Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Terreplein 66 Geertruidenberg

Een appartement met een prachtig uitzicht!

Fantastisch gelegen ruim 3-kamer appartement met balkon en eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder in het Brandepoortbastion te Geertruidenberg.

Dit appartement is gelegen in de wijk Brandepoortbastion aan de rivier de Donge. Door zijn ligging heeft het appartement een uitzicht als een levend schilderij. Met de aanwezigheid van volop groen door de handhaving van de uiterwaarden is de omgeving een lust voor het oog.

Vanuit dit appartement en het balkon heeft u wijds uitzicht over groenzones en de rivier. De loop/fietsbrug verbindt beide oevers waardoor de kernen Raamsdonksveer en Geertruidenberg snel te bereiken zijn. Vanaf de Markt in Geertruidenberg bent u binnen enkele minuten in het winkelcentrum van Raamsdonksveer. De A27 is vlot bereikbaar.

Het appartement is gelegen op de 3e verdieping van het complex en heeft een woonoppervlakte van ca. 97m2, een inhoud van ca. 320m3 en het bijbehorende balkon heeft een oppervlakte van maar liefst 16m2. Het complex is gebouwd in 2007 en beschikt over een liftinstallatie.

Het appartement is goed onderhouden, is volledig geïsoleerd, voorzien van isolerende beglazing en heeft energielabel A. Verwarming en warm water middels eigen c.v.-installatie Remeha Calenta uit 2015.

Indeling: Begane grond: Gezamenlijke entree met brievenbussen en bellentableau. Hal met trapopgang en liftinstallatie.

Indeling appartement: Royale entree/hal met video intercom. Vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. De meterkast is voorzien van 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Technische ruimte met opstelling c.v.-installatie, unit mechanische ventilatie en met de aansluitingen voor de wasapparatuur. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. De badkamer is eveneens volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met dubbele wastafel en kranen en handdoekradiator. Hoofdslaapkamer is naast de badkamer gelegen en geeft toegang tot het ruime balkon. 2e Slaapkamer. De woonkamer heeft net als de slaapkamers een heerlijke lichtinval. Vanuit de woonkamer is eveneens het balkon bereikbaar. De woonkamer heeft incl. de open keuken een oppervlakte van ca. 40m2. De open keuken is voorzien van een nette complete keukeninrichting in een rechte opstelling geplaatst en voorzien van een granieten aanrechtblad. Daarnaast nog een 2e keukenblok. Aan inbouwapparatuur is aanwezig: RVS afzuigkap, 4-pits gaskookplaat, vaatwasser, combi-oven, koelkast en een vriezer. Vanuit de woonkamer/keuken is er nog een grote berging toegankelijk. Het balkon is groot en breed en is voorzien van een nette tegelvloer en beschikt over een groot elektrisch zonnescherm.

Parkeerkelder: In de ondergelegen parkeerkelder ligt de eigen parkeerplaats alsmede een eigen parkeerplek voor de fietsen in de gemeenschappelijke fietsenberging. De bijdrage aan de VVE bedragen € 266,- per maand.

Hebben wij uw interesse gewekt voor dit fraaie appartement, neem dan contact op voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 320

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2007
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2007
Woon oppervlakte 97
Inhoud woonhuis 320

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek