Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

KORTE INLEIDING
Ben je een starter op de woningmarkt of een jong gezin op zoek naar een thuis die je helemaal naar eigen wens kan realiseren? Dan is dit dé kans die je niet wilt missen! Deze kluswoning, op een fantastische plek, biedt ruimte voor creativiteit en persoonlijke touch. Met drie slaapkamers en een grote open zolderruimte, kun je hier je eigen paradijs creëren. Bovendien is de woning gelegen in een geliefde woonwijk, dichtbij het centrum en heeft het een royaal perceel van 220 m2 voor al jouw buitenactiviteiten. Ontdek snel waarom dit jouw toekomstige thuis kan zijn!

HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING
- Kluswoning: Ideaal voor diegenen met creatieve ideeën en zin in een uitdaging, deze woning biedt de kans om alles naar jouw smaak te maken.
- Ruim gezinshuis: Met drie slaapkamers op de 1e verdieping en een grote open zolderruimte op de 2e verdieping, is er genoeg plek voor iedereen.
- Parkeren op eigen terrein: Geen parkeerstress meer, je kunt je auto altijd kwijt op je eigen oprit.
- Geliefde woonwijk: Gelegen in een populaire buurt, op steenworp afstand van het bruisende centrum.
- Royaal perceel: Met 220 m2 eigen grond biedt deze tuin eindeloze mogelijkheden voor buitenplezier.

VOLLEDIGE BESCHRIJVING
Welkom in jouw toekomstige thuis! Deze unieke kluswoning is een verborgen parel die wacht op jouw persoonlijke touch. Begin je avontuur in de ruime hal waar je direct de potentie van deze woning zult voelen. De woonkamer baadt in het natuurlijke licht, dat door de grote ramen naar binnen stroomt en een warme, uitnodigende sfeer creëert. Hier kun je je voorstellen hoe je met vrienden en familie gezellige avonden doorbrengt, genietend van een goed glas wijn en een knisperend haardvuur.

De keuken biedt alle ruimte en mogelijkheden om jouw culinaire dromen waar te maken. Stel je voor: een moderne keuken waar je de heerlijkste maaltijden voorbereidt terwijl je gasten aan de bar zitten en je gezelschap houden. De begane grond heeft ook een handige bijkeuken, perfect voor extra opslagruimte of een plek om je wasmachine te plaatsen.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers. De master bedroom is een oase van rust, waar je na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen. De andere twee slaapkamers zijn perfect voor de kinderen, een thuiskantoor of een gastenverblijf. De badkamer is functioneel en biedt mogelijkheden voor een moderne make-over, zodat je elke dag kunt beginnen in stijl en comfort.

Deze grote open zolderruimte biedt talloze mogelijkheden: een extra (slaap)kamer, een speelkamer voor de kinderen of een hobbyruimte.  Laat je creativiteit de vrije loop en maak van deze ruimte precies wat je nodig hebt.

Buiten de woning vind je een royale tuin van 220 m2 op het noordoosten gelegen. Hier kun je je groene vingers aan het werk zetten of gewoon genieten van de ruimte en privacy. Of je nu droomt van een weelderige tuin, een speelparadijs voor de kinderen of een gezellige plek om met vrienden te barbecueën, deze tuin biedt het allemaal. En met parkeren op eigen terrein heb je altijd een veilige plek voor je auto. Bovendien is de tuin voorzien van praktische berging. Ideaal voor bijvoorbeeld het opbergen van alle tuinspullen en het stallen van fietsen.

De woning ligt in een geliefde woonwijk, op slechts enkele minuten van het bruisende centrum. Hier heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik: scholen, winkels, restaurants en openbaar vervoer. Het is de perfecte plek om een gezin groot te brengen, waar je je meteen thuis zult voelen. Tevens bent u binnen een mum tijd op diverse uitvalswegen richting Amsterdam met het openbaar vervoer of de auto.

EXTRA MOGELIJKHEDEN
Voor wie twee rechterhanden heeft, biedt deze woning een unieke kans. De grote open zolderruimte op de tweede verdieping kan eenvoudig worden omgetoverd tot een extra kamer. Of het nu gaat om een vierde (slaap)kamer, een thuiskantoor of een speelkamer, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met wat creativiteit en een beetje moeite kun je deze ruimte volledig naar jouw wensen aanpassen.

UITGEBREIDE HIGHLIGHTS
Deze kluswoning biedt een unieke kans voor creatieve geesten en handige klussers. Met drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een grote open zolderruimte die perfect is voor een extra kamer, biedt deze woning volop ruimte voor een groeiend gezin. Gelegen in een geliefde woonwijk nabij het centrum, geniet je van alle voordelen van een levendige omgeving. Het royale perceel van 220 m2 biedt ruimte voor ontspanning en recreatie, terwijl je dankzij de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren, nooit hoeft te zoeken naar een parkeerplek.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 295

Overige

Perceel oppervlakte 220

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 74
Inhoud woonhuis 295

Overige

Perceel oppervlakte 220

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend