Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom in de prachtige buurt Overwhere, waar je droomhuis op je wacht! Dit royale woonhuis biedt je de unieke kans om geheel naar eigen smaak in te richten, met een overvloed aan ruimte en een zonnige zuidgerichte tuin. Ideaal gelegen in een groene, rustige en kindvriendelijke buurt, is het de perfecte plek voor gezinnen die op zoek zijn naar hun volgende avontuur. Met alle voorzieningen binnen handbereik, is dit huis een ideale keuze voor handige klussers.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Geheel naar eigen smaak in te richten: Maak van dit huis jouw unieke thuis met eindeloze mogelijkheden.
- Royaal woonoppervlakte: Met 124 m² woonoppervlakte heb je alle ruimte die je nodig hebt.
- Zuidgerichte tuin met stenen berging: Geniet van lange zomerdagen in je zonnige tuin.
- Gelegen in een groene, rustige en kindvriendelijke buurt: Ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een vredige omgeving.
- Verscheidene voorzieningen zijn aanwezig in de buurt: Scholen, winkels en openbaar vervoer op loopafstand.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING

Stap binnen in dit ruime woonhuis, gelegen in de geliefde buurt Overwhere, en laat je verbeelding de vrije loop. Met een energielabel C en een woonoppervlakte van maar liefst 124 m² biedt deze woning een solide basis om je droomhuis te creëren. Het perceeloppervlakte van 153 m² garandeert dat je niet alleen binnen, maar ook buiten van voldoende leefruimte kunt genieten.

De lichte en royale woonkamer nodigt uit om na de renovatie gezellige avonden door te brengen met familie en vrienden. Dankzij de zuidgerichte tuin, die bereikbaar is via de keuken stroomt het zonlicht rijkelijk naar binnen en kun je in de zomermaanden genieten van heerlijk lange, zonnige dagen. De stenen berging biedt voldoende ruimte voor al je tuinspullen en klusmaterialen.

De woning beschikt over vier ruime slaapkamers, perfect voor een groeiend gezin. De slaapkamers bieden je de mogelijkheid om elke ruimte een eigen unieke touch te geven. Misschien een kleurrijke kinderkamer, een serene ouderlijke suite, of een inspirerende thuiswerkplek? De keuze is aan jou! Op dezelfde verdieping is de badkamer aanwezig. Ook deze behoeft aandacht en is nu voorzien van ligbad, wastafel en tweede toilet. De ruimte is ideaal om er een modern project van te maken waar je in de toekomst de dag van je afspoelt. 

De buurt Overwhere staat bekend om zijn groene omgeving en kindvriendelijke karakter. Hier kun je rustig wonen, terwijl de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Boodschappen doen, naar school gaan, of de trein naar je werk pakken? Alles is binnen handbereik. Van scholen en supermarkten tot sportverenigingen en openbaar vervoer, je vindt het allemaal op korte afstand van je nieuwe thuis.

Voor de handige klussers onder ons is deze woning een waar paradijs. De dakkapel op zolder verkeert in een conditie die directe aandacht vereist, wat je de kans geeft om deze ruimte volledig naar eigen wens te renoveren. Het huis wordt verkocht met een ouderdoms- en niet zelfbewoningsclausule.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE HOOGTEPUNTEN
Dit huis biedt een prachtige kans om het helemaal naar eigen smaak in te richten, met een royaal woonoppervlakte van 124 m². De zuidgerichte tuin met stenen berging is ideaal voor zonliefhebbers en biedt voldoende ruimte voor al je buitenactiviteiten. Gelegen in een groene, rustige en kindvriendelijke buurt, is het de perfecte plek voor gezinnen. Bovendien zijn er verscheidene voorzieningen in de buurt, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, waardoor je van alle gemakken bent voorzien.

Je kunt direct de sfeer van het huis proeven door de zon op je huid te voelen in de zuidgerichte tuin, de ruimte te ervaren in de royale woonkamer, en de rust te omarmen in de groene omgeving. Laat je zintuigen prikkelen en ontdek de vele mogelijkheden die dit huis te bieden heeft.

Wacht niet langer en grijp deze kans om jouw droomhuis te realiseren. Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging en laat je verbeelding de vrije loop in jouw nieuwe thuis!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte 153

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 437

Overige

Perceel oppervlakte 153

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend