Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Thorbecke Singel 9 te Raamsdonksveer

Aan de rand van Raamsdonksveer in een rustige en sfeervolle woonwijk vinden we deze prachtige en vooral grote twee onder een kapwoning met tuin, garage, berging en eigen oprit.

Deze woning is gelegen in een gewilde woonwijk in aan de rand van Raamsdonksveer en is gebouwd half jaren 90. Zeer goed onderhouden en een sfeervolle afwerking zijn de meest belangrijke zaken die bij deze leuke woning direct opvallen.

Het huis is voorzien van 6 ruime slaapkamers, dak-, muur-, vloerisolatie en dubbele beglazing en is keurig afgewerkt en onderhouden. De woning heeft een eigen oprit met de mogelijkheid om op eigen grond te parkeren. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving.

Deze woning laat zich het beste omschrijven als: fraai afgewerkt, comfortabel en sfeervol.

De grootste pluspunten van deze leuke woning zijn:

- Dit huis is voorzien van 6 grote slaapkamers - De woning staat op een perceel van 226m² - Is voorzien van zeer royale woonoppervlakte maar liefst 175m² - Heeft een inhoud van ruim 690m3. - Het bouwjaar van de woning is 1994 - Sfeervolle luxe keuken uit 2018 - Zeer royale luxe badkamer - Fraaie ruime L-vormige woonkamer met schouw en gashaard. - Eigen oprit, garage en extra houten tuinhuis

Globale indeling van de woning:

Begane grond: Entree/hal met meterkast, geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en trapopgang. Vanuit de hal toegang tot de sfeervolle L-vormige woonkamer. De woonkamer heeft door de grote raampartijen en de erker aan de voorzijde een heerlijke lichtinval. De woonkamer is voorzien van prachtige travertin vloer met vloerverwarming, stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

De sfeervolle keuken is aan de achterzijde gesitueerd. Deze is in L-opstelling opgesteld en voorzien van een prachtige sfeervol vormgegeven keukeninrichting met ingebouwde apparatuur zoals een inductie kookplaat, oven, koelkast, afzuigkap en een vaatwasser. De gehele begane grond straalt rust en kwaliteit uit.

1e Verdieping: De geheel eerste verdieping is voorzien van 4 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is zeer royaal en voorzien van luxe en ruimte. De badkamer beschikt over een dubbel wastafel-meubel, wandcloset toilet, een ligbad en een douchecabine. Aan de achterzijde bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers en aan de voorzijde vinden we de grootste slaapkamer. De slaapkamers zijn allemaal keurig afgewerkt en netjes onderhouden.

2e Verdieping: Middels vaste trap te bereiken voorzolder met wasmachine aansluitpunt en de opstelling van de HR cv Combiketel (Nefit 2015). Vanaf de overloop/voorzolder is er toegang tot twee gigantische slaapkamers (Slaapkamer 5 en 6). De slaapkamers zijn voorzien van een grote dakramen en bergruimtes.

Tuin: Nette geheel omsloten achtertuin met eigen achterom. De zeer kindvriendelijke en privacy biedende tuin is gelegen op het zuidwesten en voorzien van bestrating en borders met planten. Naast de royale garage staat er ook een groot houten tuinhuis voor extra bergruimte.

Voor de dagelijkse voorzieningen kun je in het eigen dorp terecht. Door de ideale ligging van de wijk zit u dichtbij uitvalswegen en bent u overal snel ter plekke.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 691

Overige

Perceel oppervlakte 226

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 175
Inhoud woonhuis 691

Overige

Perceel oppervlakte 226

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek