Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING

Welkom bij deze prachtige 2-onder-1 kapwoning in de gewilde wijk Weidevenne! Deze woning biedt de perfecte combinatie van comfort, ruimte en luxe, ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen. Met een inpandige garage, drie slaapkamers en een mogelijkheid tot een vierde, een moderne badkamer en een tuin aan het water, is dit huis een absoluut pareltje. Bovendien ligt het nabij alle benodigde voorzieningen zoals winkelcentra, een treinstation, bushalte en uitvalswegen richting Amsterdam. Dit huis is een buitenkans die je niet wilt missen!

HOOFDPUNTEN

2-onder-1 kapwoning met garage: Ruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein.
Drie slaapkamers, mogelijkheid tot vierde: Ideaal voor groeiende gezinnen.
Moderne badkamer en toilet: Stijlvol en functioneel.
Tuin aan het water: Geniet het water direct achter het huis.
Sfeervolle overkapping: Voor gezellig buitenleven, ongeacht het weer.
Perfecte locatie: Gelegen in de geliefde wijk Weidevenne, nabij winkelcentrum, treinstation en uitvalswegen.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Stap binnen in dit indrukwekkende huis en voel je meteen thuis. Deze 2-onder-1 kapwoning combineert moderne voorzieningen met een knusse, huiselijke sfeer. Bij het betreden van de ruime oprit valt direct op hoeveel parkeerruimte er is. Met een inpandige garage en ruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein, hoeven parkeerproblemen tot het verleden te behoren.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een lichte en ruime hal die je uitnodigt om verder te verkennen. De woonkamer, met zijn grote ramen, biedt een prachtig uitzicht op de achtertuin en het water. Hier kun je heerlijk ontspannen terwijl het zonlicht de kamer vult en de glinsterende reflecties van het water een serene ambiance creëren.

De open keuken is van alle gemakken voorzien en perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden voor familie en vrienden. Met voldoende kastruimte en genoeg apparatuur wordt koken hier een waar genot. De aangrenzende eetruimte biedt genoeg plek voor een grote eettafel waar samen van de maaltijden kan worden genoten.

Op de verdiepingen zijn drie ruime slaapkamers te vinden, elk met voldoende kastruimte en grote ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. De master bedroom biedt niet alleen rust en ruimte maar heeft ook een mooi uitzicht op het water. De moderne badkamer is een oase van luxe, voorzien van een inloopdouche, een ligbad, toilet en een stijlvol wastafelmeubel. 

De zolderverdieping biedt volop mogelijkheden. Perfect voor een tiener die wat meer privacy wil, een thuiskantoor of een hobbyruimte. De wasmachineaansluiting is gelegen op de overloop. 

De achtertuin is werkelijk een pareltje. Direct gelegen aan het water, is het de perfecte plek om tot rust te komen. Of je nu wilt genieten van een rustig kopje koffie in de ochtendzon of een gezellige barbecue wilt organiseren onder de sfeervolle overkapping, deze tuin biedt het allemaal. De tuin is ook bereikbaar via een achterom.

De woning is gelegen in de geliefde wijk Weidevenne, een rustige en kindvriendelijke buurt met alle voorzieningen binnen handbereik. Het winkelcentrum, treinstation en diverse uitvalswegen richting onder andere Amsterdam zijn nabij, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Bovendien is de woning netjes afgewerkt en voorzien van energielabel A, wat betekent dat je hier niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig kunt wonen dankzij de stadsverwarming.

HOOFDPUNTEN UITGEBREID

Deze leuke 2-onder-1 kapwoning biedt alles wat je maar kunt wensen. Met een inpandige garage en mogelijkheid om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren, heb je nooit meer parkeerproblemen. De drie ruime slaapkamers en mogelijkheid tot een vierde maken het een ideale woning voor groeiende gezinnen. De moderne badkamer en toilet zorgen voor een vleugje luxe in je dagelijks leven. Gelegen aan het water aan de achterzijde, biedt de tuin een serene plek om te ontspannen. De sfeervolle overkapping maakt buitenleven het hele jaar door mogelijk. Kortom, deze woning in de geliefde wijk Weidevenne biedt comfort, ruimte en een uitstekende locatie.

Merk je dat dit huis jouw perfecte match is? Aarzel niet en plan direct een bezichtiging op onze website!







2-ONDER-1 KAPWONING MET GARAGE

Deze prachtige 2-onder-1 kapwoning biedt niet alleen een stijlvolle leefruimte, maar ook praktische voordelen. Met een inpandige garage en ruimte voor meerdere auto’s op eigen terrein, is parkeren nooit meer een probleem. De garage kan ook dienen als extra opslagruimte of als werkplaats voor de handige doe-het-zelver. De ruime oprit zorgt ervoor dat je gasten altijd gemakkelijk kunnen parkeren, wat ideaal is voor familiebezoeken of gezellige avonden met vrienden. Het feit dat de garage inpandig te bereiken is, verhoogt het woongemak aanzienlijk, vooral tijdens de koudere maanden.

DRIE SLAAPKAMERS, MOGELIJKHEID TOT VIERDE

Deze woning beschikt over drie ruime slaapkamers, perfect voor een jong gezin of gezinnen met oudere kinderen. Elke slaapkamer is voorzien van grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, wat zorgt voor een frisse en uitnodigende sfeer. 

MODERNE BADKAMER EN TOILET

De moderne badkamer is een waar toevluchtsoord van luxe en comfort. Uitgerust met een inloopdouche, een toilet, een ligbad en een stijlvol wastafelmeubel, biedt deze badkamer alles wat je nodig hebt om de dag ontspannen te beginnen of te eindigen. De strakke afwerking en hoogwaardige materialen dragen bij aan de luxe uitstraling van deze ruimte, waardoor elke douche een verwenmoment wordt.

TUIN AAN HET WATER

De gezellige achtertuin is gelegen aan het water. Hier kun je genieten van het rustgevende geluid van kabbelend water terwijl je ontspant met een boek of een kopje koffie in de ochtendzon. De tuin is ruim genoeg voor kinderen om te spelen, terwijl de sfeervolle overkapping de perfecte plek biedt voor een barbecue met vrienden of een gezellige avond. De tuin is ook bereikbaar via een achterom, wat extra gemak biedt voor het opbergen van fietsen of tuinspullen. De tuin is het favoriete plekje van de verkopers! 

SFEERVOLLE OVERKAPPING

De sfeervolle overkapping in de tuin maakt buitenleven het hele jaar door mogelijk. Of het nu zomer is en je wilt genieten van een lange, warme avond, of winter en je wilt knus buiten zitten, deze overkapping biedt de perfecte beschutting. Het is een ideale plek voor een buitenkeuken, een loungehoek of een grote eettafel waar je samen met familie en vrienden kunt genieten van gezellige maaltijden en onvergetelijke momenten.

PERFECTE LOCATIE

Gelegen in de geliefde wijk Weidevenne, biedt deze woning niet alleen een prachtige leefruimte, maar ook een uitstekende locatie. Alle benodigde voorzieningen zoals het winkelcentrum, treinstation en diverse uitvalswegen richting onder andere Amsterdam zijn nabij. Dit zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid en maakt het dagelijks leven een stuk eenvoudiger. Of je nu naar je werk moet, boodschappen wilt doen of een dagje uit wilt, alles ligt binnen handbereik.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 550

Overige

Perceel oppervlakte 262

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 550

Overige

Perceel oppervlakte 262

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend