimte en rust.

Luxe L-vormige keuken: De moderne keuken is uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, oven, koelkast en inductiekookplaat. De praktische L-vorm biedt extra werk- en opbergruimte, waardoor koken hier een plezierige ervaring wordt. Het strakke design en de hoogwaardige materialen maken de keuken niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle plek in huis.

Ruime lichte woonkamer: De woonkamer is ruim en licht, dankzij de grote raampartijen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Deze ruimte is perfect om te ontspannen, te lezen of te genieten van een gezellige avond met vrienden. De directe toegang tot het balkon op het zuidoosten biedt een fijne buitenruimte waar je kunt genieten van de zon en frisse lucht.

Luxe badkamer: De badkamer op de eerste verdieping is voorzien van een moderne inloopdouche en een stijlvol badkamermeubel. Hier kun je iedere dag beginnen met een verkwikkende douche en ontspannen eindigen met een warm bad. De afwerking met hoogwaardige materialen zorgt voor een luxe uitstraling en biedt dagelijks comfort. Dit geldt ook voor het toilet op de begane grond.

Drie slaapkamers: Met twee slaapkamers op de begane grond en een derde slaapkamer op de eerste verdieping, biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. De kamers zijn ruim en flexibel in te richten naar jouw wensen. Denk aan een comfortabele slaapkamer, een gastenkamer of een rustige werkplek voor thuiswerken.

Energielabel A en gasvrij: Deze woning is energiezuinig dankzij het energielabel A. De stadsverwarming zorgt ervoor dat je volledig gasvrij kunt wonen, wat niet alleen beter is voor het milieu, maar ook voor je energierekening. De maandelijkse servicekosten van circa € 130,- zijn inclusief deze duurzame voorzieningen, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een comfortabel en toekomstbestendig huis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 335

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 2011
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2011
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 335

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend