Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op de Tommaso Albinonistraat 22 te Amsterdam.
Dit ruime, luxueuze en lichte appartement is gelegen op de 2e verdieping van het in 2006 opgeleverde Eurocenter en beschikt over 2 ruime slaapkamers, een royale en lichte woonkamer, een badkamer, separate wasruimte en een zonnig balkon op het zuiden. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van maar liefst 121m2 en beschikt over een energielabel A. Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op voor een rondleiding door dit fijne appartement.

Verkopers aan het woord:
Ons gezinnetje heeft meer dan 10 jaar heerlijk gewoond in de Eurocenter! Echter is het voor ons nu de tijd om een volgende stap te maken. Wij weten zeker dat de volgende bewoners van dit fijne appartement hier ook gaan genieten. Ideale uitvalswegen, net buiten de ring, maar toch dichtbij centrum Amsterdam. Met tram 4 en station RAI om de hoek, ben je binnen 10 minuten midden in het centrum. Met Gelderlandplein een heerlijk winkelcentrum met de allerleukste winkels. Hoewel druk op straat, is het met het Amstelpark en een leuke basisschool + opvang op 5 minuten lopen, de buurt toch verbazend kindgericht.

Ligging en omgeving:
De Tommaso Albinonistraat is onderdeel van het in 2006 gebouwde Eurocenter.
Eurocenter staat voor luxueus wonen aan de rand van de Zuidas. De Zuidas, het nieuwe woon-/werkgebied van Amsterdam dat zich bevindt tussen Amsterdam Zuid en Buitenveldert. Rust en ruimte op steenworp afstand van het bruisende centrum en dicht bij het groen van het Amsterdamse Bos, het Amstelpark en het Beatrixpark. De bereikbaarheid is een luxe, want zo bent u met de auto binnen 2 minuten op de A10 en bevinden zich station Zuid (Noord-Zuidlijn) en station Rai op loopafstand. Met de trein is luchthaven Schiphol binnen 10 minuten bereikbaar. Het gebied rondom de RAI en de Zuidas vormen met haar restaurants, cafeetjes, terrasjes en winkels een gezellige plek. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de buurt super of bij het Groot Gelderlandplein met haar diversiteit aan winkels, speciaalzaken en een AH XL.

Indeling:
Op de begane grond van Eurocenter bevindt zich de luxe en royale entree met internationale uitstraling, waar dagelijks een huismeester aanwezig is (met uitzondering van het weekend). De entree beschikt over een zithoek en een leestafel voor gasten. Via de hal of de parkeergarage zijn de 2 liften bereikbaar die toegang geven tot de verdiepingen.

2e verdieping:
Via de entree betreden we het appartement en staan we meteen in de ruim opgezette ontvangsthal vanuit waar we toegang hebben tot alle vertrekken. Wat hier meteen opvalt is de ruimte en licht van dit appartement. Laten we beginnen met de meterkast. Deze is uitgevoerd met voldoende groepen voorzien van aardlekbeveiliging, glasvezel is aanwezig en de unit voor de stadsverwarming. Deze woning is volledig gasloos.
De 1e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Door het grote raam komt hier veel licht binnen. De vloer is netjes afgewerkt met laminaat en de afmeting is perfect. Wat ons betreft een ideale slaapkamer, kinderkamer of kamer om te werken. Het separate toilet is zwevend uitgevoerd middels een wandcloset met inbouwreservoir. De wanden zijn geheel betegeld en er is een fonteintje voor het wassen van de handen. De separate wasruimte is ideaal en zeer groot en licht. Er is een groot raam aanwezig voor daglicht en/of extra ventilatie. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine/droger en het ventilatiesysteem. De vloer is netjes betegeld.
Naast de wasruimte bevindt zich de badkamer. Deze heeft een goed afmeting, is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met mengkraan, een vaste wastafel met mengkraan, een douche met mengkraan en het 2e zwevend uitgevoerde toilet. De aanwezige designradiator is voor lekkere warme handdoeken.
De tweede slaapkamer is wat ons betreft te bestempelen als de master bedroom. Deze slaapkamer is niet alleen zeer royaal en lekker licht, maar geeft tevens een vrij uitzicht. De vloer is voorzien van een laminaatvloer en er is een ingebouwde kledingkast met schuifdeuren.
Tot slot lopen we door naar de zeer royale, lichte woonkamer met open woonkeuken. Door de enorme raampartij in de woonkamer heeft u veel daglicht en vrij uitzicht op de Boelelaan. De vloer is voorzien van laminaat en alle wanden zijn gestuukt. Vanuit de woonkamer hebben we middels een deur toegang tot het ruime balkon, welke is gelegen op het zuiden. De L-vormige open woonkeuken is uitgevoerd met een grote koelkast met vriezer, een vaatwasser, een oven, separate magnetron, diverse kasten en laden, een 4-pits inductie kookplaat met RVS schouw (recirculatie), alsmede een spoelbak met mengkraan. Houdt u van een kookeiland, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Balkon:
Het appartement heeft de beschikking over een ruim balkon, welke is gelegen op het zuiden. Een heerlijke plek om lekker tot rust te komen en te genieten van het vrije uitzicht.

Fietsenstalling:
Er is een algemene fietsenstalling in het complex aanwezig. Deze is gelegen op de begane grond en voor gemeenschappelijk gebruik.

Parkeren:
De parkeergarage is te bereiken via de lift en is gelegen op niveau -2. Dit appartement heeft geen parkeerplaats. Echter zijn er parkeerplaatsen te huur en worden er regelmatig parkeerplaatsen te koop aangeboden.

Erfpacht:
Het appartement is gelegen op erfpachtsgrond, welke is uitgegeven door de Gemeente Amsterdam. De erfpacht is afgekocht tot 15 april 2056. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing.

VvE:
Het betreft een actieve vereniging van eigenaren, welke professioneel wordt beheerd door Munnik VvE Beheer. De maandelijkse servicekosten bedragen € 515,98 per maand.

Bijzonderheden:
- Vraagprijs € 799.000,- kosten koper;
- Bouwjaar 2006;
- Gelegen op erfpachtsgrond, welke is afgekocht tot 15 april 2056;
- Woonoppervlakte 120,9m2 (conform NEN2580 gemeten en meetrapport aanwezig);
- Energielabel A. Woning is geheel gasloos en volledig geïsoleerd;
- Verwarming en warm water door middel van stadsverwarming;
- Het betreft een actieve Vereniging van Eigenaren, welke momenteel professioneel beheerd wordt door Munnik VvE Beheer;
- De maandelijkse servicekosten bedragen € 515,98 per maand inclusief voorschot stookkosten;
- De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
- Gelegen op de 2e verdieping met vrij uitzicht;
- Zonnig balkon gelegen op het zuiden;
- Verkoop onder voorbehoud gunning verkoper;
- Oplevering in overleg. Kan snel;

Bent u ook nieuwsgierig geworden?
Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging in dit leuke appartement! Wij geven u graag een rondleiding.

Rechtsgeldige koopovereenkomst en notaris
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek.
Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Koper dient binnen twee werkdagen na het bereiken van de mondelinge overeenstemming in zake de koopsom en de voorwaarden, een notaris aan te wijzen binnen een straal van 15 km van het ten verkoop aangeboden object, opdat uiterlijk 1 week na deze mondelinge overeenstemming de koopakte ondertekend kan worden. Indien koper binnen deze periode geen notaris heeft aangewezen, heeft verkoper het recht deze aan te wijzen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 398
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Aan drukke weg Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 48
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 121
Inhoud woonhuis 398
Aantal verdiepingen 1

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

WC Ja
Balkon Ja
Ligbad Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Dak isolatie Ja
Aan drukke weg Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 48
Vrij uitzicht Ja
Portiekwoning Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Stadsverwarming Ja
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Stadsverwarming
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

IB Makelaars