Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

INTRODUCTIE

Welkom bij je nieuwe woning! Dit 3-kamerappartement op de 1e verdieping heeft alles wat je nodig hebt. Met twee slaapkamers, een balkon en veel potentieel voor eigen moderniseringen, is dit een geweldige kans voor jou. De centrale locatie dichtbij winkels en openbaar vervoer maakt het nog aantrekkelijker. Mis deze kans niet!

HOOFDLIJNEN VAN DE WONING

3-kamerappartement op de 1e verdieping: 
Twee slaapkamers: 
Naar eigen wens te moderniseren: Maak het helemaal naar je eigen smaak.
Centrale locatie: Dichtbij winkelcentrum, treinstation en busstation.
Gesloten keuken: Handig ingedeeld, kan gemoderniseerd worden.
Aangesloten op stadsverwarming: 

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Als je het appartement binnenkomt, sta je in een hal die toegang biedt tot alle kamers. De woonkamer is ruim en licht, met grote ramen die veel daglicht binnenlaten. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon, waar je lekker buiten kunt zitten.

De slaapkamers zijn ruim genoeg voor een bed, kasten en wat extra meubels. Dit maakt het ideaal voor een jong gezin of voor iemand die een extra kamer als kantoor wil gebruiken.

Het appartement kan naar wens worden gemoderniseerd. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe vloer, een verse laag verf of een nieuwe keuken en badkamer. De gesloten keuken biedt veel mogelijkheden voor een nieuwe, moderne inrichting.

De ligging van het appartement is heel centraal. Je bent dicht bij een winkelcentrum, het treinstation en het busstation. Hierdoor zijn alle voorzieningen en transportopties makkelijk bereikbaar.

Het appartement is aangesloten op stadsverwarming, wat zorgt voor een constante temperatuur zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het onderhoud van de verwarming.

SAMENVATTING VAN DE HOOFDLIJNEN

Dit 3-kamerappartement op de 1e verdieping heeft ruime en lichte kamers, twee slaapkamers, badkamer en een gesloten keuken. Het ligt centraal, dichtbij winkels en openbaar vervoer. Er zijn volop mogelijkheden om het naar eigen smaak te moderniseren. Met een balkon en stadsverwarming is het ook comfortabel om in te wonen. Op de begane grond is een separate berging aanwezig. Ideaal voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 230

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 230

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend