Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar je eerste droomhuis of een fijne plek voor je jonge gezin? In een rustige buurt van Geertruidenberg vind je deze goed onderhouden tussenwoning. Deze woning heeft alles wat je nodig hebt voor comfortabel en gezellig wonen, met vier ruime slaapkamers, een prachtig aangelegde achtertuin, en een zonnig terras waar je volop kunt genieten.

Waarom is deze woning perfect voor jou? • Deze goed ingedeelde woning is ideaal voor starters en jonge gezinnen. • Binnenkant van de woning sfeervol opgeknapt voor een frisse start. • Voorzien van 9 nieuwe zonnepanelen (2023) en een vernieuwde groepenkast (2023). • Een eigentijdse keuken (2012) met alle nodige inbouwapparatuur. • Genoeg ruimte voor het hele gezin: Vier slaapkamers • Keurig aangelegde achtertuin met terras, waar je fijn kunt ontspannen in alle privacy. • Woonoppervlakte van 101m² en een perceel van 142m² • Bouwjaar 1957 maar goed onderhouden en gemoderniseerd.

Globale indeling van de woning

Begane grond: Kom binnen via een uitnodigende entree met praktische bergkast, vernieuwde meterkast (2023), en een toiletruimte. De ruime woonkamer heeft een speelse indeling en een warme laminaatvloer die meteen een knusse sfeer creëert. Aan de achterzijde is er een gezellige aangebouwde tuinkamer, perfect voor extra leefruimte en directe toegang tot de zonnige achtertuin. De open keuken is compleet uitgerust, met o.a. een vaatwasser, groot fornuis met oven en 6 gaspitten, afzuigkap, en koelkast. Vanuit de keuken loop je zo de heerlijke tuin in.

1e Verdieping: Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, allemaal voorzien van een stijlvolle laminaatvloer. De kleinste slaapkamer is momenteel in gebruik als inloopkast, maar kan eenvoudig omgetoverd worden tot kinderkamer. De moderne badkamer is netjes afgewerkt en beschikt over een inloopdouche en wastafelmeubel. De badkamer is aan de voorzijde gelegen.

2e Verdieping: Op de voorzolder bevinden zich de wasmachineaansluiting en de HR combi-cv ketel (Remeha Avanta, 2010). Daarnaast is er een vierde ruime slaapkamer met dakkapel, ideaal als master bedroom of hobbyruimte. Aan de achterzijde is een grote bergkast voor extra opbergruimte.

De recent grotendeels opnieuw aangelegde achtertuin is een oase van rust met een royaal terras, veel privacy, en een grote stenen berging. Dankzij de achterom is de tuin ook goed bereikbaar.

Dit is de perfecte woning voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en een fijne plek om een gezin te stichten. Ben jij klaar voor je nieuwe thuis?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 323

Overige

Perceel oppervlakte 142

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1957
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1957
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 323

Overige

Perceel oppervlakte 142

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Ontdek Jouw Hypotheek in 30 Seconden!

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek