Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom bij jouw nieuwe droomhuis! Deze ruime gezinswoning, gelegen in de gewilde buurt de Gors, biedt alles wat je als jong gezin nodig hebt. Stel je voor: een zonnige, zuidwest gerichte achtertuin waar de kinderen vrij kunnen spelen, een uitgebouwde begane grond die voor extra leefruimte zorgt, en een kindvriendelijke omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Deze woning is perfect voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een comfortabele, energiezuinige plek om te wonen en te groeien.

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- Ruime en lichte gezinswoning: Geniet van de royale leefruimtes en overvloedige natuurlijke lichtinval.
- Kindvriendelijke locatie: Gelegen in de Gors met scholen, parken, speeltuinen en kinderopvang om de hoek.
- Zuidwest gerichte achtertuin: Heerlijk genieten van de zon in je eigen tuin.
- Uitgebouwde begane grond: Extra ruimte voor een riante woonkamer of gezellige eetkamer.
- Energielabel A: Laag energieverbruik en milieuvriendelijk wonen.
- Kunststof kozijnen. Bijna volledig uitgevoerd in kunststof kozijnen. Wat nauwelijks onderhoud betekent. 

UITGEBREIDE BESCHRIJVING

Betreed je nieuwe thuis via de sfeervolle entree en voel je meteen welkom. De ruime hal leidt je naar de royale uitgebouwde woonkamer waar licht en ruimte samenkomen als een perfecte symfonie. Met grote ramen die de stralen van de middagzon binnenlaten, is dit de ideale plek om samen met je gezin te ontspannen of om vrienden te ontvangen voor een gezellige avond. Met een dubbele deur naar de tuin verleng je in de zomermaanden de woonkamer nog eens extra! Het betreft een zuidwest gerichte achtertuin welke vele uren zon geeft. Hier kun je je eigen groene oase creëren, waar je de lange zomerdagen doorbrengt met barbecues en spelende kinderen. Uiteraard is er een mogelijkheid een schaduwplek te creëren door middel van het zonnescherm. 

De open keuken aan de voorzijde van de woning is een droom voor elke kookliefhebber, compleet met moderne inbouwapparatuur en voldoende kastruimte. Zo vind je hier een inductiekookplaat, losse koelkast, oven, magnetron en vaatwasser. 

Op de eerste verdieping tref je naast drie ruim bemeten slaapkamers en een moderne badkamer, voorzien van alle gemakken zoals een wastafel, aparte douche en een tweede toilet. De tweede verdieping biedt nog een royale vierde slaapkamer of misschien wel je perfecte thuiswerkplek. De voorzolder is een perfecte plek voor witgoedopstelling. Als kers op de taart is er nog een mogelijkheid tot het stallen van spullen op de bergvliering. 

De woning is gelegen in een prachtige, kindvriendelijke omgeving. Dichtbij vind je het winkelcentrum "de Gors" voor je dagelijkse boodschappen, scholen, een park, speeltuinen, en zelfs een zwembad. Alles wat je nodig hebt, ligt binnen handbereik. Voor wie in de stad werkt, is Amsterdam binnen een half uur met het OV bereikbaar en via de N235 rijd je in enkele minuten naar de A7.

Deze woning heeft een energielabel A, wat betekent dat je kunt genieten van een lage energierekening en duurzaam en gasloos wonen. Met een woonoppervlakte van 118 m² en een perceeloppervlakte van 124 m², is er genoeg ruimte voor het hele gezin om een eigen plekje te vinden.

KINDVRIENDELIJKE OMGEVING

De Gors is een populaire wijk onder jonge gezinnen, en dat is niet voor niets. De buurt biedt een perfecte mix van rust, ruimte en alle nodige voorzieningen. Kinderen kunnen hier veilig buitenspelen in de vele speeltuinen en groene parken. Basisonderwijs en kinderopvang liggen op een steenworp afstand, waardoor je nooit ver hoeft te reizen. Bovendien is het winkelcentrum "de Gors" nabij voor al je dagelijkse boodschappen en meer.

In slechts een half uur ben je met het openbaar vervoer in hartje Amsterdam, ideaal voor werk of een dagje uit. Met de auto bereik je via de N235 snel de A7, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot de rest van het land.

HIGHLIGHTS

- Ruime en lichte gezinswoning: Natuurlijke lichtinval en royale leefruimtes zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer.
- Kindvriendelijke locatie: Scholen, parken, speeltuinen en kinderopvang binnen handbereik voor een zorgeloze opvoeding.
- Zuidwest gerichte achtertuin: Geniet volop van de zon in je eigen tuin.
- Uitgebouwde begane grond: Extra leefruimte voor een riante woonkamer of gezellige eetkamer.
- Energielabel A: Laag energieverbruik en duurzaam wonen voor een milieuvriendelijke toekomst.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 417

Overige

Perceel oppervlakte 124

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 417

Overige

Perceel oppervlakte 124

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend