Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op rustige woonlocatie in Geertruidenberg gelegen keurig onderhouden tussenwoning met onder andere 3 slaapkamers (4) en een netjes aangelegde diepe achtertuin (op het zuiden) met berging en achterom. Dit huis is voorzien van 3 slaapkamers op de eerste verdieping en op de tweede verdieping is een kamer met dakkapel die door de hoogte officieel geen slaapkamer genoemd mag worden, maar door de huidige eigenaar wel zo is gebruikt. De ruimte en ligging maken deze woning een huis wat uitermate geschikt is voor starters of een jong gezin.

De grootste pluspunten zijn: - Deze prettige en praktische woning is gelegen in een gezellige woonwijk. - Aan de rand van een woonwijk gelegen met in de nabijheid veel groen en ruimte. - In de directe omgeving een leuke kinderboerderij - In 2012 keuken geheel vernieuwd. - ca. 154 m² eigen grond. - Woonoppervlakte ca. 76m² - Met tevens een veelzijdige zolderruimte/kamer van ca. 12-17m² met dakkapel en vaste trap - Inhoud woning ca. 305m³. - Bouwjaar 1965 tevens voorzien van een berging met elektra.

INDELING WONING: Begane grond: Entree, bergkast met meterkast trapopgang en een toiletruimte. Via de nette keuken is de keurige doorzon woonkamer, met nette afwerking en keurige laminaatvloer te bereiken. Aan de achterzijde is de nette (woon)keuken (2012) gelegen met een modern en net keukenblok met diverse apparatuur zoals vaatwasser, koelkast, combi-oven, afzuigkap, gas-kookplaat en een nette betegelde afwerking en toegang tot de achtertuin.

1e Verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. 2 slaapkamers zijn aan de achterzijde gesitueerd en 1 aan de voorzijde. Aan de voorzijde is de nette en keurige badkamer gelegen met wastafelmeubel en douchecabine. De eerste verdieping is netjes afgewerkt met een nette laminaatvloer, behang en verfwerk afwerkingen. In een van de slaapkamers is nu uit praktische overwegingen een extra aansluitpunt gemaakt voor de wasmachine.

2e Verdieping: Vaste trap naar de voorzolder met de HR combi-cv ketel uit 2001 (Nefit) daarnaast een ruime zolderkamer met dakkapel. De hoogte is hier ca. 1,95m hoog. Deze praktische hobbyruimte of werkkamer is eveneens voorzien van een brede dakkapel, bergruimte en een nette vloerbedekking.

Buiten: Via de achterzijde te bereiken nette achtertuin met een terras, borders met planten en keurig gazon. Een goed onderhouden en fijne nette achtertuin met eigen achterom en een stenen berging.

Kom deze nette en prettige gezinswoning gerust eens bekijken, de woning zal u niet teleurstellen!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 305

Overige

Perceel oppervlakte 154

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1965
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1965
Woon oppervlakte 76
Inhoud woonhuis 305

Overige

Perceel oppervlakte 154

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Benieuwd naar jouw maximale hypotheek?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek

Wooninfluencers

Laden..