Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

HET IDEALE THUIS VOOR JOU EN JE GEZIN

Ben je op zoek naar een huis dat de perfecte balans biedt tussen modern comfort en speelse architectuur? Zoek niet verder! Deze royale tussenwoning in de geliefde buurt Weidevenne, Wijk Amerika, is de ideale plek voor tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en ondernemers die hun bedrijf aan huis willen runnen. Met zijn moderne voorzieningen, energiezuinigheid en ruime indeling is dit huis klaar om je dromen waar te maken.

DE HOOFDHIGHLIGHTS VAN DE WONING:

- Royaal en speels: Deze tussenwoning is ontworpen met een speelse split-level indeling die zorgt voor een unieke woonervaring.
- Moderne keuken en badkamer: Uitgerust met een nette, moderne keuken en een recent vernieuwde badkamer en toilet.
- Parkeren op eigen erf: Nooit meer zoeken naar een parkeerplek, gewoon op eigen terrein parkeren.
- Energiezuinig en gasloos: Met 8 zonnepanelen en energielabel A+ woon je groen en toekomstbestendig.
- Ruime slaapkamers: Drie ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor het hele gezin.
- Thuiswerken en opslag: Creëer je eigen werkruimte of extra bergruimte op de begane grond.

EEN THUIS OM VAN TE DROMEN

Stel je voor dat je na een lange werkdag thuiskomt in deze prachtige woning, gelegen in de rustige en kindvriendelijke buurt Weidevenne. De eerste aanblik laat je hart al sneller kloppen: een speels ontworpen tussenwoning met een uitnodigende uitstraling. Zodra je de drempel over stapt, word je verwelkomd door een ruime hal die direct leidt naar de moderne woonkamer. En vanuit de woonkamer met een trapje toegang tot de leefkeuken. Deze keuken is een ware droom voor kookliefhebbers, met een centraal kookeiland en alle denkbare inbouwapparatuur binnen handbereik. Terwijl je de geur van een zelfbereide maaltijd opsnuift, werp je een blik door de schuifdeuren naar het gezellige balkon aan de voorzijde. Dit is een van de twee buitenruimtes van de woning. Waar je voor van de zonsopgang geniet heb achter een heerlijk plekje om met een glas wijn van de zonsondergang te genieten!

De split-level indeling van het huis zorgt voor een speelse touch. De woonkamer is ruim en licht, met grote ramen die het daglicht prachtig binnenlaten. Hier vind je ook een directe toegang tot het zonneterras aan de achterzijde, perfect voor een barbecue met vrienden en dus een relaxmoment in de zon. 

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers, allemaal met een serene uitstraling en voldoende opbergruimte. De moderne badkamer is uitgerust met alles wat je nodig hebt om de dag fris te beginnen: een inloopdouche, een stijlvol wastafelmeubel, jacuzzi en een modern toilet. Elke ochtend voelt als een bezoek aan de spa!

De begane grond biedt je de flexibiliteit om te werken vanuit huis, dankzij de extra ruimte die je kunt omtoveren tot een kantoor of opslagruimte. De keuze is aan jou. En met een eigen parkeerplek op het erf hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplaats.

De woning is niet alleen mooi, maar ook toekomstgericht. Met een energielabel A+ en 8 zonnepanelen op het dak, woon je hier duurzaam en milieubewust. Geen gasrekening meer, enkel profiteren van de voordelen van energiezuinig wonen.

MODERNE VOORZIENINGEN, UITSTEKENDE LOCATIE

De woonoppervlakte van 143 m2 biedt je alle ruimte die je nodig hebt. De moderne leefkeuken met kookeiland is een waar pronkstuk, compleet met inbouwapparatuur en toegang tot het balkon aan de voorzijde. De badkamer en het toilet zijn recent vernieuwd en volledig uitgerust voor jouw comfort.

Het balkon aan de voorzijde biedt een gezellige plek om buiten te zitten, terwijl het zonneterras aan de achterzijde een oase van rust is. De split-level indeling geeft de woning een speelse charme. Parkeren doe je eenvoudig op eigen erf, waardoor je nooit meer op zoek hoeft naar een plekje. En met de 8 zonnepanelen geniet je van alle voordelen van energiezuinig en gasloos wonen.

SAMENVATTING VAN DE HIGHLIGHTS

Deze royale tussenwoning in Weidevenne biedt een speelse indeling met moderne voorzieningen. Geniet van een nette, moderne keuken en een recent vernieuwde badkamer en toilet. Parkeer zonder zorgen op eigen erf. Woon energiezuinig en gasloos met 8 zonnepanelen en energielabel A+. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers en biedt de mogelijkheid om thuis te werken of extra bergruimte te creëren op de begane grond. Met een woonoppervlakte van 143 m2, een westgericht balkon en een zonneterras, is dit de ideale woning voor jou en je gezin.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 124

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 143
Inhoud woonhuis 509

Overige

Perceel oppervlakte 124

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Purmerend